Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 261

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.036 Cevap: 2.932
ahmetreis25 - avatarı
ahmetreis25
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #2601
ahmetreis25 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ŞeYHTaN adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm sorunum şu

Sponsorlu Bağlantılar
bilgisayarımda birden bire ses gitti ve bidahada gelmedi. 2 kere format attım driveri kurdum. başka driverler indirdim ama düzelmedi.

MSI anakartım var ve ses kartı Realtek AC'97 audio

yardım edin neolur çıldırcamMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused

ses kartında sorun vardır onu dene gerdönüsüm yapsaydin format yerine daha iyi olurmuş driveri yükledikten sonra aygıt yöneticisinden sorun bulmuyorsa ses kartını kurcala cıkar yeniden tak ve kur gene olmamışsa yenisini alMsn Wink

Alıntı
OnePieceCrew adlı kullanıcıdan alıntı

Benim Pc Aşırı Dencek Kadar Yavaş Bunu Hızlandırma İçin Ne Yapmalıyım

başlat<çalıştır<%temp% yap sonra gene başlat<çalışrır<prefetch yap hepsini sil silinmeyen kalsın disk temizleme yap bilgisayarımdan c diskine tıkla temizle de çıkan pencerede eski dosyaları sıkıştır haricinde alayını işaretle sil gene ordan araçlardan disk birleştirme yap ve tune up<tavsiye ederim kesinlikle kullan teşekkürler

Alıntı
twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı

iyi günler.. bir sorum olacaktı:
geçenlerde bir antivirüs programı ile bilgisayarımı tarattım ve bulunan virüslü dosyaları sildim. Ancak sonraki bilgisayarı açışımda karşıma bu not geldi:
'scvhosts.exe' Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Bir dosya aramak için Başlat düğmesini tıklayıp Ara'yı tıklayın.
( altında Tamam onay kutusu)
bilgisayarımı her açışımda hoşgeldiniz ekranında donuyor ve bir uyarı sesi geldikten 1-2 dakika sonra masaüstüm ekrana geliyor ve her seferinde yukarıdaki mesaj çıkıyor.. Ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

virüs sistem dosyana bulaşmış bulunca dezenfekte etmemiş yada edememiş direk dosyayı silmiş şimdi şöyle yapalım.....
Windows Xp Cd nizi Takin Windows kurulum ekrani cikacaktir, bu
ekrani kapatalim

Başlat–>Çalıştır—> deyip sfc /scannow yazarak Entera Basın deyin ve
beklemeye baslayin .
2. RegSeeker , adli yazilimi indirip tüm registry kayitlarini taratalim ve
buldugu tüm hatali kayitlari birgüzel silelim.
3. Registry Optimizer , Programini indirip birkez de bununla taratalim ve
Registry kayitlarini bir kez daha düzelttirelim.
4. Üsttekiler ise yaramadi Ama hala format atmamakta kararliyiz devam o
zaman kurtarma konsolunu açalım..
Takalim Win XP Cd mizi ve Cd den Boot edelim
"R" Repair komutunu R ye basarak secelim
Kurtarma konsoluna geldik, Admin Passwordumuz sorulduktan sonra DOS benzeri
bir ekranla karsilasacagiz (password genelde yoktur direk enter diyin)
Simdi sirasiyla asagidaki komutlari verelim:
CD\\\\

cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\\\\windows\\\\repair
copy software c:\\\\windows\\\\system32\\\\config
copy system c:\\\\windows\\\\system32\\\\config
exit

Boot ettikten sonra Yepyeni bir windows XP ye sahip oldunuz Hayirli ugurlu
olsun. Fakat su an Windows u yeni kurmus oldugumuz icin programların çoğu
çalışmayacaktır. O nedenle Başlat–> Tüm Programlar da calismayan nekadar
program varsa gidip C dizininden ( veya windowsunuz hangisindeyse )
ProgramFiles ten Bu calismayan Programlarin Klasörlerini tek tek silme niz
gerekecek. (Formatsiz windowsun da bu zahmeti olsun canim), Böylece Tüm
datalariniz yedeklemeye bile gerek kalmadan kurtarildi. teşekkürlerMsn Happy

Alıntı
iyikivarsin adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar ben FN F5 kombinasyonunu çalıştıramıyorum. Bilgisayar ayarlarımın antivirüs spyware, adware , registry vs. programlar yüzünden bozulmuş olabiliceğini düşünüyorum. Bu kombinasyonu çalışır hale getirmek için ne önerirsiniz. Öncesinde bir sorun yoktu. Diğer FN + tuşlar çalışıyor ama başka bir ekrandan görüntü alamıyorum.

başlat<çalıştır<osk yaz ekran klavyesi çıkacak orda tüm tuşları dene çalışıyorsa klavyende sorun var demektir teşekkürlerMsn Happy
Son düzenleyen ahmetreis25; 19 Haziran 2008 07:24 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
iyikivarsin - avatarı
iyikivarsin
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #2602
iyikivarsin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetreis25 adlı kullanıcıdan alıntı

başlat<çalıştır<osk yaz ekran klavyesi çıkacak orda tüm tuşları dene çalışıyorsa klavyende sorun var demektir teşekkürlerMsn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
işe yaramıyorsa napmamı tavsiye edersin arkadaşım sorun klavyede değil Msn Sad
relfexs - avatarı
relfexs
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #2603
relfexs - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar benim intel pro18001 anakartım var ve aşırı ısınıyor diye hata mesajı alıp duruyorum. 4 Ram slotunun iki yandı ve diğer ikisini kullanıyorum aynı zamanda işlemcinin ısısı en basit programda 70'i buluyor... yardımcı olursanız sevinirim...adszfr3
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #2604
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
relfexs adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Arkadaşlar benim intel pro18001 anakartım var ve aşırı ısınıyor diye hata mesajı alıp duruyorum. 4 Ram slotunun iki yandı ve diğer ikisini kullanıyorum aynı zamanda işlemcinin ısısı en basit programda 70'i buluyor... yardımcı olursanız sevinirim..

