masaüstü simgelerinin hiç biri yok ctrl alt delete yapıyorum ve oturmu kapat diyorum oturumu kaoatıp tekrar actığında düzeliyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 30

:.. bizim site için en iyi yöntem mozilla dır bende kullanırım süratlidir fakat belli aksaklıkları var ::... sizin soruna bir çözüm vereyim aynı yöntemi kullanırım ::.. (kopyalamayı önce fare ile sağ tıklayarak yapın) şayet açık değilse kopyalama alanını seçin "düzen" > "kopyala" :... sonra sıra yapıştırma olayına gelince mesaj kısmına tıklayın üst barda "Düzen" sekmesi altında açtığınız sıra "yapıştır" seçeneği açık göreceksin tıklayın kopyalama başarılı şekilde olduğunu göreceksiniz
::... öte yandan mozilla kurulumunda veya şu an itibarı ile "varsayılan tarayıcı" olarak mozillayı seçmiş gözüküyorsunuz bunu gerek kendi ayarlarından gerekse denetim masası > ekle/kaldır seçeneğini açın > sol barından "Program erişim ve varsayılanı ayarla" açın > özel kısmından > versayılan olarak İnternet Exploreri seçin diğer ayarların da düzgün isteğinize bağlı olarak gördükten sonra tamam diyin istekleriniz gerçekleşecek > ve sadece bizim site için mozillayı kullanın ama varsayılan ilk tarayıcınız İE olsun böylece karışıklığa mani olursunuz > sevgi ile kalın hep bizle kalın
| 23 Haziran 2018 / Misafir Bilgisayar |
| 31 Aralık 2012 / karamgozlu Bilgisayar |
| 9 Eylül 2008 / Misafir Sosyal Ağlar |
| 29 Nisan 2018 / _EKSELANS_ Telefon |
| 10 Haziran 2015 / _EKSELANS_ Telefon |
| Kapat Saat: 01:46 Hoş Geldiniz Ziyaretçi