Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 6

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
TUNA35 - avatarı
TUNA35
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #51
TUNA35 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar systemmekanikle beraber kaspersky anti hacker yuklendi ama açılmıyor yardım eden olursa çok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Alex_Taylor - avatarı
Alex_Taylor
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #52
Alex_Taylor - avatarı
Ziyaretçi
Sorununuzu Tam Olarak Açıklarsanız Yardımcı Olmaya Çalışıcaz .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
TUNA35 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaslar systemmekanikle beraber kaspersky anti hacker yuklendi ama açılmıyor yardım eden olursa çok sevinirim

System Mechanic Oldukça Gelişmiş ve Kaliteli Bir Sistem Bakım ve Güvenlik Yazılı, Kurulumda Size Sorar Antivirus Veya Koruma Yükleyimmi Diye Tabi İngilizce Olduğu İçin Pek Anlamıyoruz Ancak Kaspersky Anti Hacker'i Yükler ve Kaspersky Anti Virus Programı Var İse Register'da Sorun Verir Lisans Uyuşmazlığı Olur Ve Verimli Çalışmaz Durmadan Lisans Güncellemesi İster Bu Yüzden Program Ekle Kaldırdan Kaldırın Kaspersky Anti Hacker'i Sorun Verir İse System Mechanic İle Komple Kaldırın Ve Klasörleri Silin Yeniden Kurarken'de Anti Virus Korumasını Deaktif veya Onu Seçmeden Kurun Sorun Kalmaz.
TUNA35 - avatarı
TUNA35
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #54
TUNA35 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili arkadaşlarım system mekaniği kurarken anti virüsü ve anti hacker seçmeden kurdum ve serialı girip kayıt oldum sonra baskasının pc ye kurunca bu programları farkkettim kendimede tekrar yukledim anti virusu çalıstırdım fakat anti haker ı çalıstıramadım
diğer pc ye baska serialle yuklemiştim onda sorun yok bendeki key istiyor ve ben beceremedimMsn Cry
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2005       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
TUNA35 adlı kullanıcıdan alıntı

sevgili arkadaşlarım system mekaniği kurarken anti virüsü ve anti hacker seçmeden kurdum ve serialı girip kayıt oldum sonra baskasının pc ye kurunca bu programları farkkettim kendimede tekrar yukledim anti virusu çalıstırdım fakat anti haker ı çalıstıramadım
diğer pc ye baska serialle yuklemiştim onda sorun yok bendeki key istiyor ve ben beceremedimMsn Cry

Değerli arkadaşım anladığım kadar programı bir kurmuş, (seriali ve register yani kayıt olmuşsun) fakat unutuğun bir olay için geri dönüp tekrar diğer yamaları kurmuşsun ve senden key istiyor yani serial :..normaldir..... zira üst üste hatta zinciri olmuş birde bu yöntemi denemeni istiyeceğim :... bir sefer programı eksik kurduğunu gördüğün için sileceksin hemde tamamen mümkünse yapabiliyorsan regedit kayıtlarından da tüm kalıntılarını silmen lazım :...zira kayıt olmuşsun ve bu kayıt esnasında makinanız okunur ufak bir kayıt düşülür sizin Regedit deftere ( kayıt defteri makinanızın) ki bu makinada işi bitmiştir diye sonra da kayıt aldıkları ve bunu hafızaya verdikleri için program üstüne herhangi bir ekleme yapamasınız bir çeşit kilit atılmış olur sizin key'e :... yapsanız bile ( ki öyle yapmışsınız tekrar key istiyor görüldüğü üzere) ya eksik çalışır ya baştan çalışmaz :....Sonuç : adı geçen programı tam kaldırın Regedit'ten uzantılarını bularak ( son derece dikkatli olunması tavsiye edilir başka benzer ad taşıyan uzantıları silmemek için) Program files dosyasındaki uzantı dosyası dahil baştan kurun :.. kaldırdığınızdan emin olmak için önce başlat > ara > programa ait sözleri içerenlere bakın bulamaz iseniz aynı yöntemi Regedit aramadan deneyin yöntem aynı programda adı geçen tüm kelimellerle :.. % 85-95 başarılı olursunuz ve mümkünse başka key kullanmanız tavsiye ederim ( bir deneme maksatlı):.... bir ufak hatırlatma bu mesajı okuyan arkadaşlar için ve güvenlik yazılımını kaldırmak isteyenler için >> tüm güvenlik yazılımları Regedit yani kayıt edildi mi billhasa son yıllarda ( örnek Symatec Norton Anti virüs ) silme işleminiz başarılı olsa dahi ki silmenize müsade etmeyecek en azından kayıt bilgilerini kaldırmayacaktır ( BULUP SİLMENİZ SON DERECE GÜÇTÜR) dolayısı ile ikinci aynı adı, uzantıları taşıyan bir yazılımı üstüne atmanız zor ,çalıştırmanız ondan da zor olacak > bu bilgiler içinde bir kez daha denemenizde fayda görüyorum ve tüm kritik yazılımlarda kaldırma işlemi için yukarda yazılı yöntemi kullanın> saygılar kolay gelsin

