Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 177

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.300 Cevap: 2.932
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1761
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
anlasılan format atacam konusma ayarlarında konusmayı sınca deyincede ses gelmioMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Ağustos 2007       Mesaj #1762
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

anlasılan format atacam konusma ayarlarında konusmayı sınca deyincede ses gelmioMsn Happy

Ses kartınızın sürücüsünü tekrar yüklemenizi öneririm. Problem ortada...
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
beratcks - avatarı
beratcks
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1763
beratcks - avatarı
Ziyaretçi
Meraba ben bi sitede fotoğraf eklemek istiyorum fakat hata veriyor!Sitenin adını da veriim - -------- - da fotoğraf eklemeye çalıştığımda aurigma image uploader 4.5 programını istiyor explorer sayfasında activex olarak yükleme linki çıkıyor fakat ordan da program yüklenemiyor nedense bana yardımcı olursanız sevinirim!!!
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1764
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
beratcks adlı kullanıcıdan alıntı

Meraba ben bi sitede fotoğraf eklemek istiyorum fakat hata veriyor!Sitenin adını da veriim - -------- - da fotoğraf eklemeye çalıştığımda aurigma image uploader 4.5 programını istiyor explorer sayfasında activex olarak yükleme linki çıkıyor fakat ordan da program yüklenemiyor nedense bana yardımcı olursanız sevinirim!!!

verdiğiniz adres reklam 'a girmektedir. Bilmeyerek yaptığınızı göz önüne alarak 1 tölerans gösteriyor ve mesaji editliyorum. ImageShack® - Hosting sitesinden upload ederek link vermeyi deneyin. Yada illede o siteye atmalıysanız müşteri temsilcisi ya/da üyelerle ilgilenen herhangi bir yöneticiye ulaşın.
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1765
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
NeutralizeR yukledim bi işe yaramadıMsn HappyMsn Sad

Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

NeutralizeR yukledim bi işe yaramadıMsn HappyMsn Sad

ok format attım duseldi
Son düzenleyen ahmetgns; 16 Ağustos 2007 22:22
yagmurcu - avatarı
yagmurcu
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1766
yagmurcu - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başka bir DVD okuyucuda denediniz mi?

Önce tarihi ve saati elle düzeltin.

Başlat > Çalıştır > regedit.exe > ENTER

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde sol taraftan tıklaya tıklaya buraya kadar gelin:

Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DateTime\Servers
Sağ tarafta boş bir alana sağ tıklayın ve Yeni > Dize Değeri oluşturun.

"Yeni Değer #1" yerine "3" yazın ve Enter'layın.

3'e çift tıklayın ve değer verisi olarak clock.isc.org girin.

Internet Saati güncelleme bölümünde bu yeni adresi kullanarak eşitleme yapın.

öneriniz işe yaradı.en azından pc'mi update edebildim.ama saat formu hala 12 saat olarak çalışıyor.benim saatim şu an 1:48... Msn Happy saat ve tarih ayarları bölümünde 13: 48 olarak gözüküyor ama çubuk üzerinde düzelmiyor.bir de sistem özellikleri bölümünde "sistem geri yükleme" bölümü yok.sadece bir kısa yol bulabiliyorum arama yaparak.o da açılmıyor.saatimin yanlışlığının bununla bi ilgisi olabilir mi? ve sistem geri yükleme sorunumu nasıl çözebilirim??

çözüm için yardımınızı rica ediyorum.

teşekkürlerimle...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Ağustos 2007       Mesaj #1767
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

öneriniz işe yaradı.en azından pc'mi update edebildim.ama saat formu hala 12 saat olarak çalışıyor.benim saatim şu an 1:48... Msn Happy saat ve tarih ayarları bölümünde 13: 48 olarak gözüküyor ama çubuk üzerinde düzelmiyor.bir de sistem özellikleri bölümünde "sistem geri yükleme" bölümü yok.sadece bir kısa yol bulabiliyorum arama yaparak.o da açılmıyor.saatimin yanlışlığının bununla bi ilgisi olabilir mi? ve sistem geri yükleme sorunumu nasıl çözebilirim??

çözüm için yardımınızı rica ediyorum.

teşekkürlerimle...

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Özelleştir...

Masaüstü > Bilgisayarım - Sağ tık > Özellikler > Sistem Geri Yükleme > Kutucuğun işaretli olmadığından emin olun.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
apokalipse2110 - avatarı
apokalipse2110
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1768
apokalipse2110 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar
Benim bir sorunum var:Geçen gün pc'me K.lite Codec pack diye bir video çözücü program yükledim.O günden beri de windows media player ı müzik dinlemek için çalıştıramıyorum..önce wmplayer.exe hatası,sonraysa drwtsn32.exe hata iletisi alıyorum.Sonraysa ya program anında kapanıyor,ya da kilitleniyor.Araştırınca, k.lite codec i yüklemeden önce,media playeri silmem gerektiğini okudum(biraz geç oldu yani)Şimdi ne yapabilirim,media player i silmeli miyim?sileceksem,müzik dinlemek için hangi programı kullanmalıyım?Bu arada sözkonusu programı da (lite codec) silmeyi denedim,kesinlikle silinmiyor.Silmem gerekirse nasıl silebilirim acaba?Sonsuz sorularıma acil bir cevap alırsam çok sevinirim.Msn Happy
Şimdiden teşekkürler..
DexoL - avatarı
DexoL
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1769
DexoL - avatarı
Ziyaretçi
Ben difriz Kulanı yom Bu gün actığımda saatın yanında ayı resmı var genelde bugün ise ayının üstünde yuvarlak işaret yuvarlaktada üstünde çizili sizce iptal mıı olmuşş ne yapmam gerekı yoo ??? Tşk
yagmurcu - avatarı
yagmurcu
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1770
yagmurcu - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Özelleştir...

Masaüstü > Bilgisayarım - Sağ tık > Özellikler > Sistem Geri Yükleme > Kutucuğun işaretli olmadığından emin olun.

çok sağolun.saatim düzeldi.ama (evet ne yazık ki tam olarak sorun bitmedi) masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>..... işte bu bölümde sistem geri yükleme butonu yok.benim pc'm de bulunanlar:

masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>GENEL>BİLGİSAYAR ADI>DONANIM>GELİŞMİŞ>OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER>UZAK

sadece bunlar var.sistem geri yükleme ile ilgili bi bölüm yok..bunu da çözersek artık başınıza bela olmıycamı düşünüyorum Msn Happy

tekrar teşekkürler...