Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 264

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.304 Cevap: 2.932
custom - avatarı
custom
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #2631
custom - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben sanal pc kurdum virtual fakat internete cıkamıyorum sorun ne acaba ?
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #2632
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
custom adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben sanal pc kurdum virtual fakat internete cıkamıyorum sorun ne acaba ?

Program sayesinde internet yapılandırması proxyden giriş olarak ayarlanmış olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Masaüstündeki Internet Explorer simgesine sağ tıklayın ve özellikler diyin. Açılan pencerede bağlantılar sekmesine gelin. En altta yer alan Yerel Ağ Ayarları butonuna basın ve Proxy sunucusu bağlığı altındaki onay kutusunu temizleyip tamam diyin.

sinanaksu - avatarı
sinanaksu
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #2633
sinanaksu - avatarı
Ziyaretçi
mrb arklar ben pc ye format attım sürücüleri kurdum pc gayet normal bi şekilde çalıştı.ancak pc yi daha sonra kapayıp açtığımda pc donuyor masaüstündeki hiçbir simgeye tıklanmıyor.yardımcı olursanız sevinirim
kakarotto - avatarı
kakarotto
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #2634
kakarotto - avatarı
Ziyaretçi
pc'ye bir daha format at
gtals51 - avatarı
gtals51
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #2635
gtals51 - avatarı
Ziyaretçi
beyler benim bilgisayar özellikleri şunlar : pentium 4 (2.8ghz)-1.2 gb ram-hıs x1650 pro hangisi daha çok kasar
Msn ThinkingMsn ThinkingMsn ThinkingMsn Thinking
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #2636
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gtals51 adlı kullanıcıdan alıntı

beyler benim bilgisayar özellikleri şunlar : pentium 4 (2.8ghz)-1.2 gb ram-hıs x1650 pro hangisi daha çok kasar
Msn ThinkingMsn ThinkingMsn ThinkingMsn Thinking

Kaspersky 7.0 kullanımını dahil ederek; ikisinin arasından Kaspersky programını seçebiliriz (en çok kasacak güvenlik programı olarak)

Ancak Kaspersky 8.0.xx (2009) i dahil edersek; bu defa da Kaspersky daha iyidir ve güvenlik yönünden oldukça iyi ve eskisine nazaran sistemi meşgul etme olasılığı daha düşük.

İki güvenlik programını da denedim ve ikisini de şöyle anlatabilirim;

Nod32; sistemi herhangi bir kasma veya meşgul etmeyle ilgili yakından uzaktan alakadar olmaz. Kasma durumu olarak değilde hafif şekilde sistemi meşgul etme durumu sadece tam virüs taraması yapıldığında görülür. Fakat Kaspersky kadar güvenli ve onun veritabanı kadar geniş değildir.

Kaspersky 8.0.xx ise; yenilenmiş arayüzü ve özellikle yenilenmiş motoruyla sistemi önceki sürümlere göre çok daha az yorar veya meşgul eder. Diğer güvenlik programlarına göre daha güvenlidir.

Sizin sistem özelliklerine dayanarak; Kaspersky programını çok rahatlıkla kullanabilirsiniz derim.
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #2637
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bilgisayarımın kullanıcı hesapları bölümünden kullanıcı oluşturdum ama parolayı yazarken numlock tuşuna basmak zorunda kalıyorum numlock'u açmak gerekiyor bilen varmı ne yapmalıyım win xp sp2 kullanıyorum
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #2638
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayara format attım ama bilgisayarım kapanırken direk kapanmıyor bilgisayarı kapat dedikten sonra hersey bitiyor ve bilgisayarı kapbilirsiniz diye yazı cıkıyor ve sonra kasadan bilgisayarı actım tusa elimle basılı tutmam gerekiyo kapamnması için onceden boyle olmuyordu direk kapanıyordu acaba nasıl duzeltebiliirm..
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #2639
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
denetim masasındaki güç seçenkelerinden bilgisayarın güç düğmesine bastığımda bilgisayarı kapatı seç
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
29 Haziran 2008       Mesaj #2640
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tekinfsm adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben bilgisayarımın kullanıcı hesapları bölümünden kullanıcı oluşturdum ama parolayı yazarken numlock tuşuna basmak zorunda kalıyorum numlock'u açmak gerekiyor bilen varmı ne yapmalıyım win xp sp2 kullanıyorum

Sayıları numara takımını kullanarak yazmak için NumLock tuşunun basılı olması yani ışığı yanıyor olması gerekir. NumLock'ı böyle her defasında etkinleştirmek sorun oluyorsa harflerin üzerindeki rakam tuşlarından sayıları girin. NumLock tuşunun bilgisayarı başlattığınızda etkinleşmesi için BIOS'tan bir ayar yapmanız gerekebilir. Tam bilmiyorum ama benim bilgisayarımda BIOS'ta "Activate NumLock at start up" diye bir seçenek var, sizinkinde de olabilir. BIOS'a girmek için bilgisayar başlarken sık sık Delete tuşuna basmanız gerekir (bu, benim bilgisayarda böyle, başkalarında farklı olabilir).