Alıntı
zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı slm arkadaslar sizden bir konu hakkında yardım isteyeceğim.cameradan bilgisayara görüntü aktarmaya calışıyorum bütün programlar yüklü ve kullanma kılavuzundaki herseyi aynen yaptım fakat cameranın programını acarken şu hatayı weriyor "to run this application, you need to install macromedia flash player firt." sanırım macromediayı yüklemem gerektiğini söylüyor dedim we programı indirdim we yükledim ama hala aynı hatayı weriyor yani sorun dewam ediyor bu konuda yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler
Kurulum Cdsi içerisndeki programlara iyice göz atmanızı öneririm. Buı programla eşzamanlı çalışan ek bir program varsa mutlaka cd içerinde verilmiştir. Öte yandan windows installer ile bir sorun olabilir yüklü değilse aşağıdaki linkten yükşiyebilirsiniz...
Download Windows Installer 3.1 v2 (3.1.4000.2435) is available Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı slm arkadaşlar pcmi açtıktan 20-30 dk sonra yawaşlamaya başlıo oyunlarda acayip kasılıyo ilk 20-30 dk tıkır tıkır çalışıo ama sonra çok acayip şekilde yawaşlıo wirüs yok, remlerde sorun yok,hdd temiz, formatla düzelmiyo,cpu,psu yada anakart bozuk olabilir dediler hangisinin bozuk olduunu nasıl anlayabilirim?????????
Büyük ihtimalle ısınma sorununuz var gibi gözüküyor. İşlemci yada anakartın chipset çok fazla ısınıyorsa bu neden olur. İşlemcinizin fanını temizleyin (basınçlı hava püskürtün) işlemci üstündeki gümüş nitrat
(işlemci pastası) 'ı kontrol edin kurumuşsa tazeleyin. Anakartınızıda temizleyip Chipset üzerindeki Soğutucuyu temizleyin. İmkanınız varsa işlemcinin fanını daha kaliteli örneğin su soğutuculu yada tamamen bakır olanlarla değişin. Kasa içerisindeki kablo dağınıklığınıda düzenleyin. Hava sirkülasyonunu sağlayın... Ama çok aşırı bir ısınma varsa parçaları değiştirmenizde yarar var.
İşlemci yada CPU nun direk olarak arızalı olup olmadığını anlıyamazsınız. Ancak CPU yu değiştirirseniz deneme yaparsanız aynı hatayı vericeki vermiyecekmi diye bu şekilde anlarsınız. Elinizde başka bir işlemci varsa değiştirerek bir deneme yanılma yapabilirsiniz.
Profesyonel anlamdada bunların test cihazları var ama ev kullanıcılarına biraz tuzlu ve gereksiz gelir.
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı ramlerdede bi problem olabilir
Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı MERHABA.
NERO'NUN KULLANDIĞIM HER SÜRÜMÜNDE ,AÇINCA UYARI VERİYOR." DONANIM HIZLANDIRICI AKTİFSİZLEŞTİRİLDİ.LÜTFEN DIRECTX DIAG KİTİNİ KULLANIN." OYSA DIAG I BULDUĞUMDA BU BİR SİSTEM DOSYASIYMIŞ.
BUNU NASIL AKTİF HALE GETİRECEĞİM ACABA?
ÇÜNKÜ HER BİR DVD YAKMAM 6-8,5 SAAT SÜRÜYOR.
NEROYU HIZLANDIRMANIN BİR YOLU YOK MU?
TEŞEKKÜR EDERİM.
NERO SON SÜRÜM,1,66 GHZ AMD İŞLEMCİ,256 RAM,PROFESYONEL XP,LG DVD YAZICI.
Neroyu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Öte yandan DVD-RW'nızda bir sorun olabilir.
Ama directx ile ilgili yani yazılımsal bir sorunsa DirextX indirin...
Download https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/22625-directx-10-a.html