Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 161

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.279 Cevap: 2.932
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1601
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
SEVGİLİ TEKNİKSİ SANA NASIL TEŞEKKÜR EDERCEĞİMİ BİLEMİYORUM.
SAYENDE HER GEÇEN GÜN YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM.
Sponsorlu Bağlantılar
HAKKINI HELAL EDESİN...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1602
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Virüs taramasında bir şey çıkmadı C sürücüsünü onar dedim donma sorunu ortadan kalktı fakat bu seferde sesle ilgili sorun ortaya çıktı onuda yönetimsel araçlardan etkin hale getirdim fakat şimdide sitedeki sesleri duyamıyorum Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
_Rox_ - avatarı
_Rox_
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1603
_Rox_ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar formatla ilgili bi konu vardı ama orayı bulamadım mecburen sorunumu buraya yazıyorum kusura bakmayınMsn Happy
Sorunum su pcime format atmak istiyorum cdiyi diskete yerlestiriyorum
windows baslarken kur disketini yüklemek icin bir tusa basın falan filan yazması gerekiyor ya o yazı cıkmıyor bende haliylen format islemine baslayamıyorum
Bunu nasıl düzeltebilirim acil cevap yazarsanız sevinirim.
Bios ayarlarından falan dediler ama o ayarları nasıl yapacagımı da tam olarak anlasılır bi sekilde yazarsanız daha da cok sevinirimMsn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2007       Mesaj #1604
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Windows XP MediaCenter E 2005'e Internet Explorer 7 Türkçe yükleyemedim (işletimsisteminin dilini desteklemiyor dedi). İngilizce yükledim, bunu türkçeleştirmenin veya Türkçe kuruluma o hata mesajını yoksaydırmanın bir yöntemi var mı? Teşekkürler
matrax - avatarı
matrax
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1605
matrax - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş Cdyi taktıktan sonra ekrana RAm bilgileri fln geldiğinde f8'e bas ekrana 3 seçenek gelir .... Cd ile - Disk sürücüsü ile- Harddisk ile - ( bunlar ingilizce olabilir , Sen içinde Cd olanı seç ) sonra ENter'a bas ve kurmaya başla ..... Yanlız Ram bilgileri fln geldiğinde basmalısın geç kalma ok Msn Happy Bunu Bıos'a girmeden yapman için anlattım , Bıos'u anlatmak biraz zor olabilir onun için yani , yine de elimden geleni yaparım ....
_Rox_ - avatarı
_Rox_
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1606
_Rox_ - avatarı
Ziyaretçi
Hocam halletim ya onla alakası yokmus bios ayarlarından yaptımMsn Happy
yinede yardımın icin tskler matrax
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1607
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı

Virüs taramasında bir şey çıkmadı C sürücüsünü onar dedim donma sorunu ortadan kalktı fakat bu seferde sesle ilgili sorun ortaya çıktı onuda yönetimsel araçlardan etkin hale getirdim fakat şimdide sitedeki sesleri duyamıyorum Msn Sad

Ses kartınızı kaldırıp güncel sürücüsünü tekrar kurmayı denemenizi öneririm. Driver desteğiyle ilgilide Eğer ses kartınız onboard ise; anakart markası ve modelini, değilse Ses kartınızın marka ve modelini vermeniz koşuluyla yardımcı olurum...
Bu arada Internet Explorer için Java, ActiveX, Flash Player, Shockwave, gibi yazılımları yüklemeyide unutmayın....

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Windows XP MediaCenter E 2005'e Internet Explorer 7 Türkçe yükleyemedim (işletimsisteminin dilini desteklemiyor dedi). İngilizce yükledim, bunu türkçeleştirmenin veya Türkçe kuruluma o hata mesajını yoksaydırmanın bir yöntemi var mı? Teşekkürler

Kullandığınız Windows sürümünün dil desteği nedir acaba? İngilizce versiyonmu kullanıyorsunuz yoksa Türkçe mi ?

Windows XP MediaCenter E 2005 hiç kullanmadım desteklemiyorsa eğer türkçe versiyonu bilfiğim kadarıyla yapılacak birşey yok. Ama şunu deniyebilirsiniz. İşletim sisteminizin dil desteğini Denetim masasından Türkçe olarak ayarlayın. Klavye sisteminizi ve diğer bölgesel seçenekler için Türkçeyi seçin ve sonra Internet Explorer 7 yüklemesini deneyin. İşe yararmı bilemem...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2007       Mesaj #1608
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığınız Windows sürümünün dil desteği nedir acaba? İngilizce versiyonmu kullanıyorsunuz yoksa Türkçe mi ?

Windows XP MediaCenter E 2005 hiç kullanmadım desteklemiyorsa eğer türkçe versiyonu bilfiğim kadarıyla yapılacak birşey yok. Ama şunu deniyebilirsiniz. İşletim sisteminizin dil desteğini Denetim masasından Türkçe olarak ayarlayın. Klavye sisteminizi ve diğer bölgesel seçenekler için Türkçeyi seçin ve sonra Internet Explorer 7 yüklemesini deneyin. İşe yararmı bilemem...

Bir forumda daha görmüştüm, başka biri de yükleyememiş. Media Center kendiliğinden Türkçe olmuyor kanımca, çünkü Program Ekle veya Kaldır'da Turkish patch diye birşey var ve Windowsun bazı kısımları hala İngilizce. Bu arada herhalde aslı İngilizce ki IE7 İngilizceyi yükleyebildim. Bölgesel ve Dil Seçeneklerinde herşey Türkçe olarak ayarlı ama sorun o değil herhalde. İşletim sisteminin dilinin nereden denetlendiğini bilebilirsem oraları kurcalardım ama bilmiyorum ki... yardımın için teşekkürler.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #1609
vain - avatarı
Ziyaretçi
ben cat5,cat5 e ,birde cat 6 arasındaki farkı sorcaktım teşekkür ederim şimdiden
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #1610
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar yardım edin benim pc kafayı yedi mesela internete girmek istiyorum açmaya çalışıyorum bi bakıyorum pc kendi kendine resetlenmiş. ne yapablirim yardımcı olur musunuz acaba??bu resetlenme işi bazen sık oluyo lütfeeen yardım ediin Msn Sad Msn Sad Msn Sad