Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 160

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1591
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı

bende mail adresi nasıl kapatılır tamamen yok edilir, öğrenmek istiyorum mesela gmail için .yardımcı olan altın bulsunMsn Happy

Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan "Ayarlar" "sekmesine tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Açılan pencereden "Hesaplar" "menüsüne girin ve "Google Hesap Ayarlarını" tıklayın.

Açılan pencerede sağ tarafta yer alan "Yararlandığım Hizmetler" kısmının yanındaki "Değiştir" ya da "Düzenle" sekmesine tıklayın.

"Hesabı kapat ve ilişkili tüm hizmetleri sil" i tıklayın.

Gmail hesabınızı kapattıktan sonra tekrar etkinleştiremez ve bir daha hiçbir ileti alamazsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1592
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı

bende mail adresi nasıl kapatılır tamamen yok edilir, öğrenmek istiyorum mesela HOTMAİL İÇİN .yardımcı olan altın bulsunMsn Happy

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1593
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba benim bilgisayarım windows oturumu açıldıktan bir kaç dakika sonra donuyor.
Bu bir kaç dakika içinde görev yöneticisini açamazsam güçten kesip tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Görev yöneticisinde baktığımda CPU yu kullanan bir programın bilgisayarı kilitlediğini anladım. Bu hata sistem geri yükleme yaptıktan sonra ortaya çıktı. İşlemi sonlandırdığımda ses aygıtları karıştırıcısı kapanıyor ve ses çıkmıyor hiç bir şekilde bende tekrar yüklüyorum. Yinede bir kaç program açıldığında donma olabiliyor.
Birde msn kendiliğinden kapanıyor bu durumlarda. Ne yapmamı önerirsiniz. Tşk ederim
REman - avatarı
REman
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1594
REman - avatarı
Ziyaretçi
coğunlukla değil kesın pcye virüs girmiş Msn Happy en ıyıs guclu bır antıvırus programı yukle orneğin nod32 ve tarat format atmayı bılıyosan sıstemı yenı kur daha ıyı bır cozum sorun ortadan kalkacaktır yardım cı olduysam ne mutlu bana Msn Happy
mr_vain - avatarı
mr_vain
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1595
mr_vain - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar ,
Pc Mac numarasını nasıl bulabılırım ?
merrt - avatarı
merrt
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1596
merrt - avatarı
Ziyaretçi
kısa bir süre önce harddisk bozuldu donanım eski olduğu içn ikinci el disk buldum bilgisayarımdaki sorunların tamamı çözüldü ancak şimdide hertürlü oyunda eski yada yeni oyun açıldıktan bir süre sonra mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor sizce neden kaynaklanabilir
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1597
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
merrt adlı kullanıcıdan alıntı

kısa bir süre önce harddisk bozuldu donanım eski olduğu içn ikinci el disk buldum bilgisayarımdaki sorunların tamamı çözüldü ancak şimdide hertürlü oyunda eski yada yeni oyun açıldıktan bir süre sonra mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor sizce neden kaynaklanabilir

hdd bozuk yenısını al
mer_kyl - avatarı
mer_kyl
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1598
mer_kyl - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
XmXaNiaq adlı kullanıcıdan alıntı

Selam,

ben google ve gmail adreslerini açamıyorum (google.com.tr açılıyor) yardımcı olursanız sevinirim. ilginize şimdiden teşekkurler

