Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı Virüs taramasında bir şey çıkmadı C sürücüsünü onar dedim donma sorunu ortadan kalktı fakat bu seferde sesle ilgili sorun ortaya çıktı onuda yönetimsel araçlardan etkin hale getirdim fakat şimdide sitedeki sesleri duyamıyorum 
Ses kartınızı kaldırıp güncel sürücüsünü tekrar kurmayı denemenizi öneririm. Driver desteğiyle ilgilide Eğer ses kartınız onboard ise; anakart markası ve modelini, değilse Ses kartınızın marka ve modelini vermeniz koşuluyla yardımcı olurum...
Bu arada Internet Explorer için Java, ActiveX, Flash Player, Shockwave, gibi yazılımları yüklemeyide unutmayın....
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Windows XP MediaCenter E 2005'e Internet Explorer 7 Türkçe yükleyemedim (işletimsisteminin dilini desteklemiyor dedi). İngilizce yükledim, bunu türkçeleştirmenin veya Türkçe kuruluma o hata mesajını yoksaydırmanın bir yöntemi var mı? Teşekkürler
Kullandığınız Windows sürümünün dil desteği nedir acaba? İngilizce versiyonmu kullanıyorsunuz yoksa Türkçe mi ?
Windows XP MediaCenter E 2005 hiç kullanmadım desteklemiyorsa eğer türkçe versiyonu bilfiğim kadarıyla yapılacak birşey yok. Ama şunu deniyebilirsiniz. İşletim sisteminizin dil desteğini Denetim masasından Türkçe olarak ayarlayın. Klavye sisteminizi ve diğer bölgesel seçenekler için Türkçeyi seçin ve sonra Internet Explorer 7 yüklemesini deneyin. İşe yararmı bilemem...