Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 30

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.384 Cevap: 2.932
enjoyment54 - avatarı
enjoyment54
Ziyaretçi
18 Ocak 2006       Mesaj #291
enjoyment54 - avatarı
Ziyaretçi
pc mi her actığımda yeni donanım diyor ve nnivida raid device diyor
masaüstü simgelerinin hiç biri yok ctrl alt delete yapıyorum ve oturmu kapat diyorum oturumu kaoatıp tekrar actığında düzeliyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2006       Mesaj #292
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
enjoyment54 adlı kullanıcıdan alıntı

pc mi her actığımda yeni donanım diyor ve nnivida raid device diyor
masaüstü simgelerinin hiç biri yok ctrl alt delete yapıyorum ve oturmu kapat diyorum oturumu kaoatıp tekrar actığında düzeliyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

sorunlar ayrı ayrıdır
Sponsorlu Bağlantılar
o yüzden tek tek cevaplayayım :.... her açtığındaki çıkan mesaj ekran kartınnın sorunlu olduğu için sürücü tazelemen gerek :..bunun için bilgisayarım > özelikler > aygıt yöneticisni aç ve sarı renk soru işaretli olnaları yeniden yükle işaretleri tıklasan açılan pencerede sürücü güncelle de
bırak güncellesin yoksa sil sürcüyü önce cd den yükle ve aynı yöntemle tekrar güncelle de düzelmesi lazım ::....bu arada bazı sistem dosyaları zarar görmüş diğer sorun için o yüzden tavsiyem düzgün bir format ve düzgün kayıt vermektir > zira sistem onarmak sorunu tam çözmez > kolay gelsin

BEYAZ_HAYAL - avatarı
BEYAZ_HAYAL
Ziyaretçi
18 Ocak 2006       Mesaj #293
BEYAZ_HAYAL - avatarı
Ziyaretçi
Ben netten çok sık kopuyorum. Özellikle MSN Messenger adresimi açtıktan sonra. Yardımcı olursanız sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2006       Mesaj #294
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYAZ_HAYAL adlı kullanıcıdan alıntı

Ben netten çok sık kopuyorum. Özellikle MSN Messenger adresimi açtıktan sonra. Yardımcı olursanız sevinirim...

Netten kopma adsl modem ve telekom kaynaklıdır > diğeri ise hata raporu varsa belirtin kapanış sonrası > kolay gelsin
alaranur - avatarı
alaranur
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #295
alaranur - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben yükledim discovery sonra kapalıydı yüklerken msn yükledikden sonra açtım açılmıyor sorun gider diyoum anahtar bag noktalarında kalıyor giremiyorum kaldırdım msnyi bida yükledim olmadı discoveriyi kaldıdım yükledim gene olmuyor msn yi acamıyorum baska kulanıcıda acılmıyor bilgisayarı formatlıycam en sonunda yardım edermisiniz acilllllllll lütfen.Msn Cry
akyal - avatarı
akyal
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #296
akyal - avatarı
Ziyaretçi
"Ağır Ağabey",

Baktım, herkesin yükü Sizde "bi de ben yükleyeyim" dedim...Msn Happy

Yaklaşık bir aydır (geç de olsa) Firefox'a terfi ettim; ancak, Msxlabs'a özel bir sorun yaşıyorum:

Msxlabs'a bir ileti eklerken kopyala-yapıştır özelliğini kullanamıyorum; sağ tık menüsünde ne "Kopyala" ne de "Yapıştır" sekmesi gözüküyor. Sonuçta, çıkıp, İnternet Explorer'la girip yazmak zorunda kalıyorum...

Bu sorunu yalnızca Msxlabs'ta yaşadığım için nedenini Firefox acemiliğime de veremiyorum...

Nedeni ve çözümü hakkında kısa bir yanıt verebilirseniz çok sevinirim; şimdiden sağol, varol!..