Isınmanın nedeni olarak fanları gösterebiliriz. Kasa içindeki sirkülasyonun çok zayıf olmasını sağlayacak herhangi birşey (IDE kabloları hatta elektrik kabloları gibi) varsa bunları güzel bir şekilde hava dolaşımını bozmayacak tarzda toplanmasını sağlayın. Yine de durumda herhangi bir değişiklik gözlenmiyorsa içerideki havanın dışarı atılmasını sağlayan fanların temizlenmesi veya yenilerinin alınması gerekir.

İşlemci fanının yenisini almadan önce (çünkü diğer fanlar gibi ucuz değildir), kasa kapağını açıp işlemcinin ısınma durumunu kontrol edin, tozlanmadan dolayı da ısınma problemi baş gösterir. Toz kaplamışsa temizlemek zorunda kalacaksınız. İşlemci fanı alınacaksa, işlemcinin platformunu (soket durumunu, örneğin LGA (soket) 775 gibi (Intel işlemci), LGA 939 veya LGA 940 ya da LGA 438 (AMD işlemci) gibi) ve tam ismini bilmeniz gerekir (Örneğin, Intel Core2 Duo 2.1 GHz gibi).
teamgaraj - avatarı
teamgaraj
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #2605
teamgaraj - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msn yüklemek istiyorum bu hatadan dolayı yükleyemiyorum yardımcı olursanız çok makbul geçicek.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

HATA 1
hata1hz6

HATA 2
hata2dp9
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
24 Haziran 2008       Mesaj #2606
dinazor1962 - avatarı
75322396yy677885676db0
selamlar biraz once internette dolasirken yukaridaki ve asagidaki gibi sayfalar cikmaya basladi daha sonrada dosyayi kaydet diye bir yazi cikti bende evet dedim kaydoldu clik yazan yeri tikladigimda continue yide tikladigimda surekli ieav antivirusun sayfasi aciliyor bende avira antivirus var kabul etmiyor internet dahil laptobta hic birsey acamiyorum belgelerim, bilgisayarim, wlm posta kutusu dahil surekli bu yazilardan cikiyor.duzenleye bastim ama sayfalar icice girdi duzgun olmadi afedersiniz

24903923py0

44656566pd6
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #2607
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar biraz once internette dolasirken yukaridaki ve asagidaki gibi sayfalar cikmaya basladi daha sonrada dosyayi kaydet diye bir yazi cikti bende evet dedim kaydoldu clik yazan yeri tikladigimda continue yide tikladigimda surekli ieav antivirusun sayfasi aciliyor bende avira antivirus var kabul etmiyor internet dahil laptobta hic birsey acamiyorum belgelerim, bilgisayarim, wlm posta kutusu dahil surekli bu yazilardan cikiyor.duzenleye bastim ama sayfalar icice girdi duzgun olmadi afedersiniz

Bilgisayarınıza yerleşmiş olan truva atı sayesinde program kurulmasına özellikle güvenlik programı kurulmasına kesinlikle izin vermeyecektir. Bunun yüzünden format atmanız gerekebilir. Eğer güvenlik programı kurabilirseniz oturumu güvenli modda açıp tarama başlatın. Kaspersky öncelikli tercihim, sonrasında Nod32 veya Norton kurabilirsiniz.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
24 Haziran 2008       Mesaj #2608
dinazor1962 - avatarı
avira antivirus,dracula virus temizleyici.advanced windows care 2 virus bulamiyor.guvenli modda safe mode yazili actim ama taramasi nasil oluyor bir suru alt alta yazilar cikti tarama oysa tarandi. bu sadece o ieav antivirus programi icin cikiyor
fabrika ayarlarina donsem gecermi daha 35 gun once fabrika ayarlarina donmustum.
sonunda bu laptobu kiracagim ama gununu bilmiyorum
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
24 Haziran 2008       Mesaj #2609
dinazor1962 - avatarı
sabahlar uzak bu sevda tuzak bana cok zaman gecti halim yok yarinlaraMsn Tongue;
avira anti virusu iptal ettim kaspersky internet security 2009 yukledim olmadi sistem geri donusum yaptim olmadi bu seferde kablosuz internet kesildi , fabrika ayarlarina geri dondum simdilik sorun yok biraz uyuduktan sonra programlari yine yuklerim tesekkurler saat 08.30
endorphinn - avatarı
endorphinn
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #2610
endorphinn - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
http://www.gmail.com/ adresini kullanarak gmail hesabıma giriş yapmak
istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum:
"Bu sayfa hem güvenli hem de güvenli olmayan öğeler içeriyor.
Güvenli olmayan öğeleri görüntülemek istiyor musunuz?"
bu uyarıyı hesabıma her girişte almamak için tarayıcımda ne gibi
değişiklik yapmalıyım? (IE7 kullanıyorum)