www.gmail.com şeklinde gir
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1599
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA.
BENİM SORUM ŞU;
YENİ FORMAT ATTIM VE HER AÇLIŞTA SİYAH EKRAN GELİP,30 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA WİNDOWS AÇILIOYOR.
ESKİDEN BIOS A GİRİP BU SANİYEYİ 0 A İNDİRİYORDUM.
AMA NEREDEN YAPTIĞIMI UNUTUTM.
NASIL BU SÜREDEN KURTULUP, OTOMATİK AÇARIZ PC Yİ?
BIOS A GİRMEYİ BİLİYORUM AMA ORDA GALİBA POWER DAN YAPACAKTIK BİR SEÇENEĞİN İÇİNE GİRİYORDUK ORDAKİ SAYACI 0 A İŞARETLEYİP SAVE DEYİP ÇIKIYORDUK. AMA BULAMADIM.UNUTMUŞUM.
SONRA WİNDOWS NORMAL AÇILMAYA BAŞLIYORUDU.
BEN ASUS AMD 1.66 GHZ İŞLEMCİ KULLANIYORUM DDR ON BOARD.
ANA KART: A7VBX-MX SE.
ŞİMDİ PC Yİ AÇARKEN KARŞIMA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR ORDA
1-PROSEFYONEL XP KURULUM
2-PROFESYONEL XP KURULUM
3-HOME EDITION KURULUM
ÇIKIYOR.
EN ALTTA DA 30 SANİYE GERİ SAYIM BAŞLIYOR.
BEN ENTER DEDĞİM ZAMAN W. NORMAL AÇILMAYA BAŞLIYOR.
İŞTE BUNUN OTOMATİK OLMASI GEREK NORMALDE.BEN DE OLMUYOR BU.
SAYACIN YANINDA DA F8 E BASIP,ONARIM MERKEZİNE GİREBİLİRSİNİZ DİYOR.
GİRİYORUM.ORDA SEÇENEKLER VAR. İŞTE... GÜVENLİ BAŞLAT,AĞ İLE BAŞLAT,EN SON SAĞLAM AYARLI OLARAK BAŞLAT...
HEPSİNİ DENEDİM OLMADI.

HER ZAMAN YUKARDAKİ SAYFANIN 3 SEÇENEĞİNDEN 1. ENTER DİYORUM O ZAMAN HEMEN AÇILMAYA BAŞLIYOR W.
TEŞEKKÜR EDRİM.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1600
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba benim bilgisayarım windows oturumu açıldıktan bir kaç dakika sonra donuyor.
Bu bir kaç dakika içinde görev yöneticisini açamazsam güçten kesip tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Görev yöneticisinde baktığımda CPU yu kullanan bir programın bilgisayarı kilitlediğini anladım. Bu hata sistem geri yükleme yaptıktan sonra ortaya çıktı. İşlemi sonlandırdığımda ses aygıtları karıştırıcısı kapanıyor ve ses çıkmıyor hiç bir şekilde bende tekrar yüklüyorum. Yinede bir kaç program açıldığında donma olabiliyor.
Birde msn kendiliğinden kapanıyor bu durumlarda. Ne yapmamı önerirsiniz. Tşk ederim

Bilgisayarınızın başlangıç öğelerine bakmak gerekir sistem geri yükleme yaptığınızı söylemişsiniz sürücülerde bir çakışma olduysa buda neden olabilir ki ses aygıtlarıyla ilgili bir sorununuzda varmış. Donmanın asıl nedeni ve restart atmasının nedenide Virüslerden kaynaknaklanabilir Anti-Virüs yazılımınızı update edip (Güncelleyin) ve full tarama yaptırın. Kendi başınıza halledemiyeceğinizi düşünüyorsanız en sağlıklısı Teknik Servise götürmektir ne varki buradan ancak bukadar yardımcı olabiliyorum. Görmeden de olmuyor....

Alıntı
mr_vain adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaslar ,
Pc Mac numarasını nasıl bulabılırım ?

Başlat menüsünden Çalıştırı seçin. "CMD" yazıp enter a basın. Dos ekranına düştüğünüzde "ipconfig /all" yazın ve enter 'a basın. Ethernet Kartınız ve ağ bilgilerinizin yer aldığı bazı satırlar gelir burda Fiziksel Adres diye geçen Sizin Mac Adresinizdir Örn: 00-A1-54-98-15-BB gibi...

