Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 270

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 970.267 Cevap: 2.932
shawky - avatarı
shawky
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2691
shawky - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende toshiba a100-237 var ve 2 senedir kullanıorm
carbon ve assassin creed oyunlarını açmaya çalıştığımda mavi ekran çıkıyo yazılar akıyo sora reset atıyo çok çabuk oluyo bu işlem nese dedim ekran kartı yetmior geçiştirdim
Sponsorlu Bağlantılar
bu aralar bu mavi ekran sorunu çok başıma gelmeye başladı arada bi programlar hata raporu verio ve mavi ekran yazılar ve reset bazen yapıor ama bunu herzaman deil
sorun ne olabilir ne yapabilirim??
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2692
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

verdigin xp driverı dedigin gibi yukledim ama yuklerken hata verdi.
Aynen soyle yazıyor .Aygıtın yuklenmesi sırasında hata olustu.Sınıf yukleyicisi bu aygıtı yukleme veye yükseltme istegini reddetti.

Sponsorlu Bağlantılar
Baska onerecegin driver veya fikrin var mı...

XP driver'ını yüklemek isteyip de böyle bir hatayla karşılaştıysan, indirdiğin dosya içinde .inf dosyası olmalı, bu .inf dosyasına sağ tıklayıp Yükle dersen hatasız şekilde yükleme olanağı olabilir.

Bu da olmaz ise; kamerayı aldığın yer ile bağlantıya geçip kamera driver cd'sini istemelisin veya üretici sitesinden gerekli yardımı alabilmek için bağlantıya geçebilirsin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2693
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
shawky adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bende toshiba a100-237 var ve 2 senedir kullanıorm
carbon ve assassin creed oyunlarını açmaya çalıştığımda mavi ekran çıkıyo yazılar akıyo sora reset atıyo çok çabuk oluyo bu işlem nese dedim ekran kartı yetmior geçiştirdim
bu aralar bu mavi ekran sorunu çok başıma gelmeye başladı arada bi programlar hata raporu verio ve mavi ekran yazılar ve reset bazen yapıor ama bunu herzaman deil
sorun ne olabilir ne yapabilirim??

Format At Bilgisayarın bir kendine gelsinMsn Grin
erdem00032 - avatarı
erdem00032
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2694
erdem00032 - avatarı
Ziyaretçi
yaklasık 1 haftadır kulaklıkta rahatsız edici bir ugultu var.bunu ses kaydı yaptıgımda kayıtın icinde de oldugu hissediliyor.cunku ses anormal cıkıyor.haporlor ayarlarını degistirdim ama nafile.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.tesekkurler
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Temmuz 2008       Mesaj #2695
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
erdem00032 adlı kullanıcıdan alıntı

yaklasık 1 haftadır kulaklıkta rahatsız edici bir ugultu var.bunu ses kaydı yaptıgımda kayıtın icinde de oldugu hissediliyor.cunku ses anormal cıkıyor.haporlor ayarlarını degistirdim ama nafile.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.tesekkurler

Kulaklıkta bir sorun olmadığından eminseniz Windows'un Ses Denetimi penceresini açıp, orada bütün ses kanallarını görüntüleyip bunlarda tek tek Sessiz'i seçin. Uğultu bunlardan birini kapattığınızda kesilebilir.
shawky - avatarı
shawky
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2696
shawky - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

Format At Bilgisayarın bir kendine gelsinMsn Grin

yazılımsal mıdır yani??
Son düzenleyen Blue Blood; 16 Temmuz 2008 23:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #2697
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
shawky adlı kullanıcıdan alıntı

yazılımsal mıdır yani??

Genelde evet...
Ama şöyle bir durum var format atarken hızlı biçimini kullanma....

Hani NTFS(Hızlı) yazıyo onu yapma)...

Normal olarak format at bu sayede diskinde bozulma veya hata varsa düzeltir düzeltemesse kapatır...Üstüne veri yazmaz mavi ekran çıkmaz...

NTFS olarak format at...
_RoSe_ - avatarı
_RoSe_
Ziyaretçi
18 Temmuz 2008       Mesaj #2698
_RoSe_ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar bir yardim daha isticemMsn Sad benim pc son zamanlarda cok gec kapanip acilmaya basladi sebeb ne ola bilir aceba????? her yolu denedim gine ayni yaaMsn Sad bir yardim ltfff tskler simdiden.......
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Temmuz 2008       Mesaj #2699
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Bi çok nedeni olabilir..

Temel olarak sıkça rastlanan ise kurduğumuz programlar yada spy vs. den kaynaklanır.

Çözüm olarak gereksiz kullanmadığın oyun ve yazılımları kaldır.
Bir spyware programı ile bilgisayarını tarat.
Son olarak bilgisayara bir scan disk yap..
dogachan - avatarı
dogachan
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #2700
dogachan - avatarı
Ziyaretçi
Ya Arkadaşlar Lutfen Yardım Msn Confused

bilgisayara format atıldı ve herşey yeniden yuklendi ama msn plus yukenmiyor hata ile karşılaştı diyor hata raporu gönder vea gönderme dior heryerden denedim ama setup a tıkladıımda açılmıyor lutfen yardım edin Msn Confused