Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 32

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.982 Cevap: 2.932
Darkangels - avatarı
Darkangels
Ziyaretçi
20 Ocak 2006       Mesaj #311
Darkangels - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar
Bılgısayarımda çalışır vazıyetteyken butun masa üstü temalarım gıttık ve bır daha gelmedı system den kaynaklanann bır problem olması laızm kı 2 anti virus kullandım virus yok dıyor bu nasıl bır sorundur daha once karşılaşan ark varsa yardımları beklıyorumMsn Cry
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2006       Mesaj #312
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Darkangels adlı kullanıcıdan alıntı

Slm arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar
Bılgısayarımda çalışır vazıyetteyken butun masa üstü temalarım gıttık ve bır daha gelmedı system den kaynaklanann bır problem olması laızm kı 2 anti virus kullandım virus yok dıyor bu nasıl bır sorundur daha once karşılaşan ark varsa yardımları beklıyorumMsn Cry

sorun chat odasında çözüldü > bilgilerinize
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2006       Mesaj #313
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Profil sayfama mesaj bırakan > rsrsrs adlı kullanıcıdan alıntıdır > ben msn mesenger de çoklu ortam açmak istiyorum fakat nasıl yapılcağını bilmiyorum beni yönlendirirseniz sevinirim (bir sorunda Bilgisayarım flash chat vs kısımların sayfasını açmıyor mesajlarınızı bekliyorum
Legend yani msn ile ilgili teknik destek ve yamaların oldu bölümde istediğin yama ve anlatım mevcuttur araştırmacı olman dileğimle > öte yandan sorundan sitemiz flash chat kısmından bahs ettiğini var sayarak cevaplıyacağım > İşletim sistemin nedir ? odaya girmek istersen ne gibi mesaj veya girişini engelliyici olay geliyor açıklayıcı olmanı dilerim > muhtemelen makinada veya sisteminde flash yazılım eksik veya sürüm yükseltmen lazım macromedia resmi sayfasından indirmeni tavsiye ederim > son bir kez daha uyarmak ihtiyacını hissetim > profil sayfam özel mesaj yeri veya uygulaması değildir > bana ulaşmak istersen site içi mesajlaşmayı kullan (özel mesaj) ve forum kuralları adres alıp vermeyi yasaklar o yüzden özel mail adresini alenen yayınlamamanı dilerim > özel adresle ulaşmayı prensip olarak kabul edemem hemde paylaşım sitesi olarak burda bulunduğumuzdan özel muamelle yapılması etik değildir > hoş kal hoşçakal hep bizle kal kolay gelsin
HİPERAKTİF - avatarı
HİPERAKTİF
Ziyaretçi
21 Ocak 2006       Mesaj #314
HİPERAKTİF - avatarı
Ziyaretçi
mrb bilgidayrımda büyük ihtimalle virüsler göbek atıyor ve ben bir şey yapamıyorum en acilinden yardımcı olursanız bir garibi sevindirmiş olursunuz şimdiden teşekkürler
karahan-2000 - avatarı
karahan-2000
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #315
karahan-2000 - avatarı
Ziyaretçi
windows xp ürün anahtarı cd nin içinde oldugunu söylediler ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim
renegade_turk - avatarı
renegade_turk
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #316
renegade_turk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Bir slot deste

Turkiye hercahi galiba hata bende anlatmak istediklerimi tam anlatamadim. kusura bakma. anlattiklarinin hepsini zaten 3 aydir arka arkaya uyguluyorum. 2 gunde 1 defa kesin oluyo fakat ben kanal aramaya gelince sorun yasiyorum. benim esas problemim bu. televizyonda seyrettigim kanallari pc de hepsini bulamiyorum. birde son zamanlarda tarama yaparken pc takiliyo .. iste benim sorunum bu kusura bakmayin tam anlatamadim final haftasindaydim kafami toparlayamamisim..Turkiye

windows xp isletim sistemim c: harddiskimde fakat maximum 800 mb bos alan kaliyor. bu yuklenmis isletim sistemini boldugum harddisk alanlarindan daha genisine tasimak istiyorum bunun duzgun ve kolay bir yolu varmi. yoksa illaki c: yi formatlayip e: yemi xp kurmam gerekiyo?? kafama takildi su anda idare ediyorum ama cok takiliyo
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Ocak 2006 07:02 Sebep: flood
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #317
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karahan-2000 adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp ürün anahtarı cd nin içinde oldugunu söylediler ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim

