Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 278

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.599 Cevap: 2.932
tutuklu - avatarı
tutuklu
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2771
tutuklu - avatarı
Ziyaretçi
Yine ben...Msn HappyDaha önce takıldığım konuda yardımlarınızdan cesaret alarak yeni bir konuda yine yardım isteyeceğim.

Sponsorlu Bağlantılar
Laptopumda kurulu olan Vistayı kaldırtıp lisanslı xp kurdurttum.(vistaya bi türlü alışamadım).Ancak bir sorunum var.Explorer 6 yüklü..Güncellemelerde 7 ye yükseltmek istiyor ama başarısız diyerek kapanıyor.Daha önce masa üstü pc'imde 7 kullanıyordum.Burdada 7 kullanmak istiyorum.Bir çözümü varmı?
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
4 Ağustos 2008       Mesaj #2772
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
tutuklu adlı kullanıcıdan alıntı

Yine ben...Msn HappyDaha önce takıldığım konuda yardımlarınızdan cesaret alarak yeni bir konuda yine yardım isteyeceğim.

Sponsorlu Bağlantılar
Laptopumda kurulu olan Vistayı kaldırtıp lisanslı xp kurdurttum.(vistaya bi türlü alışamadım).Ancak bir sorunum var.Explorer 6 yüklü..Güncellemelerde 7 ye yükseltmek istiyor ama başarısız diyerek kapanıyor.Daha önce masa üstü pc'imde 7 kullanıyordum.Burdada 7 kullanmak istiyorum.Bir çözümü varmı?

Aşağıdaki linki kullanarak Explorer 7 kurulumunu bilgisayarınıza indirerek manuel yüklemeyi deneyin. Yükleme ayrıntıları: Windows XP için Windows Internet Explorer 7
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2773
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

eminsen lisanslı olduğuna Msn Inlove kurabilirsin aksi takdirde kuramassın explorer 7 kurulurken lisans kontrolü yapıyor Msn Inlove (yani sen crack le lisans ı karıştırıyor olabilirsin )
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2774
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarını aç dos ekranındayken (siyah ekran) F11 tuşuna bas bir kaç defa karşına seçenekler gelicek Hard disk cdrom yada dvd artık hangi bellek donanımların varsa...burda İşletim sisteminin takılı olduğu cd sürücüsünü seç...sonra Cd yüklemek için bir tuşa basın diycek bass gerisini halledersinMsn Grin

yok olmuyor f11 tusuna basınca normal windows giriyor
gokhan6165 - avatarı
gokhan6165
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2775
gokhan6165 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim pc ile ilgili bir sorunum var.oyun açarken tam açılacagı sırada ekrana mavi bir ekran geliyor onda yazılar yazıyor ama okuyamıyorum çok çabuk gidiyor pc yeniden başlıyor.bu hep böyle yardımcı olurmusunuz.
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2776
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gokhan6165 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim pc ile ilgili bir sorunum var.oyun açarken tam açılacagı sırada ekrana mavi bir ekran geliyor onda yazılar yazıyor ama okuyamıyorum çok çabuk gidiyor pc yeniden başlıyor.bu hep böyle yardımcı olurmusunuz.

bilgisayarına format atmanı ve driverlerinın en son sürümlerini kurmanı öneririm
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2777
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayardan bazı ozellikleri kullanamıyorum mesela denetim masasından program ekle kaldıra giremiyorum hata veriyor.Hata aynen soyle
( windows cannot find C:/ windows/ system 32/ rundll32 exe. Make sure you typed the name correctly and then try again.To search for a file click the start button and then click Search)
yazıyorrr baktım system 32 dosyası var ama rundll32 exe yok acaba nasıl duzeltebilirim format atmak haricinde bir fikri olan var mı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2778
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gokhan6165 adlı kullanıcıdan alıntı

Ekran kartının yazılımını güncelle... sonra direct x kur...

Ekran kartının oyunu desteklediğinden emin ol...
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
4 Ağustos 2008       Mesaj #2779
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

ben bilgisayardan bazı ozellikleri kullanamıyorum mesela denetim masasından program ekle kaldıra giremiyorum hata veriyor.Hata aynen soyle
( windows cannot find C:/ windows/ system 32/ rundll32 exe. Make sure you typed the name correctly and then try again.To search for a file click the start button and then click Search)
yazıyorrr baktım system 32 dosyası var ama rundll32 exe yok acaba nasıl duzeltebilirim format atmak haricinde bir fikri olan var mı?

rundll dosyasını bulamadığını söylüyor ilgili klasorde sizde bulamaışsınız. Dosyayı dowload edip ilgili klasore kopyalamayı deneyin.
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2780
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Windows XP niz lisanssızdır bu yüzden kurmaz internet explorer 7yi .xp crack path bulup kurmanız sonra dan güncelleme yapmanız gerekmektedir.Otomatik güncellemelerde zaten internet explorer 7 ve servis pack 3 ü yüklemektedir.

Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

XP Cdsini takıp onara tıklayın. (repair)
Son düzenleyen BuRaK74; 4 Ağustos 2008 19:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi