Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 49

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.088 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Mart 2006       Mesaj #481
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
necaty adlı kullanıcıdan alıntı

Bakın spyfalcon diye olsa sonlandırırım zaten ama o balon kendi kendine SPYFALCON UN WEBSİTESİNİ açıyor vede bir pop up reklam açıyor siteyi kapatıncada verdiği hata..

Sponsorlu Bağlantılar
sorun0be

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Webroot Spy Sweeper'ı deneyebilirsiniz. En güçlü anti-spyware programlarından biri, belki de en güçlüsü...

Bazı durumlarda trojan, virus, spyware gibi zararlı kodlar Windows'a çok derin bir şekilde işliyorlar ve Windows oturumu açıkken bunları temizlemek mümkün olmayabiliyor. Harddisk'inizi başka bir pc'ye takıp o PC'nin kendi windows'undan oturum açıp güvenlik yazılımları ile tarama yaptırmayı deneyebilirsiniz ya da ikinci bir sürücünüz varsa (harddisk birden fazla partition'dan oluşuyorsa) geçici bir windows kurulumu yapın, güvenlik yazılımı yükleyin ve tarama yaptırın.

Sizin için de aynı önerilerde bulunacağım...
Saygılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
094812 - avatarı
094812
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #482
094812 - avatarı
Ziyaretçi
ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun
iyi günler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #483
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
094812 adlı kullanıcıdan alıntı

ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun
iyi günler

Önce kopyalayın ...yapıştırmak istediğiniz yeri tıklayın ve Explorer üst barında "düzen" seçeneği altındaki "yapıştır" seçeneğini tıklayın yapıştıracaktır....tüm tarayıcılar için geçerlidir bu yöntem....bilginize
tesubeyi - avatarı
tesubeyi
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #484
tesubeyi - avatarı
Ziyaretçi
mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #485
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı

mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

Sorununuz her ne kadar Admine aitse de :...şunu belirteyim bende Firefox kullanırım bu şekil bir sorunum yoktur sadece Telekomla ilgili bazen kasılma meydana gelir...geçici olur düzelir kısa sürede.... sitemizden hep "çıkış" butonu kullanarak çıkımanız tavsiye ederim...öte yandan Easy Clean kullanmanızı tavsiye ederim sizin erişemiyeceğiniz kadar dosyayı (çerezleri) silme imkanınız olur...bu da sisteminizi rahatlatır soluk almasına neden olur... ..formumuzda mevcuttur bu program ücretsiz tam sürüm türkçe dil seçeneği mevcuttur... muhtemelen sizdeki sorun bunlardan kaynaklıdır tabii başka bir program kullanmıyorsanız makinayı ve sistemi kasacak belirtiğinizin dışında...sözü geçen sizdeki programın buna neden olacağını tahmin etmiyorum şayet bir şüpheniz varsa programı geçici olarak kaldırın ve deneyin durumu....kolay gelsin
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Mart 2006       Mesaj #486
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
094812 adlı kullanıcıdan alıntı

iyi günler

Bazı tarayıcılarda forumların yazı-resim düzenleyicilerinde sağ tıklandığında "Yapıştır" seçeneği çıkmayabiliyor. Bu durumda klavye kısayollarını kullanabilirsiniz Kopyalamak için CTRL + C ve yapıştırmak için CTRL + V tuş kombinasyonları...

Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı

Sitede fazlaca animasyon mevcut (flash-gif). Bilgisayarınız yeterince güçlü değilse sitemizde yavaşlama yaşayabilirsiniz. Celeron 2000 mhz işlemci, 256mb ram bellek ve üstü donanıma sahip bilgisayarlarda herhangi bir yavaşlama söz konusu değil. Durum Internet Explorer'da farklı ise sorunun kaynağı kullandığınız tarayıcıda. Çünkü bir çoğumuz firefox kullanıyoruz ve site firefox için optimize edilmiş durumda.
twetty_tt - avatarı
twetty_tt
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #487
twetty_tt - avatarı
Ziyaretçi
selamm yaa ben bi rica da bulunacaktım...
bundan yaklaşık 1,5- s ay öncesi bi arkadaş bi program yüklemişti buraya, ama hangi bölüme yukledigini hatırlayamıyorum.. Programın amacı adsl hızını yukseltmekti..
Ben bu programı indirmiştim adı TCPOptimizer.. Hiç bi değişiklik ve ayar yapmadan sadece adsl in bağlantısını daha hızlı hale getiriyodu.. Benim sorum bu programda hangi seceneği işaretliyoduk acaba, o kadar baktım forumlara bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #488
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı

selamm yaa ben bi rica da bulunacaktım...
bundan yaklaşık 1,5- s ay öncesi bi arkadaş bi program yüklemişti buraya, ama hangi bölüme yukledigini hatırlayamıyorum.. Programın amacı adsl hızını yukseltmekti..
Ben bu programı indirmiştim adı TCPOptimizer.. Hiç bi değişiklik ve ayar yapmadan sadece adsl in bağlantısını daha hızlı hale getiriyodu.. Benim sorum bu programda hangi seceneği işaretliyoduk acaba, o kadar baktım forumlara bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

İlk olarak mevcut bilgisayarınızdaki değerleri "Backup Current Settings" ten yedekliyorsunuz.

Settings den bağlantı tipini seçiyorsunuz. Kullandığınız "Network Adapter" ı seçiyorsunuz.

Daha sonra alttaki seçeneklerden "Optimal Settings" i seçiyorsunuz ve "Apply Changes" diyorsunuz.

ve bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz.

Benim bildiğim ayarlar bu şekilde Msn Happy
twetty_tt - avatarı
twetty_tt
Ziyaretçi
10 Mart 2006       Mesaj #489
twetty_tt - avatarı
Ziyaretçi
konuyla alakalı mı bilmiorum ama internet explorer 'a google toolbar eklemek istiyorum yani hani açılır pencereleri (popup) önlüyor ya, onu nereden yükleyebilirim..???
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Mart 2006       Mesaj #490
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı

konuyla alakalı mı bilmiorum ama internet explorer 'a google toolbar eklemek istiyorum yani hani açılır pencereleri (popup) önlüyor ya, onu nereden yükleyebilirim..???

http://toolbar.google.com