Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 178

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.415 Cevap: 2.932
gülmek - avatarı
gülmek
Ziyaretçi
16 Ağustos 2007       Mesaj #1771
gülmek - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımdaki güvenliğimi artırmak için internet güvenliğim için keyloger bulan program isimlerine ihtiyaçım var yardım ederseniz çok mutlu olurumTender
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ağustos 2007       Mesaj #1772
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
DexoL adlı kullanıcıdan alıntı

Ben difriz Kulanı yom Bu gün actığımda saatın yanında ayı resmı var genelde bugün ise ayının üstünde yuvarlak işaret yuvarlaktada üstünde çizili sizce iptal mıı olmuşş ne yapmam gerekı yoo ??? Tşk

DeepFreeze kullanmıyorum ama sorun denebilecekse eğer bahsettiğiniz ayı simgesi bir programla birlikte gelmiş olmalı. Son zamanlarda yüklenen programları gözden geçiriniz. Program Ekle veya Kaldır listesine göz atınız. Ayrıca \Program Files\ klasörlerine de tek tek bakıp söz konusu sembolün hangi programa ait olduğunu da araştırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

çok sağolun.saatim düzeldi.ama (evet ne yazık ki tam olarak sorun bitmedi) masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>..... işte bu bölümde sistem geri yükleme butonu yok.benim pc'm de bulunanlar:

masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>GENEL>BİLGİSAYAR ADI>DONANIM>GELİŞMİŞ>OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER>UZAK

sadece bunlar var.sistem geri yükleme ile ilgili bi bölüm yok..bunu da çözersek artık başınıza bela olmıycamı düşünüyorum Msn Happy

tekrar teşekkürler...

Kullandığınız işletim sisteminin Windows XP Professional Service Pack 2 olduğunu varsayıyorum. Windows kullanıcı hesabınız yönetici olarak mı ayarlanmış? Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları bölümünden yeni bir yönetici hesabı oluşturup bu hesabı kullanarak Windows oturumu açıktan sonra Sistem Geri Yükleme sekmesinin ilgili bölümde görünüp görünmediğini kontrol ediniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #1773
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
internete bağlanamıyorum. modemime baktım. bütün ışıkları yanıyor. sanırım başka bir sorun bu. ne yapacağımı bilmiyorum..
yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler şimdiden...
bu arada işletim sistemim Xp, pentium 4, 256 mb ram..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ağustos 2007       Mesaj #1774
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba,
internete bağlanamıyorum. modemime baktım. bütün ışıkları yanıyor. sanırım başka bir sorun bu. ne yapacağımı bilmiyorum..
yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler şimdiden...
bu arada işletim sistemim Xp, pentium 4, 256 mb ram..

İlk yapmanız gereken modem ayarlarınızı kontrol etmeniz. Kullanım kılavuzuna göz atınız. Kullanıcı bilgilerinin doğru girildiğinden emin olunuz. Ağ ayarlarınızı kontrol ediniz. Modeminizin markasına ve modeline göre bazı IP atamaları yapmanız gerekebilir.
GüLeceK - avatarı
GüLeceK
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #1775
GüLeceK - avatarı
Ziyaretçi
pc m de yuksek seslı muzık dınledıgımde yavaslıyor nedenı ne ola bılır?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ağustos 2007       Mesaj #1776
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
GüLeceK adlı kullanıcıdan alıntı

pc m de yuksek seslı muzık dınledıgımde yavaslıyor nedenı ne ola bılır?

Başka bir sebepten dolayı yavaşlıyor olmalı.

CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. Performans sekmesinde işlemci ve ram kullanımı yer almaktadır. Eğer işlemci kullanımı sürekli %50 üstündeyse, İşlemler sekmesinde hangi işlemin buna sebep olduğunu tespit edin.
raptek - avatarı
raptek
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #1777
raptek - avatarı
Ziyaretçi
Ya Arkadaşlar Bilgisayarımı Formatlayalı 1 Gün Oldu Fakat Bir Antivirüs Sürekli Baloncuk Çıkarıo!!!!!!!Virüs Var Diyor İptal Edince Ödeme Faturası Falan ÇıkarıoMsn Cry Alın REsimleri ;

ImageShack - Hosting :: anasayfaxz0.jpg

ImageShack - Hosting :: anasayfa2oy2.jpg

Bundan Kurtulma Yollarını YAzar Mısınız?

YAzana + REP İstediği Kadar!
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #1778
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
ya bendede oluyo bi çaresini bulun nolur ya
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #1779
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
raptek adlı kullanıcıdan alıntı

Ya Arkadaşlar Bilgisayarımı Formatlayalı 1 Gün Oldu Fakat Bir Antivirüs Sürekli Baloncuk Çıkarıo!!!!!!!Virüs Var Diyor İptal Edince Ödeme Faturası Falan ÇıkarıoMsn Cry Alın REsimleri ;

ImageShack - Hosting :: anasayfaxz0.jpg

ImageShack - Hosting :: anasayfa2oy2.jpg

Bundan Kurtulma Yollarını YAzar Mısınız?

YAzana + REP İstediği Kadar!

İlk olarak kullanmakta olduğun antivirüsü değişelim.

Kaspersky yada Nod32 indirip sistemini bi güzel tarat.

Ardından Adware Se-Personali indirip bilgisayarındaki spy vs yazılımları temizlemelisin.

Resme koyduğun uyarı antivirüs tarafından gelmiyor sana muhtemelen yediğin bir spy dan dolayı seni sürekli o siteye yönlendirip bişeyler indirmeni istiyor.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #1780
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

çok sağolun.saatim düzeldi.ama (evet ne yazık ki tam olarak sorun bitmedi) masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>..... işte bu bölümde sistem geri yükleme butonu yok.benim pc'm de bulunanlar:

masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>özellikler>GENEL>BİLGİSAYAR ADI>DONANIM>GELİŞMİŞ>OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER>UZAK

sadece bunlar var.sistem geri yükleme ile ilgili bi bölüm yok..bunu da çözersek artık başınıza bela olmıycamı düşünüyorum Msn Happy

tekrar teşekkürler...

Buradan bulabilirsiniz aradığınız yeri
başlat > tüm programlar > donatılar > Sistem Araçları > sistem geri yükleme

eğer bu da açılmıyorsa sistem geri yükleme hizmeti kapalı demektir. bunu da açmak için;
denetim masası > yönetimsel araçlar > hizmetler, açılan pencerede sistem geri yüklemeyi bulup iki kez tıklayın ve devre dışı veya elle olan bölümü otomatik yapın ve hemen alt tarafında yer alan başlat, durdur, duraklat bölümünden başlat butonuna basınız ve başlat bölümünden tekrar sistem geri yüklemeye basarak açabilirsiniz