Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 18

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #171
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jeren adlı kullanıcıdan alıntı

antivirus programı onerebılırmısınız cok acıl!!!kaspersky dısında ucretsız olması gerekıo

AntiVir XP > Avarst firmasına aittir ücretsizdir tam sürümdür key şifre gerekmez sık güncelenir güvenliği tamdır ön güvenliği vardır (guard) diğer ücretlilerden daha fazlası vardır (zira testler hiç bir güvenlik yazılımının 100% sonuç verdiğini belirtmez) en son da ben devamlı bunu kullanırım > kolay gelsin

Sponsorlu Bağlantılar
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tag=srch&qt=antivir+xp&tg=dl-20
ebraresen - avatarı
ebraresen
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #172
ebraresen - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar, benim küçük bir sorum vardı. maillerin ip numarasına bakarak mailin hangi şehir veya ülkeden geldiğini nasıl öğrenebilirim? herhangibir liste mevcut mu? cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olacağım. mail adresim XXXXXXXXX bu ip numarası ne işe yarar? basit bir dille anlatırsanız sevinirim Msn Happy
şimdiden teşekkür edrim, iyi günler....
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Blue Blood; 11 Aralık 2005 13:34
mustafakilic - avatarı
mustafakilic
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #173
mustafakilic - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bi programı kullanmak için açtığımda bana gelen ileti söyle; system error &H8007007E (-2147024770). belirtilen modül bulunamadı. bu sorunu aşabilmem için yardımlarınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #174
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ebraresen adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar, benim küçük bir sorum vardı. maillerin ip numarasına bakarak mailin hangi şehir veya ülkeden geldiğini nasıl öğrenebilirim? herhangibir liste mevcut mu? cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olacağım. mail adresim XXXXXXXXX bu ip numarası ne işe yarar? basit bir dille anlatırsanız sevinirim Msn Happy
şimdiden teşekkür edrim, iyi günler....

mallesef > ip numarası makinanın kimliğidir bir çeşit ama güvenilmez buna da zira adsl modemlerin her an değişkenlik gösterdiği de bir gerçektir ip numaraları için > o yüzden dediğinizi anlamak mümkün olamaz > kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #175
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafakilic adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben bi programı kullanmak için açtığımda bana gelen ileti söyle; system error &H8007007E (-2147024770). belirtilen modül bulunamadı. bu sorunu aşabilmem için yardımlarınızı bekliyorum

Programa ait önemli bir dosya bulunamıyor demektir > programı kaldırıp tekrar kurmanız tavsiye olunur > tabii sadece bu program çalıştığı zaman bu mesajı veriyorsa yoksa sebepler muthelif dir > kolay gelsin
anemon - avatarı
anemon
Ziyaretçi
11 Aralık 2005       Mesaj #176
anemon - avatarı
Ziyaretçi
Longman sözlük yükledim bilgisayara. Sözlük doğru bi şekilde çalışıyo ama sözcüklerin telaffuzunu yapmıyo. Quicktime system extension 5 ya da daha yenisi lazım diye hata veriyo. bilgisayarda quicktime'ın son sürümü zaten yüklü. bu extension'ı nerden bulabilirim? apple'ın sitesinie yönlendiriyo kendiliğinden ama orda bulamadım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2005       Mesaj #177
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
anemon adlı kullanıcıdan alıntı

Longman sözlük yükledim bilgisayara. Sözlük doğru bi şekilde çalışıyo ama sözcüklerin telaffuzunu yapmıyo. Quicktime system extension 5 ya da daha yenisi lazım diye hata veriyo. bilgisayarda quicktime'ın son sürümü zaten yüklü. bu extension'ı nerden bulabilirim? apple'ın sitesinie yönlendiriyo kendiliğinden ama orda bulamadım.

Quicktime iç ayarlarını yapın sözü geçen dosyayı okuyabilmesi için > kolay gelsin
evsiz1 - avatarı
evsiz1
Ziyaretçi
16 Aralık 2005       Mesaj #178
evsiz1 - avatarı
Ziyaretçi
slm bedava telefon acma yeri varmis internetten tr den netten bir kisi danimarkayi aramis yaliniz ev telefonlarini arayabiliyormus cepleri degil (skype degil)bu konuda bir bilginiz varmi? birdebildiyiniz iyi bir virus programi varmi bedava olanlardan Saygilar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2005       Mesaj #179
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
evsiz1 adlı kullanıcıdan alıntı

slm bedava telefon acma yeri varmis internetten tr den netten bir kisi danimarkayi aramis yaliniz ev telefonlarini arayabiliyormus cepleri degil (skype degil)bu konuda bir bilginiz varmi? birdebildiyiniz iyi bir virus programi varmi bedava olanlardan Saygilar

O arayan kimiş telefonla bir bilgimiz olacağını da sanmam kulak dolgunluğu duyduğun o kadar > iyi bir antivir bedava istiyorsan yukardaki 11/12/2005 mesajımdaki linki tıkla indir > kolay gelsin
RuDeBaY - avatarı
RuDeBaY
Ziyaretçi
16 Aralık 2005       Mesaj #180
RuDeBaY - avatarı
Ziyaretçi
sadece sözsüz müzikten oluşan indirebileceğim müzikler varmı orjinal olcak sözsüz piyano org yane(midi)hariç midi çok var elimde çok dandik oluyo midiler.