Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 39

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
6 Şubat 2006       Mesaj #381
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.bana Cfosspeed v 2.12 programının crack'i lazım,yardımcı olursanız sevinirim...Msn Grin NOT: SİTEDE BULUNAN SÜRÜMÜN CRACK'İ, YENİ SÜRÜMÜNÜ ÇALIŞTIRMADI!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2006       Mesaj #382
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.bana Cfosspeed v 2.12 programının crack'i lazım,yardımcı olursanız sevinirim...Msn Grin NOT: SİTEDE BULUNAN SÜRÜMÜN CRACK'İ, YENİ SÜRÜMÜNÜ ÇALIŞTIRMADI!!!

Aşağıdaki adresde 10 numaralı mesajımı dikkatlice oku sonra verdiğim linki tıkla bulabileceğinden hiç kuşkum yok > kolay gelsin

Sponsorlu Bağlantılar
https://www.msxlabs.org/forum/tam-surum-yazilimlar/765-bircok-programa-ait-serial-lisans-key-vb.html#post59744

fmhozyurt - avatarı
fmhozyurt
Ziyaretçi
6 Şubat 2006       Mesaj #383
fmhozyurt - avatarı
Ziyaretçi
Sayın MODERATÖRLER
Bilgisayarıma mks_vir 2005 kurdum ilk önce farketmemiştim ama C: sürücüsüne(Win.XP Pro. Kurulu) Bakım yapmak istediğimde "Hata denetimi" yaparken üstteki hataları oto.düzelt ve diğerini seçtiğimde Windovsu yeniden başlat diyor.Buraya kadar herşey normal.
Bilgisayar yeniden açılırken "Dos Bakım penceresi" geliyor dosya sistemini görüyor fakat"Doğrudan Erişim İçin Birim Açılamıyor" diye bir uyarı verip denetimi yapmadan çıkıyor.Windows normal olarak hata denetimi yapmadan açılıyor.
Birde Mks_vir in Başlat, Tüm Programların içerisine attığı kısa yollarda "DOS version disks generator" adlı bi kısa yol var.Kurduğumda bu kısayolada tıklamıştım ve hiç bişey açmamıştı. Acaba bu bakım işlemini yapamamam bundan olabilir mi?
Ve de bu işlemi geri yaptırabilmem için sistem ,regedit yada mks vir 2005 ayarları yoluyla gerekli değişiklikleri yapmam mümkün mü?Yardımcı olursanız sevinirim.Format atmak istemiyorum.Saygılarımla ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2006       Mesaj #384
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fmhozyurt adlı kullanıcıdan alıntı

Sayın MODERATÖRLER
Ve de bu işlemi geri yaptırabilmem için sistem ,regedit yada mks vir 2005 ayarları yoluyla gerekli değişiklikleri yapmam mümkün mü?Yardımcı olursanız sevinirim.Format atmak istemiyorum.Saygılarımla ...

tavsiyem programı tümü ile kaldırman ama bazı kayıtlar o programa bağlandığından dikkatli o ve sistem yedeğini al sonra kaldır :... şayet dosyalarla sorunun varsa sistem cd iile onarmanı tavsiye ederim > kolay gelsin
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
6 Şubat 2006       Mesaj #385
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhaba. ben yahoo'dan yahoo.com.tr uzantılı mail adresi almıştım.fakat gönderdiğim mail'de yazan türkçe karakterler (ü,ç,ğ,ö) bir türlü düzgün gözükmüyor.ne yapmalıyım?Msn Cry

bi de abi bu ISO şeklindeki dosyalarını (oyun,film,program...) içini açıp inceleleyebileceğimiz -oyunu , programı çalıştırmak- yazılım var mı??

bu arada hercahi abi yardımın için sağol.ama o dediğin sitede cfosspeed 2.12 crackini bulamadım.herhalde kıramamışlar daha
Son düzenleyen doing; 7 Şubat 2006 00:24
denrul - avatarı
denrul
Ziyaretçi
7 Şubat 2006       Mesaj #386
denrul - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlar
sürekli olarak internet explorer hata veriyor
Hatanın içeriği comctl32.dll
gerekli güncelleştirmeleri yaptım. hatta sitede XP güncelleştirmeleri bölümünden de faydalandım ama nafile sorun devam ediyor. ne yapalım kaderimize boyun mu eğelim yoksa biri yardım edermi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2006       Mesaj #387
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
denrul adlı kullanıcıdan alıntı

Sevgili arkadaşlar
sürekli olarak internet explorer hata veriyor
Hatanın içeriği comctl32.dll
gerekli güncelleştirmeleri yaptım. hatta sitede XP güncelleştirmeleri bölümünden de faydalandım ama nafile sorun devam ediyor. ne yapalım kaderimize boyun mu eğelim yoksa biri yardım edermi?

Aşığdaki sayfadan bana ait mesajdaki AntiSpy XP yazılımını çalıştır > özellikle İE kısmına işaret koy diğer gerekli yerleri de işaretle kutuları ve günceleye bas (program alt soldaki düğme) koyduğun işaretler yeşil okk olursa işlem tamamdır ve bir daha İe hatta raporu çıkmayacak > kolay gelsin

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?p=35673#post35673
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2006       Mesaj #388
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba. ben yahoo'dan yahoo.com.tr uzantılı mail adresi almıştım.fakat gönderdiğim mail'de yazan türkçe karakterler (ü,ç,ğ,ö) bir türlü düzgün gözükmüyor.ne yapmalıyım?Msn Cry

bi de abi bu ISO şeklindeki dosyalarını (oyun,film,program...) içini açıp inceleleyebileceğimiz -oyunu , programı çalıştırmak- yazılım var mı??
bu arada hercahi abi yardımın için sağol.ama o dediğin sitede cfosspeed 2.12 crackini bulamadım.herhalde kıramamışlar daha

1 ci soruna cevap > İe üst barından > görünüm > dil kodlaması veya karakter kodlaması seç anında düzelecek yazılar > tabii ki mail sayfan açıkken veya mektubun açıkken

2) S özü geçen dosyayı pek açamasın şayet açabilsen gerekli değişikliği yapabilirsin değil mi o yüzden açamasın bulacağını da zanetmem öylesi programı

3) o sitede yoksa arama ingilizcen yeterli düzeyde veya bilen birisi aynı sitenin yardım kısmına (sports) yazı yazsın cevabı süratle gelir zaten

kolay gelsin
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
7 Şubat 2006       Mesaj #389
doing - avatarı
Ziyaretçi
ben FIREFOX - aradada mecburen internet explorer kullanıyorum - kullanıcısıyım. Fırefox'ta yer imine kaydettiğimiz adresler bilgisayarda nereye kayıt oluyor? internet explorer'da bu sayfaları diskete kaydedip kullanabiliyorduk.acaba firefoxta bu mümkün mü? İYİ ÇALIŞMALAR...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Şubat 2006       Mesaj #390
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Yahoo! Email konusunda bir fikrim yok, Yahoo!'ya email gönderip konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

ISO dosyalarını WinRAR ile açıp içeriklerini çıkarabilirsiniz.

www.megagames.com adresinde Game Fixes > PC Games bölümünde istediğiniz dosyalara ulaşabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.