Eğer programınız lisanslı ise programın destek kısmına baş vurun olayı anlatın size ait olduğunu ispat edin size yeni key vereceklerdir
Son düzenleyen Blue Blood; 9 Kasım 2005 08:06
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2005       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ssmyn1 adlı kullanıcıdan alıntı

Bir arkadaşınım başına gelen ve çözmekte zorlandığımız, hatta çözemedğmiz bir sorunumuz husunda sizden yardım talebim olacak mümkün ise.
Arkadaşımda 20 gb lık bir harddisc var. Bunun 9 gb xp kurulu 11 gb da d sürücüsü olarak kayıtlı. Fazla program yüklemeden dolayı c sürücüsü dolmuş ve yeterli alan olmadığına dair hata komutları almaya başlamış. Başka bir kişide bilinçsizce bir tavsiyede bulunmuş ve d sürücüsünü silersen pc den c sürücüsü yine 20 gb olur demiş. Arkadaşt keza d yi silmiş Msn Happy
Şimdi c sürücüsü yine 9 gb ve d sürücüsünün nerede olduğunu bilmiyoruz, bulamıyoruzda. Formatta atmış ama sonuç yine nafile. Bize kapsamlı bir şekilde nasıl geri getieceğimiz hususun da yardımcı olabilirmisiniz

Bayağı karışık durumla karşı karşıya kaldığınız aşikar >> şimdi bakalım ne yapabiliriz Msn Happy) size tavsiyem dip bir format atmanızdır anladığım kadar dos altında hdd'niz ikiye ayrılmıştı Msn Happy) işte önce dos altında bir format atarsanız ve bölünmeyi silip tek parça gösterseniz hdd yi her şey düzelecek Msn Happy) sizin silmeniz nerden olmuş yazmamışsınız fakat dos altında bölüm birleştirmesi yapmadan salt silme uygulaması yarar değil bu tipte karışıklığa neden olur Msn Happy) şayet bu işlemi bilmiyor iseniz bir iyi bilenden yardım almanız tavsiye olunur yoksa bu sayfada elimden geldiğince yardım yaparım eğer bilgim var ben hallederim derseniz > kolay gelsin

