Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 7

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.301 Cevap: 2.932
ReYNo - avatarı
ReYNo
Ziyaretçi
10 Kasım 2005       Mesaj #61
ReYNo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar benım sorum bıras daha degısık
Onlıne bı oyun sıtesınden ban yedım dıceksınız kı teknık destekle ne alaka??Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
destek ıstedıgım konu su sıte admını benım hardıscı mı banlamıs daha dogrusu hardıscın serı nosuna ban atmıs serı numarasına ban olur mu demeyın oluyooMsn Happy)
Sımcık asıl mesele ben hardıscımın serı nosunu degısmek ıstıyoum ama bıras arastırdım bu numara degıstırılmıyomuss he gene dıceksınız kı madem degısmıyo nasıl bı yardım ıstıyon??
gene arastırmalarıma dayanak(arastırmacı turk gencıMsn Happy) ) dıyorum kı bu numara bazı programlar ve bılgısayar ustalarıı tarafından degıstırıle bılıyomus (ßy hackerlar tarafından) Sızler bana bu konuda yardımcı ola bılır mısınız acaba??
sayet yardımcı olursanız bahse varım dunyadakı en mutlu ınsanlar arasında ılk 3 e aday olurumm yok yardım edemem dıosanız olsun en azından ılgı ve alakanız ıcın cok cok coooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2005       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[quote=ReYNo]Arkadaslar benım sorum bıras daha degısık
gene arastırmalarıma dayanak(arastırmacı turk gencıMsn Happy) ) dıyorum kı bu numara bazı programlar ve bılgısayar ustalarıı tarafından degıstırıle bılıyomus (ßy hackerlar tarafından) Sızler bana bu konuda yardımcı ola bılır mısınız acaba??
Sponsorlu Bağlantılar
[quote]

Üzgünüz sitemizde bahsi geçen konular konuşulmaz ve istekler karşılanmaz ( kural gereği) yanıtınıza cevap veremiyoruz (öm'ler de dahil) diğer legal her konuda sorularınız için mesajınızı bekleriz > saygılar
Son düzenleyen Blue Blood; 10 Kasım 2005 13:35
fmhozyurt - avatarı
fmhozyurt
Ziyaretçi
11 Kasım 2005       Mesaj #63
fmhozyurt - avatarı
Ziyaretçi
Windovs XP v2002 kullanıyorum,ilk açıldığında masa üstündeki ikonlara sol tıkladığım da sağ tıklamış gibi içerik menüsü açılıyor.1-2 kez F5 yaptığımda düzeliyor ama genede canımı sıkıyor.bunu yapmamasını sağlayacak yolgösterirmisiniz.Şimdiden sağolun...Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2005       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fmhozyurt adlı kullanıcıdan alıntı

Windovs XP v2002 kullanıyorum,ilk açıldığında masa üstündeki ikonlara sol tıkladığım da sağ tıklamış gibi içerik menüsü açılıyor.1-2 kez F5 yaptığımda düzeliyor ama genede canımı sıkıyor.bunu yapmamasını sağlayacak yolgösterirmisiniz.Şimdiden sağolun...Msn Sad

Desktop tazelemesi yapıyormusunuz ?

Başlat ikonu yanındaki desktop tazelemeyi kullanın düzelmesi lazım> kolay gelsin
SGP_K@JMER - avatarı
SGP_K@JMER
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #65
SGP_K@JMER - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkeze slm ben bir vbulletin kurmak istiyorum ve free host ve fttp arıyorum ne önerirsiniz ve nasıl kurtarım yardımcı olursanıur tşkr ederim
Duman Gozlum - avatarı
Duman Gozlum
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #66
Duman Gozlum - avatarı
Ziyaretçi
selam ben buralarda yeniyimdir bazi seyleri ogrenmem gerekiyo mesela yeni mesajlarda ne yapmam gerekiyo puan felan aliniyormus o bakimdan bilgim yok yardim ederseniz tsk ederim Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2005       Mesaj #67
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
vBulletin ücretli bir script, ücretsiz versiyonu da bulunmadığı için lisans almanız gerekiyor. Aldınız zaman kurmanız konusunda da yardımcı olurlar =)
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle herkeze slm ben bir vbulletin kurmak istiyorum ve free host ve fttp arıyorum ne önerirsiniz ve nasıl kurtarım yardımcı olursanıur tşkr ederim

Admin'in mesajına ektir

Web sayfası dilleme kodlarına hakimseniz google de aratın bulursunuz :..ama şahsi düşüncem her bedava hizmetin arkasında olan sorunlar da size rahatsızlık vereceğidir :.. örnek web alanı uzantısı başka siteye aittir :.. hakeza isim de öyledir gene de takdir sizindir ... kolay gelsin
Son düzenleyen Blue Blood; 13 Kasım 2005 14:17
SGP_K@JMER - avatarı
SGP_K@JMER
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #69
SGP_K@JMER - avatarı
Ziyaretçi
tşkr ederim saolun null olarak buldumda nasıl host edileveğini bilmiyorum yani hangi siteye nasıl atacam mesela domaindlx.com asp destekli buna benzer php destekli bir host bulmaya çalışıyorum
Son düzenleyen SGP_K@JMER; 13 Kasım 2005 15:05
fmhozyurt - avatarı
fmhozyurt
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #70
fmhozyurt - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Desktop tazelemesi yapıyormusunuz ?

Başlat ikonu yanındaki desktop tazelemeyi kullanın düzelmesi lazım> kolay gelsin

Başlatın yanındakini silmiştim. Nereden geri getirebilirim? Ayrıca Başlat çubuğuna sağ tıkladığımızda ''Masaüstünü Göster" tıklamak aynı işi görürü mü?Msn Embarrassed Şimdiden sağol,İlgiye saygı...