Alıntı
094812 adlı kullanıcıdan alıntı ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun
iyi günler
Bazı tarayıcılarda forumların yazı-resim düzenleyicilerinde sağ tıklandığında "Yapıştır" seçeneği çıkmayabiliyor. Bu durumda klavye kısayollarını kullanabilirsiniz Kopyalamak için CTRL + C ve yapıştırmak için
CTRL + V tuş kombinasyonları...
Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Sitede fazlaca animasyon mevcut (flash-gif). Bilgisayarınız yeterince güçlü değilse sitemizde yavaşlama yaşayabilirsiniz. Celeron 2000 mhz işlemci, 256mb ram bellek ve üstü donanıma sahip bilgisayarlarda herhangi bir yavaşlama söz konusu değil. Durum Internet Explorer'da farklı ise sorunun kaynağı kullandığınız tarayıcıda. Çünkü bir çoğumuz firefox kullanıyoruz ve site firefox için optimize edilmiş durumda.