Alıntı
ssmyn1 adlı kullanıcıdan alıntı

DOS altında bir format atarsanız demişsin ama ilkdefa sen den duyuyorum bu form altında yardımcı olursan sevinirim. Aynı duruma düşen arkadaşlar için de emsal teşkil ederim bu sayede Msn Wink

istek sizden bilgi paylaşım bizden >>

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?p=5953#post5953

bu sayfada başlangıç disketini indirin > zipi açın > içini tüm bir dosya altında toplayın > toplu dosyayı açın ve tamamını seçip bir floopy diske kopyalayın > sonra makinanızı başlatmadan diski yerleştirin başlattıktan sonra bios ayarlarına girip first boot devici floopy olarak seçip ok deyin bios ayarlarından çıkın > makina otomatik olarak dos altında başlıyacak çalışmağa > sonra dos bilginiz dahilinde yönergeleri izleyip partitation ( yani bölünme olayını tek olarak yapın diğer bölümleri kaldırın ) son olarak disketi çıkarmadan şu komutu yazın a/: format c: > enter ve gelene de enter bekleyin format bitsin sonra ne yaparsanız yapın diskiniz tek parça ve c olarak gözükecek :... bu arada xp işletim sistemini eklemeye unutmayınMsn Happy)

Son düzenleyen Blue Blood; 9 Kasım 2005 12:36
ssmyn1 - avatarı
ssmyn1
Ziyaretçi
9 Kasım 2005       Mesaj #57
ssmyn1 - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşınım başına gelen ve çözmekte zorlandığımız, hatta çözemedğmiz bir sorunumuz husunda sizden yardım talebim olacak mümkün ise.
Arkadaşımda 20 gb lık bir harddisc var. Bunun 9 gb xp kurulu 11 gb da d sürücüsü olarak kayıtlı. Fazla program yüklemeden dolayı c sürücüsü dolmuş ve yeterli alan olmadığına dair hata komutları almaya başlamış. Başka bir kişide bilinçsizce bir tavsiyede bulunmuş ve d sürücüsünü silersen pc den c sürücüsü yine 20 gb olur demiş. Arkadaşt keza d yi silmiş Msn Happy
Şimdi c sürücüsü yine 9 gb ve d sürücüsünün nerede olduğunu bilmiyoruz, bulamıyoruzda. Formatta atmış ama sonuç yine nafile. Bize kapsamlı bir şekilde nasıl geri getieceğimiz hususun da yardımcı olabilirmisiniz

Teşekkürler
Son düzenleyen ssmyn1; 9 Kasım 2005 13:26 Sebep: CHAT BOX GİBİ KULLANIM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2005       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
konunuza geniş açıklama aşağıdaki linktedir

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

konu mesajları birleştirilmiş ve konu sonlandırılmıştır > bilgilerinize

saygılar
Son düzenleyen Blue Blood; 9 Kasım 2005 12:42
Sara - avatarı
Sara
Ziyaretçi
10 Kasım 2005       Mesaj #59
Sara - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Her seyden once bu site yapimnda katkisi olan tum arkadaslari tebrik ediyorum, ve probelemimi dile getirmeye calisacagimMsn Happy

Bilgisayardan anladigim pek soylenemez.. Bilgisayara format cektikten sonra sesi solugu kesildi.. yeniden Windows XP yuklenirken eksik yuklendi her halde..
Yardimci olabilirseniz cok iyi olacak..

Simdiden tesekkurler..

Saygilar..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Kasım 2005       Mesaj #60
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Yeni üyesiniz sanırım, öncelikle hoş geldiniz... Kural listemize göz atarsanız sevinirim.

Bilgisayarınız tekrar kurulduğunda muhtemelen ses kartınızın sürücüleri yüklenmemiş. Ses kartının çalışabilmesi için sürücülerinin yüklenmesi gerekiyor. CD'si varsa, onu kullanarak sürücüleri Windows'a tanıtabilirsiniz.

CD'si yoksa, markası ve modeline göre internet'te arama yaptırıp web sitesinden indirebilirsiniz.

Masaüstü > Bilgisayarım > (sağ tıklayın) Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi

Listeden yanında sarı işaret olan, ses kartınızdır. (eğer sürücü problem varsa)

Kontrol edin...

Eğer sorunu çözmekte zorlanırsanız, FlashChat sistemindeki teknik destek odasına gelin, birebir yardımcı olmaya çalışalım...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.