Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 154

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.478 Cevap: 2.932
sat7ram - avatarı
sat7ram
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1531
sat7ram - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımda eskiden oynadıgım oyunları şimdi oynayamıyorum.Oyun basladıktan sonra bilgisayarım kilitleniyor ve reset atmak durumunda kalıyorum.acaba ne yapmam gerekiyor ki rahat bi şekilde oyun oynayayım
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Mayıs 2007       Mesaj #1532
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
sat7ram adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarımda eskiden oynadıgım oyunları şimdi oynayamıyorum.Oyun basladıktan sonra bilgisayarım kilitleniyor ve reset atmak durumunda kalıyorum.acaba ne yapmam gerekiyor ki rahat bi şekilde oyun oynayayım

Oynadığınız oyunlar grafik ağırlıklı oyunlarsa ekran kartının driverini güncellemeniz sorunu çözebilir.

Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1533
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
chesterfield adlı kullanıcıdan alıntı

teknixs teşekkür ederim yardımın için.
virüs konusunda emin değilim ama dediklerini yapıcam. bana da şimdi yazdıklarını okuyunca silip yükleme ile ilgili bi problemden doğan bi sorunmuş gibi geldi. peki bunu telafi etmek için bi çözüm yolu gösterebilirmisin rica etsem?

teknixs bu arada yazmayı unuttum. pc' yi açıp bişi yapmassan bu olay gerçekleşmiyor kendi kendine. yani mutlaka ben pc ile bi işlem yaparken ne biliim sitelerde gezerken yada msn de iken belli bi süre sonra oluyor. bu süre de genelde hep 10 dakika civarı.

Aslına bakarsanız burdan bişey söylemek biraz yanlış olur. Kaldırdığınız program nedir bilmiyorum çünkü driverlarla ilgili bir yazılımda kaldırmış olabilirsiniz. Anti-Virüsleri kaldırdığınızda da sistemde gereksiz hatalara yada sorunlara yol açabilirler bu yüzden biraz detaylı bilgi verirseniz daha iyi çözümler üretilebilir....

Alıntı
sat7ram adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarınıza format attıktan sonramı bu sorunlar meydana geldi yoksa herhangi birşey yükleyip kaldırtan sonramı oldu ? Aslında bunlar önemli bu soruna ortaya çıkmadan önce yaptığınız herhangi bir değişiklik yada birşey varmı?

Bir başka nedende donanımda bir uyuşmazlık yada ekran kartının yada işlemcinin fazla ısınması olabilir. Bunuda göz artdı etmemek lazım... Kontrol etmenizde yarar var ve ahmet seydininde dediği gibi driverlarınızı herzaman güncel tutun....
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1534
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
masaüstündeki simgelerin altına gölgelendirme geldi kendi kendine pc acıldıgında bi baktım böle olmuş nasıl kaldırım o gölgeleri çok kötü bi görüntü oldu yahf
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1535
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
psychopat adlı kullanıcıdan alıntı

masaüstündeki simgelerin altına gölgelendirme geldi kendi kendine pc acıldıgında bi baktım böle olmuş nasıl kaldırım o gölgeleri çok kötü bi görüntü oldu yahf

Masaüstündeki Bilgisayarım simgesine sağ tuş yapın ve Özelliklere basın veya Başlat ---> Denetim Masası ----> Sistem simgesine tıklayın.

Önünüze aşağıdaki resimde gözüklen pencere gelecektir. Resmi takip edip Gelişmiş sekmesine sordanda Performans seçeneği altındaki Ayarlar butonuna basın...

yakalama1ih5

Önünüze aşağıdaki resimdeki pencere gelir. Buradanda resimde gördüğünüz kutucuğunu işaretlediğinizde simge altındaki gölgeler kalkar...

yakalama2wp3

Kolay gelsin...
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1536
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
cok saol teş ederım hallettım
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #1537
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben limewire den bir mp 3 indirdim, mp3 çalmıor, hadi arızalı diye çalmıor fakat asıl sorun hiçbir şekilde silinmior.mp 3 üstüne gelip sağ tıkladığımda sadece yürüt,winapla çal,birlikte aç ve gönder seçenekelri çkıor! yani ne kullandığım virüs praogramıyla tarayabiliorum nede geridönüşüm kutusuna yollıyabiliorum.şarkıyı açmaya çalıştığımdada açılmıor sadece bir sinyal sesi gelior oda anlık!ne yapmam gerekior?bunu silmek istiorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz lütfenMsn Sad
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #1538
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben limewire den bir mp 3 indirdim, mp3 çalmıor, hadi arızalı diye çalmıor fakat asıl sorun hiçbir şekilde silinmior.mp 3 üstüne gelip sağ tıkladığımda sadece yürüt,winapla çal,birlikte aç ve gönder seçenekelri çkıor! yani ne kullandığım virüs praogramıyla tarayabiliorum nede geridönüşüm kutusuna yollıyabiliorum.şarkıyı açmaya çalıştığımdada açılmıor sadece bir sinyal sesi gelior oda anlık!ne yapmam gerekior?bunu silmek istiorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz lütfenMsn Sad

Birde bilgisayarınızı güvenli kipte açıp deneyin. Güvenli kipte bilgisayarınızı açmak için başlangıçta F8 e basıp en üstteki Güvenli Kip seçeneğinizi seçmek yeterli olacaktır.

Birde aşağıdaki linkten silemediğiniz doslayarı silmenize yarayan programları indirebilirsiniz.

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #1539
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Birde bilgisayarınızı güvenli kipte açıp deneyin. Güvenli kipte bilgisayarınızı açmak için başlangıçta F8 e basıp en üstteki Güvenli Kip seçeneğinizi seçmek yeterli olacaktır.

Birde aşağıdaki linkten silemediğiniz doslayarı silmenize yarayan programları indirebilirsiniz.

Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar

arkadaşım çok sağol ama işe yaramadı Msn Sad güvenli kiptede açtım,unlocker programınıda kurdum fakat fareyi sağ tıkladığımda onu bile göstermiyor (diğer klasörlerde gösteriyor ama bunda göstermiyor)sadece daha öncede yazdığım gibi aç,yürüt,vinapla aç ,birlikte aç ve gönder diyor! vinrar arşivine yolladığımda da sistem klasörü diyor.napıcam ben bu bir tür virüs falan olabilirmi hani şu durup durup biden pc yi altüst eden türlerden var ya ?ya nasıl silicem bunu Msn Sad
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #1540
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
fakat şu saat itibariyle sildim o da limewire n library bölümünden o şarkının üstüne gelip delete dedim şarkı hem pc den hemde limewireden silindi.sizinde aklınızda olsun bilmeyen arkadaşlar için diorum eğer limewireden bir dosya indripte silemezsin direk limewirenın library bölümüne grip sağ tıklayıp delete diyin.en kestirme yol!

yinede tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım bende diğer dosyaları silmek için senin önerdiğin programı öğrenmiş oldum Msn Happy
Son düzenleyen cimcimem; 7 Mayıs 2007 20:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi