Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 272

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.682 Cevap: 2.932
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
22 Temmuz 2008       Mesaj #2711
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
hakanbeko adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar formu bayağı aradım soruma cevap olacak yardımı bulamadım
benim sorunum internet sayfası açılıyor sayfada daha önce olmayan reklam Msn Sleepysılaytları çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar
örneğin amerikan kart istermisiniz gibi advare ile tarattırıyorum sonuç alamadım
format attırmak istemiyorum...yradım edermisiniz

Spam yemiş olabilirsiniz . Anti spam programlarını kullanabilirsiniz.
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #2712
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hakanbeko adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar formu bayağı aradım soruma cevap olacak yardımı bulamadım
benim sorunum internet sayfası açılıyor sayfada daha önce olmayan reklam Msn Sleepysılaytları çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar
örneğin amerikan kart istermisiniz gibi advare ile tarattırıyorum sonuç alamadım
format attırmak istemiyorum...yradım edermisiniz

evet arkadaşım bu sorunu aynısının bende vardı hata msn açtımda geliyordu kaspersky 7 ile makinenin tarat en yüksek korumayla reklam içerekleri yakalar bende 10 tane yakaldı . Msn Happy

kaspersky 7 indir.
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

TR. yama indir
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2713
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mkiziltoprak adlı kullanıcıdan alıntı

İyi akşamlar. Bilgisayar özellkilerinde anlamıyorum. Son zamanlarda bilgisayarımdan memnun olmadığım için performansını yükseltebilmek için yenilemem gereken özellikleri anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Bilgisayarımın özellikleri aşagıda;

Operating System
Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

System Model
No details available

Processor a
2,27 gigahertz Intel Celeron
16 kilobyte primary memory cache
256 kilobyte secondary memory cache

Main Circuit Board b
Board: P4i65G 1.00
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: American Megatrends Inc. P1.30 09/08/2006

Drives
80,02 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
27,44 Gigabytes Hard Drive Free Space

HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N [CD-ROM drive]
Disket sürücüsü

SAMSUNG SP0842N [Hard drive] (80,03 GB) -- drive 0, s/n
S0DWJ1FL608301, rev BH100-45, SMART Status: Healthy

Memory Modules c,d
1024 Megabytes Installed Memory

Slot '0' has 1024 MB
Slot '1' is Empty
Slot '2' is Empty
Slot '3' is Empty

Network Drives
None detected

Display
NVIDIA GeForce FX 5200 [Display adapter]
PHILIPS 107E6 [Monitor] (15,2"vis, s/n BZ 450241, Şubat 2006)

Multimedia
C-Media AC97 Audio Device
USB Ses Aygıtı

Communications
Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

Başka belirtmem gereken bilgi varmı bilmiyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

- Bilgisayarındaki gereksiz programları ve dosyaları sil.
- Bilgisayarı güncel bi antivirüs programı ile (kaspersky) tam güvenlik taramasını uygula.
- Bilgisayarın C ve D bölümlerini birleştir.
- Olmadı format at, yine olmadı diyosan RAM al 2GB yine de performans bakımından yavaş diyorsan işlemci fanın yeterli soğutmayı yapmıyo olabilir bir cok nedende çıkabilir bence sen sırasıyla bu işlemleri uygula.. Kolay gelsin..

