Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 16

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.342 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2005       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yasar68 adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim msn ile bir sorunum var benim msn adresimi bir hack tarafından sebebsizce alındı bu konuda ne yapabilirim msn adresimi tekrar alabilir miyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekür ederim

Az önce msn teknik destekte pc sorunu şimdi de tam tersi msn sorunu pc destekte lütfen ilgili yerlere mesaj atın ki sorunlarınıza zamanında cevap alabilesiniz > üzgünüz yapılacak bir şey yok mail adresinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz ancak daha sonraki adımlarınızın daha güvenli olması için msn destek kısmında "mail adresimi kaptırmak mı yoksa kaptırmamak mı" adlı yazıları ve mesajlarımı okumanız salık verilir > kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2005       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bat adlı kullanıcıdan alıntı

photo shop 9 arıyorum türkçe tercihim ingilizcedeolur lütfen çok gerkeli şimdiden teşekkürlerMsn Sad Turkiye

Konunuza cevap Tam Sürüm yazılım bölümüdür ve var indirin >kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
SGP_K@JMER - avatarı
SGP_K@JMER
Ziyaretçi
6 Aralık 2005       Mesaj #153
SGP_K@JMER - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

banada webcamla çektiğim bir kaç resmime efeckt vermek istiyorum yani kenarları yanmış veya kıvrılmış falan gibi yalnız photoshoptan başka bir program varsa nerde nasıl bulurum şimdiden ThanxxSmiley32

ha birde bu mesela hercahi ve adminin imzasında mesela sesler var bu sesi önceden hazırlayan bir program mı var nasıl indiririm banada böyle birşey lazımda örnek sesler [ msx team,I love You]

Msn Thinking Msn Thinking Msn Sarcastic
philter_25 - avatarı
philter_25
Ziyaretçi
6 Aralık 2005       Mesaj #154
philter_25 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sorunumu tam anlamıyla anlamış diilim türkçe karakterleri yazabiliyorum ama başkası msj olarak yazdığında göremiyorum yahoo,hotmaildeki msjlarımda okuyamıyorum nasıl düzeltebilirim.......yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2005       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
philter_25 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar sorunumu tam anlamıyla anlamış diilim türkçe karakterleri yazabiliyorum ama başkası msj olarak yazdığında göremiyorum yahoo,hotmaildeki msjlarımda okuyamıyorum nasıl düzeltebilirim.......yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşım mail sayfası açıkken (okuyamadığınız sayfa) explorer üst barında > görünüm sekmesi altında > dil kodlaması > otomatik seç'i işaretleyin > olmazsa aynı sekmeler altında Türkçe (windows) veya Türkçe (iso) sekmelerini seçin > düzeldiğini göreceksiniz > buna neden yanii okuyamama nedeniniz bundan kaynaklı olmakla birlikte arkadaşlarınızın yazdığı mail sayfaları türkçedir o yüzden sizde o şekilde gözükür > artı göz önüne alınacak diğer bir hussus şayet gelen mektuplar kargacık burgacık unicode görünümünde ise bu da mail servisinin virüs dedektöründen geçtiği sırada olmuş olabilir zira bu virüs taramaları o yazının tehlikeli spam taşıdığını var sayar ve yazıyı bozar > böylesi durumlarda asla canlı linkleri ve ekleri indirmeyin > bu son yazdıklarım bilgi amaçlıdır > muhtemelen dil kodlamasını değiştirdiğinizde durumunuz düzelecektir > saygılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2005       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Thinking Msn Thinking Msn Sarcastic

Arkadaşım birinci sorunu tam destek sürümlerde aradın umarım yoksa mesajını orda tekrarla

2>soruna cevap ektedir indir kullan benden sana ufak bir hediye > porgram değildir > bana özeldir > Adminin kullandığı dış sestir

kolay gelsin Saygılar
Son düzenleyen Blue Blood; 2 Nisan 2006 09:27
skaya - avatarı
skaya
Ziyaretçi
8 Aralık 2005       Mesaj #157
skaya - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bilgisayarıma avast profesyonel virüs programı yükledim normalde 60 günlük olmasına rağmen 6 gününüz kaldı diyor.silip tekrar yükledim ama yine aynı nedendir.yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen skaya; 8 Aralık 2005 15:16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2005       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
skaya adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bilgisayarıma avast profesyonel virüs programı yükledim normalde 60 günlük olmasına rağmen 6 gününüz kaldı diyor.silip tekrar yükledim ama yine aynı nedendir.yardımcı olursanız sevinirim.

regedit kayıtlarından tam silmeden asla kabul etmez yeni yazılımı hele hele register yaptınızsa > yanii > resmi sitesi ile bağlanıp kayıt verdinizse işiniz zor > Regeditten bir şey silmek meşagatli, zor, ve son derece tehlikelidir dikkatli olmanız tavsiye olunur > kolay gelsin
Luscinia - avatarı
Luscinia
Ziyaretçi
9 Aralık 2005       Mesaj #159
Luscinia - avatarı
Ziyaretçi
AMD Athlon - 64 Processor - 3000 + - 2.00 GHz - 1,00 GB Ram - 120 GB HD Bilgisayara sahibim... İkide bir yedekleri cd ye çekip makinaya format atmaktan bıktığım için, yedek olarak kullanmak üzere 200 GB bir HD aldım... makinaya takıp formatladıktan sonra, yedeklerimi buraya atmak istediğimde sürekli olarak takılmaya ve donmaya başladı... Belki kasıyodur diye söz konusu HD yi 4'e böldüm... anca gene dosyaları atmak istediğimde bazılarını atıyor, bazılarında gene donuyor... Attığı dosyalardaki word ya da exel dökümanlarının içeriğini farklı formatlarda garip şekillerde gösteriyor... resimleri ise göstermiyor... Lütfen çözüm ????
himes - avatarı
himes
Ziyaretçi
9 Aralık 2005       Mesaj #160
himes - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım daki word belgeleri açılıyor ama içleri boş
kendileri var ama
lütfen yardım edin o belgeler benim için çok degerli ne yapmam gerekiyor