Alıntı
merrt adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarınızın Mavi ekrana düşmesinin bir çok sebebi vardır. Kesin yargıyla Hardisk Bozuk demek biraz yanlış olur. Çünkü sonra gidip bir Hdd alırsınız ve takarsınız aynı sorun yine olur sonra iki tane Hdd'niz olur arızalı parçada kalır elinizde Msn Grin

Mavi ekrana düştüğünde verdiği hata kodunu yazarsanız kesin bir sonuç üretilebilir.
Mesela Mavi ekrana düşmesinin nedenleri olarak Donanım çakışması, Aşırı ısınma, Ekran Kartı arızası, Virüsler, Ramlarin arızalı olması v.s bir sürü neden vardır. Hardiskinizde kapalı alan (yani okunamayan verilere ulaşılmadığında) olduğunda da mavi ekrana düşer.

Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA.
BENİM SORUM ŞU;
YENİ FORMAT ATTIM VE HER AÇLIŞTA SİYAH EKRAN GELİP,30 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA WİNDOWS AÇILIOYOR.
ESKİDEN BIOS A GİRİP BU SANİYEYİ 0 A İNDİRİYORDUM.
AMA NEREDEN YAPTIĞIMI UNUTUTM.
NASIL BU SÜREDEN KURTULUP, OTOMATİK AÇARIZ PC Yİ?
BIOS A GİRMEYİ BİLİYORUM AMA ORDA GALİBA POWER DAN YAPACAKTIK BİR SEÇENEĞİN İÇİNE GİRİYORDUK ORDAKİ SAYACI 0 A İŞARETLEYİP SAVE DEYİP ÇIKIYORDUK. AMA BULAMADIM.UNUTMUŞUM.
SONRA WİNDOWS NORMAL AÇILMAYA BAŞLIYORUDU.
BEN ASUS AMD 1.66 GHZ İŞLEMCİ KULLANIYORUM DDR ON BOARD.
ANA KART: A7VBX-MX SE.
ŞİMDİ PC Yİ AÇARKEN KARŞIMA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR ORDA
1-PROSEFYONEL XP KURULUM
2-PROFESYONEL XP KURULUM
3-HOME EDITION KURULUM
ÇIKIYOR.
EN ALTTA DA 30 SANİYE GERİ SAYIM BAŞLIYOR.
BEN ENTER DEDĞİM ZAMAN W. NORMAL AÇILMAYA BAŞLIYOR.
İŞTE BUNUN OTOMATİK OLMASI GEREK NORMALDE.BEN DE OLMUYOR BU.
SAYACIN YANINDA DA F8 E BASIP,ONARIM MERKEZİNE GİREBİLİRSİNİZ DİYOR.
GİRİYORUM.ORDA SEÇENEKLER VAR. İŞTE... GÜVENLİ BAŞLAT,AĞ İLE BAŞLAT,EN SON SAĞLAM AYARLI OLARAK BAŞLAT...
HEPSİNİ DENEDİM OLMADI.

HER ZAMAN YUKARDAKİ SAYFANIN 3 SEÇENEĞİNDEN 1. ENTER DİYORUM O ZAMAN HEMEN AÇILMAYA BAŞLIYOR W.
TEŞEKKÜR EDRİM.

Sorununuz bios ayarlarıyla ilgili bir problem değil. Bilgisayarınızda birden fazla işletim sistemi kurlu olması yada öyle gözükmesinden kaynaklanıyor. Bunu kapatmak için Masaüstünüzdeki Bilgisayarım simgesine Sağ tuş yapıp Özellikler'e tıklayın. Sonrasında Gelişmiş sekmesine tıklayın. Sonrasında Başlangıç ve Kurtarma bölümündeki Ayarlar Düğmesine basın.

(Resimleri takip edebilirsiniz.)

yakalama2xd3

Önünüze gelen pencereden İşletim sistemleri listesini görme süresini "0" sıfır yapın. Sıfır yaptığınızda bu ekran karşınıza hiç çıkmayacaktır.

yakalama1ta5

Kolay gelsin dostum....