Alıntı
cirkinbot adlı kullanıcıdan alıntı

SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. ELİMDE Bİ MAKİNA VAR RAİD SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEYEMİYORUM HATA VERİYO ANAKARTIN MARKASI YAZMIYO ÜZERİNDE BEN MSİ YE BENZETTİM SADECE N1996 YAZIYO CİPSETİDE VİA VT8237R PLUS. SANIRIM YA ANAKART CDSİNİN İÇİNDEKİ SÜRÜCÜLER ANAKARTIN DEİL YADA O CD O ANAKARTIN DEĞİL. BİYERDE OKUMUŞTUM PC ÜRETİCİLERİ MÜŞTERİLERİN SİSTEM ATMASINLAR DİE MAKİNALARA ORJİNAL RAİD DİRVERLERİNİ ATMIYOLARMIŞ CDNİN İÇİNE, SERVİSLERE ATTIRMAK ZORUNDA KALIYOLARMIŞ. NEYSE BENİM DENEMEDİĞİM YOL KALMADI BİOSDAN SATAYI İDEYE ÇEVİRMEK İSTEDİM OLMADI YANE O MENÜ YOK BİOSDA ZATEN GARİP Bİ MENÜSÜ VAR Msn Grin RAİD SÜRÜCÜLERİNİ SİSTEM ATARKEN YÜKLEMEK İSTEDİM HATA VERDİ SONA WİNDOWS XP SP2 CDSİNİ NLİNE YAPTIM YANE ANAKART CDSİNDE BULUNAN RAİD SÜRÜCÜLERİ EKLEDİM SONRA İSO SODYASI YAPIP CDYE AKTARDIM PCYİ O CD İLE BAŞLATTIM BELKİ GEREKSİNİM DUYDUĞU DİRİVERİ CDDEN OTAMATİK BULUR YÜKLER DEDİM AMA YİNE OLMADI İLK DEFA BAŞIMA BOLE BİŞİ GELİYO YAA KAFAYI YİYECEM LÜTFEN YARDIM ŞİMDİDEN SAOLUN ARKADAŞLAR

Anakartın sitesi olan (www.via.com)'dan (VIA VT8237R PLUS) diye arat çıkan dosyayı indir sorunun düzelecektir..

Alıntı
SatanpisT adlı kullanıcıdan alıntı

adszft6

Bu sorun nedendir ki? Msn Dunno

İnternet tarayıcınızın ( internet explorer'in ) bazı güvenlik ayarlarını yüksek seviyeye getirmiş olmalısınız. ( Araçlar-İnternet Seçenekleri-Güvenlik ) bölümünden kontrol ediniz.Activex programına çalışma izini vermiyor bu nedenle sıkıntı yaşıyorsunuz.Bu arada acrobat reader'in de yüklü olup olmadığını kontrol ediniz..
Son düzenleyen ahmetgns; 23 Temmuz 2008 10:02 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
kabal - avatarı
kabal
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2714
kabal - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar daha önce bir arkadaş aynı konudan bahsetmiş ama benimki çözülmedi.(Başlat-Ara) deyince boş klasör geliyor. Yani arama yapamıyorum. Bir spy girmişti.Bende güvenli kipte başlatıp bilgisayarı bir kaç spy avcısı ile silmiştim. Tahminim onuniçin gitti ara. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
kabal - avatarı
kabal
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2715
kabal - avatarı
Ziyaretçi
Neyse arkadaşlar bişi buldum ve denedim şimdi ara çalışıyor. Ben onu sizinle paylaşayım.Aynı sorunu olan arkadaşlar faydalansın. İlginize teşekkürler.
Başlat-Çalıştır'a girin ve aşağıdaki komutları verin.
regsvr32 wshom.ocx
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 urlmon.dll
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2716
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
avast4 u yukledim uninstall secenegi yok ve program ekle kaldırdan kaldırılmıo nasıl kaldırabilirim avast4ü?
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2717
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

avast4 u yukledim uninstall secenegi yok ve program ekle kaldırdan kaldırılmıo nasıl kaldırabilirim avast4ü?

Your Uninstaller programını indir onunla kaldırmayı dene.
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #2718
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
ya format attıktan sonra bilgisayar bi tuhaf oldu firefox ve explorer bi sure sonra hata verip kapanıyor. msn plus ı yukluyorum msn hata verip kapanıyor.bilgsayar eskisine gore cok gec kapanıyor.avastı yukledim kaldıramıyorum.tekrar format atmadan nasıl duzeltebilirim lutfen yardım:'(
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #2719
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

ya format attıktan sonra bilgisayar bi tuhaf oldu firefox ve explorer bi sure sonra hata verip kapanıyor. msn plus ı yukluyorum msn hata verip kapanıyor.bilgsayar eskisine gore cok gec kapanıyor.avastı yukledim kaldıramıyorum.tekrar format atmadan nasıl duzeltebilirim lutfen yardım:'(

arkadaşım avastı bu programla kaldıra bilirsin Revo Uninstaller indir . Msn Happy
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #2720
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
yha avastı kaldırdımda diğer gariplikleri nasıl halletcem