Not: Sorunun çapı büyüdü... Bu iletiyi İE'da yazdım; kaydetmeden önce baktım, İE'da da aynı sorun başladı: yazıyı vurgulayıp sağ tıklıyorum; yalnızca "Yapıştır" sekmesi görünüyor... (İletinin yazımı bir dakikayı geçerse, "Kaydet" dediğimde sanki konuk üye olarak yazmışım gibi "Kaydol" sayfasının açılıyor olması ve dolayısiyle yazılanın da kaybolması ayrı ve eski bir sorun ve de kopyalayamamayla birleşince...)
Son düzenleyen akyal; 19 Ocak 2006 03:52
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akyal adlı kullanıcıdan alıntı

"Ağır Ağabey",

Baktım, herkesin yükü Sizde "bi de ben yükleyeyim" dedim...Msn Happy

Yaklaşık bir aydır (geç de olsa) Firefox'a terfi ettim; ancak, Msxlabs'a özel bir sorun yaşıyorum:

Msxlabs'a bir ileti eklerken kopyala-yapıştır özelliğini kullanamıyorum; sağ tık menüsünde ne "Kopyala" ne de "Yapıştır" sekmesi gözüküyor. Sonuçta, çıkıp, İnternet Explorer'la girip yazmak zorunda kalıyorum...

Bu sorunu yalnızca Msxlabs'ta yaşadığım için nedenini Firefox acemiliğime de veremiyorum...

Nedeni ve çözümü hakkında kısa bir yanıt verebilirseniz çok sevinirim; şimdiden sağol, varol!..

Not: Sorunun çapı büyüdü... Bu iletiyi İE'da yazdım; kaydetmeden önce baktım, İE'da da aynı sorun başladı: yazıyı vurgulayıp sağ tıklıyorum; yalnızca "Yapıştır" sekmesi görünüyor... (İletinin yazımı bir dakikayı geçerse, "Kaydet" dediğimde sanki konuk üye olarak yazmışım gibi "Kaydol" sayfasının açılıyor olması ve dolayısiyle yazılanın da kaybolması ayrı ve eski bir sorun ve de kopyalayamamayla birleşince...)

Değerli akyal :... bende zanettim ki bana bir yardımcı geldi ama görüyorum ki yardımcımın başı fena sıkışmış Msn Wink :.. bizim site için en iyi yöntem mozilla dır bende kullanırım süratlidir fakat belli aksaklıkları var ::... sizin soruna bir çözüm vereyim aynı yöntemi kullanırım ::.. (kopyalamayı önce fare ile sağ tıklayarak yapın) şayet açık değilse kopyalama alanını seçin "düzen" > "kopyala" :... sonra sıra yapıştırma olayına gelince mesaj kısmına tıklayın üst barda "Düzen" sekmesi altında açtığınız sıra "yapıştır" seçeneği açık göreceksin tıklayın kopyalama başarılı şekilde olduğunu göreceksiniz Smiley9 ::... öte yandan mozilla kurulumunda veya şu an itibarı ile "varsayılan tarayıcı" olarak mozillayı seçmiş gözüküyorsunuz bunu gerek kendi ayarlarından gerekse denetim masası > ekle/kaldır seçeneğini açın > sol barından "Program erişim ve varsayılanı ayarla" açın > özel kısmından > versayılan olarak İnternet Exploreri seçin diğer ayarların da düzgün isteğinize bağlı olarak gördükten sonra tamam diyin istekleriniz gerçekleşecek > ve sadece bizim site için mozillayı kullanın ama varsayılan ilk tarayıcınız İE olsun böylece karışıklığa mani olursunuz > sevgi ile kalın hep bizle kalın
Son düzenleyen Blue Blood; 19 Ocak 2006 10:36
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #298
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alaranur adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben yükledim discovery sonra kapalıydı yüklerken msn yükledikden sonra açtım açılmıyor sorun gider diyoum anahtar bag noktalarında kalıyor giremiyorum kaldırdım msnyi bida yükledim olmadı discoveriyi kaldıdım yükledim gene olmuyor msn yi acamıyorum baska kulanıcıda acılmıyor bilgisayarı formatlıycam en sonunda yardım edermisiniz acilllllllll lütfen.Msn Cry

