Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 41

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.982 Cevap: 2.932
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #401
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhaba. sitelerde, bir programın ( MS OFFICE veya Photoshop dersleri gibi) parçalar halinde verilen driverını nasıl tek parça halinde (orjinal CD gibi) CD'ye yazabilirim? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #402
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba. sitelerde, bir programın ( MS OFFICE veya Photoshop dersleri gibi) parçalar halinde verilen driverını nasıl tek parça halinde (orjinal CD gibi) CD'ye yazabilirim? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....Msn Grin

Tüm yazılım dosyalarını bir yere topla :::... örnek masa üstüne sağ klikle dosya yarat ismini ver > ve tüm çalışma dosyalarını burda topla > şayet direk çalışmasını istiyorsan cd-roma koyduğunda > aç o dosyayı seç tümünü ve sağ klik hedef olarak cd-rw (yazıcıya) yolla > yok arşiv nitelikli ise o yaratığın dosyayı tümü ile yolla > kolay gelsin

Sponsorlu Bağlantılar
Sen çok soru sorup bilgi alıyorsun benden şu itibarıma bir parmak atsan diyorum....Roflİsteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci olsun....Rofl

ozgur057 - avatarı
ozgur057
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #403
ozgur057 - avatarı
Ziyaretçi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ara butonu var.Ancak tıkladığımda hiçbirşey olmuyor.Boş sayfa yada herhangi bir sayfa da açılmıyor.tıkladıgımla kalıyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #404
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ikiz_kan adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar pc de sorun var format atmıstım ama hersey karıstı ılk once pc acılırken ıki bolum cıkıyo altakı format atmadan oncekı kullandıgım bolum ustekı ıse format attıgım bolum

daha sonra Wındows XP professional service pack 2 cd program ekle kaldırdan kaldırdım
sımdı o yok ama yıne calısıyo pc

ererenrar0li
ve xp kurulum cd sını taksamda sorun gıderılmıyo

Windows'u Yeniden Kuracaksın. Artık Microsoft Korsan Kullananları Azaltacak Yüklediğin Her Yeni Microsoft Programı Orginal License İsteyecek. Windowsu Yeniden Kur Ama İnternete Bağlı Kalmasın Bilgisayarın Kurulumu Güncelleştirmeden Yap. Yoksa License Almak Zorunda Kalacaksın.
Son düzenleyen Blue Blood; 11 Şubat 2006 21:07
_selim_ - avatarı
_selim_
Ziyaretçi
12 Şubat 2006       Mesaj #405
_selim_ - avatarı
Ziyaretçi
ben yeni cam aldım ama acamıyorm.napabılırm.yardımcı olursanız sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2006       Mesaj #406
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_selim_ adlı kullanıcıdan alıntı

ben yeni cam aldım ama acamıyorm.napabılırm.yardımcı olursanız sevinirim.

Önce camı bağladınsa çıkar yerinden > sonra sürücü cd sini tak ve insatl et setupı > makinayı aç kapa ve muhtemelen usb girişli camı yerine tak sana sistem yeni bir parça bulduğunu söyleyecek otomatik yükleme yap > ve masa üstünde şayet cam aracı varsa çalıştır camın çalıştığını göreceksin > sıra messenger ayarına geldi > messenger üst barında sırası ile > araçlar > ses görüntü kurulumu sihirbazını çalştır ve gerekli ayarları yap ses yoksa boş geç o bölümü sıra cameraya gelince camera markası gözde gözüküyorsa ok dir devam et ve sihirbazı bitir > bundan sonra cameran çalışacak messengerde > kolay gelsin
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
13 Şubat 2006       Mesaj #407
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
ya millet benim celeron 433 eski ama gururlu bi makinam var, 64 te ramim var.
ben bu pc ye tv-kartı alıp, cd-writer alıp, televizyondaki dizi-film vs. programları tv-kartından kaydedip cd ye atmak istiyorum.
Benim makinayla bunları yapabilir miyim, ayrıyeten cine5'in şifreyi çözebilir miyim?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2006       Mesaj #408
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

ya millet benim celeron 433 eski ama gururlu bi makinam var, 64 te ramim var.
ben bu pc ye tv-kartı alıp, cd-writer alıp, televizyondaki dizi-film vs. programları tv-kartından kaydedip cd ye atmak istiyorum.
Benim makinayla bunları yapabilir miyim, ayrıyeten cine5'in şifreyi çözebilir miyim?
Yardımcı olursanız sevinirim...

Mallesef çok istiyorsun garibandan bırak kendi haline :..üzgünüm kaldırmaz dediklerini > kolay gelsin
ozgur057 - avatarı
ozgur057
Ziyaretçi
14 Şubat 2006       Mesaj #409
ozgur057 - avatarı
Ziyaretçi
Ara butonu var.ancak tıkladığımda herhangi tepki vermiyor.Boş sayfa yada başka bir sayfa da açılmıyor.
peripol - avatarı
peripol
Ziyaretçi
16 Şubat 2006       Mesaj #410
peripol - avatarı
Ziyaretçi
oncelikle yardım etmek istemeniz çok güzel ....teşekkur ederim... sorunum .....c:\windows\system32\autoexe.nt. sistem dosyası MS-DOS ilemikrosoft windows uygulamalarını çalıstırmak için uygun degil.
[16 bit windows subsystem] baslığı altında bir yazı ile karsilasiyorum indirdiğim programı kurarken aylardır aradığım program ne yapmam gerekiyor acaba bilgisayarda eksik birşeymi var .....