Alıntı
DexoL adlı kullanıcıdan alıntı Ben difriz Kulanı yom Bu gün actığımda saatın yanında ayı resmı var genelde bugün ise ayının üstünde yuvarlak işaret yuvarlaktada üstünde çizili sizce iptal mıı olmuşş ne yapmam gerekı yoo ??? Tşk
DeepFreeze kullanmıyorum ama sorun denebilecekse eğer bahsettiğiniz ayı simgesi bir programla birlikte gelmiş olmalı. Son zamanlarda yüklenen programları gözden geçiriniz. Program Ekle veya Kaldır listesine göz atınız. Ayrıca \Program Files\ klasörlerine de tek tek bakıp söz konusu sembolün hangi programa ait olduğunu da araştırabilirsiniz.
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı çok sağolun.saatim düzeldi.ama (evet ne yazık ki tam olarak sorun bitmedi) masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>..... işte bu bölümde sistem geri yükleme butonu yok.benim pc'm de bulunanlar:
masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>GENEL>BİLGİSAYAR ADI>DONANIM>GELİŞMİŞ>OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER>UZAK
sadece bunlar var.sistem geri yükleme ile ilgili bi bölüm yok..bunu da çözersek artık başınıza bela olmıycamı düşünüyorum 
tekrar teşekkürler...
Kullandığınız işletim sisteminin Windows XP Professional Service Pack 2 olduğunu varsayıyorum. Windows kullanıcı hesabınız yönetici olarak mı ayarlanmış? Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları bölümünden yeni bir yönetici hesabı oluşturup bu hesabı kullanarak Windows oturumu açıktan sonra Sistem Geri Yükleme sekmesinin ilgili bölümde görünüp görünmediğini kontrol ediniz.