Cd yi roma takın hali ile otomatik çalışacak siz gelen sayfayı kapayın > bilgisayarımı açın > cd-rom sürücüsü üstüne sağ tıklayıp araştır diyin > cd içindeki tüm dosyaları gösterecektir muhtemelen txt. (notpade) uzantılı bir dosyada yazılıdır açın ve bir yere dikkatlice not alın :... bu kadar > kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #318
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HİPERAKTİF adlı kullanıcıdan alıntı

mrb bilgidayrımda büyük ihtimalle virüsler göbek atıyor ve ben bir şey yapamıyorum en acilinden yardımcı olursanız bir garibi sevindirmiş olursunuz şimdiden teşekkürler

Gariban sevindirmek huyumdur hadi seni sevindirelimSmiley9 :... arkadaşım hiç mi antivüris programın yok peki :...nerden biliyorsun "virüsler" göbek atığını ? madem "göbek attıklarını" görüyorsan neden önlem almadın :....virüsler göbek atmaz sistemini yer bitirir o yüzden sorunun tam nedir ? baştan ve geniş şekilde anlatsan sana yardım ederim > şayet antivir programın yoksa forumda var indir kur ama sorununu önce izah etmeyi dene kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #319
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renegade_turk adlı kullanıcıdan alıntı

Turkiye hercahi galiba hata bende anlatmak istediklerimi tam anlatamadim. kusura bakma. anlattiklarinin hepsini zaten 3 aydir arka arkaya uyguluyorum. 2 gunde 1 defa kesin oluyo fakat ben kanal aramaya gelince sorun yasiyorum. benim esas problemim bu. televizyonda seyrettigim kanallari pc de hepsini bulamiyorum. birde son zamanlarda tarama yaparken pc takiliyo .. iste benim sorunum bu kusura bakmayin tam anlatamadim final haftasindaydim kafami toparlayamamisim..Turkiye

windows xp isletim sistemim c: harddiskimde fakat maximum 800 mb bos alan kaliyor. bu yuklenmis isletim sistemini boldugum harddisk alanlarindan daha genisine tasimak istiyorum bunun duzgun ve kolay bir yolu varmi. yoksa illaki c: yi formatlayip e: yemi xp kurmam gerekiyo?? kafama takildi su anda idare ediyorum ama cok takiliyo

Arkadaşım ben sorununu gayet güzel anladım fakat gene tam izah etmemişsin önemli değil final olayı özrün kabül gördü boş ver sen o işlere kafa yor :... "digital tv kartı" demişsin ismi yok kartın > 100 sefer sürücü değiştirsen sana faydası yok artık oynama sürücüsü ile > sendeki problem şu tv kartını kullanamıyorsun nedir bu kart 2'el mi ne ki kullanım kitabın yok elinde :... sonra digital diyorsun sakın uydu kanallarını alan kartlardan olmasın o zaman boşa kürek çekiyorsun demektir zira (air) yani antenle kanal bulamasın > yok normal kart ise setting (ayarlara) gir ve ayarlarını otomatik yaptır > en önemli sorunun da anten girişin yüzde yüz uymasa boşa beklersin diğer kanalların çıkmasını en ufak temasızlık buna neden olur dikkat et > geçelim diğer mesaja > burda da eksik bilgi vermişsin hard diskin gerçek tam boyutu nedir ? ne yapmak istiyorsun ? yazından anladığım iki hard diskin var her ikisini tam boyutlarını ver > xp işletim sistemi tam randımanlı olması için şu konfigrasyona sahip olması lazımdır >
P4 işlemci > p3 800 mhz. işlemci de olur ama son derece ağır çalışır
2,5 gb. hard disk boyutu
256 mb 333 mhz. ram
Sen 800 mb boş alan kalıyor demişsin geriye demek c: hard diskin toplam 3 gb büyüklüğü var bunla performansın asla olmaz sadece idare edersin >kısaca sorunun aslı ekonomik olaydır > gene de sen izah etmeğe çalış tam olarak ne yapmak istediğini bir formül düşünelim > kolay gelsin
karacabeyden - avatarı
karacabeyden
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #320
karacabeyden - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar.. office 2003 deki publisherda swf dosyası eklenmiyorMsn Confused nasıl ekleyebilirim yaw?Msn Sad