Muhtemelen msn server sorunudur bu günlerde herkesin şikayeti budur değişik zamanlarda denemeniz sonuca götürecek sizi ::... bu arada başka bir hata mesajı varsa size verilen onu da belirtseniz daha iyi cevap alırsınız ve formumuzda msn destek kısmında muhtemel hatta mesajlarını ve sorun gidermeleri okumanızı salık veririm > kolay gelsin
ßraveheart - avatarı
ßraveheart
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #299
ßraveheart - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı:
irfancikoglu adlı kullanıcıdan alıntı
Ağ & Normal Bilgisayar Paylaşımı Nasıl Yapılır?
Acil Lazım

değerli arkadasım.. öncelikle masaüstündeki ağ bağlantı ayarlarına girerek internet iletişim kurallarından kendine bir ip belirle daha sonra biglisayarımın özelliğinden bir bilgisayar ismi tanımla..sonra değişikliklerin kaydedilmesi için bilgisayarını yeniden başlat...sanırım sorunun bu şekilde cözülmüş olucak....Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ßraveheart adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı:
irfancikoglu adlı kullanıcıdan alıntı
Ağ & Normal Bilgisayar Paylaşımı Nasıl Yapılır?
Acil Lazım

Değerli arkadaşım.. "Cesur yürek" cevaplamış ama eksiklik olduğunu belirterek vede diğer arkadaşın sorununa tam cevap niteliği taşıması açısından tekrarda fayda görüyorum ::.. normal ağ kurulumu şirket veya 2-3 ev bilgisayarına yapılır buna "network" denir bu kurulum "hub" üzerinden yapıldığı gibi her iki makinaya kablo ile balantısı sağlanır :.. yöntem bir şayet 2 makina bağlanacaksa "cros" (çapraz bağlantı) tabir edilen ağ kablosuna ihtiyaç vardır :.. şayet "hub" yani "swich" ( anahtar ) denilen bir merkez kullanılacaksa bu normal bağlantılı kablolar ile sağlanır :. bu arada bir dip not Xp home 5 makinaya kadar destek sağlar Xp prof. daha fazlasını destekler bu kısa bilgiler ışığında geçelim kurulumuna :.. ilk başta ana makinada ağ kurulum sihirbazı çalıştırılır sihirbazın önerdiği bilgiler ışığında sihirbaz tamamlanır ilk tamamlamada size bu bilgileri floopy diskete alıp almıyacağınız sorusuna evet ile floopy disk takılır bir takım bilgiler diskete aktarılır :.. diğer makinaya geçilir aynı yöntem kullanılır ve son benzer soruda disket makinaya takılır ve ondan destekle server makinadaki bilgiler o makinaya geçilir :.. bu yöntem tüm makinallarda tekrarlanır makinalar kapayıp açılınca ağ sağlanmış olur ::.. dikkat edilecek husus sihirbaz çalıştığı sırada size ağ çeşidi sorulacak siz canlı linkleri tıklayarak nasıl bir ağ istediğinizi belirleyin (çıkan şemalları dikkatle inceleyin) ve bunu tüm diğer makinallara aynı seçenekle devam edin ::.... diğeri dikkat edilecek hussus tüm makinallara "WORKGROUP" olarak guruplayın ( bu son derece gereklidir makinalların birbirni tanımalları açısından) :.. asla makinallar açıkken ağ kablosunu çıkarıp takmayın zira o makinayı ağ dışına alırsınız :... iki makina için de ağ kurulumu aynı kurallar geçerlidir :... diğer sorunuz paylaşım için dosyaları açmanız lazım bu yöntemi anlatmak zordur burdan ama bir ip ucu dosyallar avuç içi görünümüde olsa bu dosya paylaşımda demektir size tavsiyem önce ağ kurulumunu başarlı bir şeklide yapmanız sonra dosya paylaşımı için size anlatımım olacaktır kafaların karışmaması açısından ::....daha geniş açıklama win destekte ve win yardım sayfallarındadır :.. kolay gelsin