Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 19

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
RuDeBaY - avatarı
RuDeBaY
Ziyaretçi
16 Aralık 2005       Mesaj #181
RuDeBaY - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ebraresen adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar, benim küçük bir sorum vardı. maillerin ip numarasına bakarak mailin hangi şehir veya ülkeden geldiğini nasıl öğrenebilirim? herhangibir liste mevcut mu? cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olacağım. mail adresim XXXXXXXXX bu ip numarası ne işe yarar? basit bir dille anlatırsanız sevinirim Msn Happy
şimdiden teşekkür edrim, iyi günler....

Sponsorlu Bağlantılar

arkadaşım maıl adresine gelen iplere bakabiliyomusun bilmiyorum ama elinde olan iplere bakmak istersen hangi ülkeden olduğuna falan.Bu siteye gir http://www.ip2location.com/free.asp karşına mesaj kutusu gibi biryer çıkacak oraya bakmak istediğin ip adresini yaz sana hangi ülkede olduğunu gösterir..şuan gayet ii çalışıyo ben genelde iplere burdan bakıyorum inşallah işine yarar.
drfatih35 - avatarı
drfatih35
Ziyaretçi
16 Aralık 2005       Mesaj #182
drfatih35 - avatarı
Ziyaretçi
oyun değil program crack olayını detayları ile anlatırsanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
ilhanbaykan - avatarı
ilhanbaykan
Ziyaretçi
17 Aralık 2005       Mesaj #183
ilhanbaykan - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarda donma var çözüm arıyorum Pentium.ııı.500 olan 64 ekran kartım olan bilgisayarım var benim sorunum sık sık takılması 10 15 veya 30 dakika aralıklarla takılıyor sorunun ne ldugunu nasıl çözebilirim ne yapmam lazım çare arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim herkese kolay gelsin teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2005       Mesaj #184
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
drfatih35 adlı kullanıcıdan alıntı

oyun değil program crack olayını detayları ile anlatırsanız sevinirim

Sorunuzdan anladığım kırık bir programı çalıştırmak istediğinizi anladım zaten programla birlikte gelen (zip'li, rar'lı) dosyalarda gerekli not pad ler mevcuttur okuyun tarifini :..her programın değişik olur zira:....yok ben kırmak istyorum dediğiniz vakit forum kuralları bu gibi detayları anlatılmasını vede barındırılmasını yasaklar üzgünüm.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2005       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ilhanbaykan adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarda donma var çözüm arıyorum Pentium.ııı.500 olan 64 ekran kartım olan bilgisayarım var benim sorunum sık sık takılması 10 15 veya 30 dakika aralıklarla takılıyor sorunun ne ldugunu nasıl çözebilirim ne yapmam lazım çare arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim herkese kolay gelsin teşekkürler

Önce neden donuyor diyeceğinize :..."şunu billhasa yaptığım vakit donuyor" dese idiniz sorunuza daha açıklayıcı olurduk :..verdiğiniz bilgiye dayanarak muhtemelen win98 kullanıyor olmalısınız :.. donma anında ctrl+alt+delete kominasyonunu kullanarak "görev yöneticisi"ni ekrana çağırın orda da göreceğiniz üzere donmaya neden olan programın karşısında "yanıt vermiyor" yazısını göreceksiniz :.. buna neden bilgisayar bileşenleriniz zayıflamıştır :...başka bir deyişle muhtemelen hard diskinizde bir problem var veya işletim sisteminizde zira örnek olarak bir programı çağırdığınız zaman veya program penceresini kapamak isteseniz ilk çağırma tamamlanmamış olduğundan ikinci işleme zaman tanımamış olursunuz tüm bunlara neden sistem komutlara uyması için süratle hareket eder siz fark etmesiniz ta ki bileşenlerin gücü zayfılayıncaya kadar veya sistem aradığını bulamasa bu şekil donmalara neden olur :...ya ekrana çağırdığınız yönetici araç ile o ne ise durdurun, mümkünse güzel düzgün bir format atın yeni sistem kayıdı verin düzelmesse süratle makinayı yükseltin (upload) p3 olduğuna göre de ekonomik durumunuza bağlı olarak ileri düzey gelecek 4 yıl idare edecek şekilde p4 yükseltmesi yapmanızda fayda görürüm :...aksi sizi sinir etmekten öteye geçmez > kolay gelsin
djofworldpalace - avatarı
djofworldpalace
Ziyaretçi
20 Aralık 2005       Mesaj #186
djofworldpalace - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarım ikonuna sağ ile tıkladıktan sonra özellikler dediğimizde KAYIT adı altında bulunan kullanıcı adı ve şirket adını nasıl değiştirebiliriz ?
Sara - avatarı
Sara
Ziyaretçi
21 Aralık 2005       Mesaj #187
Sara - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaslar,
Explorer da gitmek istedigim adrese gidemiyorum favorilerden google acip adresi oraya ekleyip gidebiliyorum. Aksi taktirde sayfa degismiyor hep ayni sayfada kaliyor..
Baslangic sayfasi ni ise degisemiyorum ordaki secenekleri secemiyorum..
Yardimci olabilirseniz sevinirim..
Tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2005       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
djofworldpalace adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarım ikonuna sağ ile tıkladıktan sonra özellikler dediğimizde KAYIT adı altında bulunan kullanıcı adı ve şirket adını nasıl değiştirebiliriz ?

Başlat > denetim masası > kişisel bilgiler :...fakat bazı kayıtlar değiştirilemez zira sistem kayıdı verildiğinde eklenenler örnek :..bir çeşit kimlik varsayıldığı için > bilgilerinize
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2005       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sara adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaslar,
Explorer da gitmek istedigim adrese gidemiyorum favorilerden google acip adresi oraya ekleyip gidebiliyorum. Aksi taktirde sayfa degismiyor hep ayni sayfada kaliyor..
Tesekkurler

Makinanıza muhtemelen Spy girmiştir > Spy &bot adlı araçla temizlik yapmanız tavsiye edilir :..şayet bu araç varsa belirtin o araç tarafından kilitlenmiştir sekmeler düzenlemenizi söylerim artı olarak :...ama ilk varsayımım daha doğrudur önemli bir Spy sistemi bloke etmiştir > saygılar
hellboys - avatarı
hellboys
Ziyaretçi
22 Aralık 2005       Mesaj #190
hellboys - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sara adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaslar,
Tesekkurler

1. WIndows XP kurulum CD nizi takin.
2. Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

"OK".deyin simdi eski arizalar yok oldu cünkü yepyeni bir exploreriniz oldu.