Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 5

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 967.543 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2005       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
konuralp1980 adlı kullanıcıdan alıntı

pc mi açtığımda ''sfc-dll dosyası bulunamadığından uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir'' mesajı çıkıyo tamam dediğimde ise explorer exe masaüstü simge durumunda duruyo ve silemiyorum.açtığımda ise mırç programı server yazıları ekranda geçiş yapıyo .ama ne yaptımsa silemedim. siz ne dersiniz nasıl sılebilirimMsn Mad .teşekkür ederim.Turkiye

Değerli arkadaşım

Sponsorlu Bağlantılar
Sıra ile sorularına cevap vereceğim "sfc-ddl" dosyası bulunamadı yazısı muhtemelen ya siyah (dos) ekranda veya kurulum tamamlanınca ekran ortasında mesaj kutusu şeklinde çıkar :...bu demektir ki bir dosyayı sildiğinizde muhtemelen çengel atığı için onu da beraber silmişsiniz bu olay için şu yolu izleyin >>>

Başlat'a, çalıştır'a tıklayın.
sfc /scannow yazıp enter'layın. Windows XP kurulum cd'nizi sürücüye yerleştirin.
Bozulan sistem dosyaları yeniden yüklenir.. > muhtemelen kayıp dosya yerine gelecektir

ikinci sorun olan olay ise > muhtemelen mırç programı ile ilgilidir programı tamamen kaldırın ve kurmağı deneyin >>> ve muhtemelen programla beraber spy (ajan) bir yazılım makinanızda arz endam gösterdiğinden ilgili spy temizleme aracı kullanmanız tavsiye olunur > kolay gelsin
hasanherdem - avatarı
hasanherdem
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #42
hasanherdem - avatarı
Ziyaretçi
ben pc nin printscreen özelliini kullanamiyorum
printscreen tusuna basiyorum sonra painte paste liyemiyorum sorun ne olabillir?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hasanherdem adlı kullanıcıdan alıntı

ben pc nin printscreen özelliini kullanamiyorum
printscreen tusuna basiyorum sonra painte paste liyemiyorum sorun ne olabillir?

KuLLandığım KLavye Optik İse Yani KabLosuzsa F Lock Tuşunun KapaLı OLması Gerekiyor PrintScreen YapabiLmen İçin..
hasanherdem - avatarı
hasanherdem
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #44
hasanherdem - avatarı
Ziyaretçi
kullandigim klavye optik degil usb, usb hub üzerine takili bundan kaynaklanabilir mi ?
( bide F Lock tusunun ne oldugunu bilmiyorum optik klavyeler de olan bir özellik mi ? )

Simdiden cevabin için tesekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hasanherdem adlı kullanıcıdan alıntı

kullandigim klavye optik degil usb, usb hub üzerine takili bundan kaynaklanabilir mi ?
( bide F Lock tusunun ne oldugunu bilmiyorum optik klavyeler de olan bir özellik mi ? )

Simdiden cevabin için tesekkür ederim

Optik Derken KabLoLu OLup OLmadığını SöyLemek İstedim.. F Lock Tuşu KLavyenin Sağ en Üst Köşesinde BuLunan Bir Tuş dur.. O Aktif İse PrintScreen Yapma OLasıLığın KaLmıyor,, MutLaka KapaLı OLması Gerekiyor..
hasanherdem - avatarı
hasanherdem
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #46
hasanherdem - avatarı
Ziyaretçi
playy,
yardimin için çok tesekkür ederim, sorun çözüldü ama Flock tusunu bulamadim Msn Tongue
ben önce Pause/Break tusuna daha sonra PrintScreen tusuna basiyorum
Painte yapistirdigimda oluyor Msn Happy
Kolay gelsin...
muzaffer - avatarı
muzaffer
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #47
muzaffer - avatarı
Ziyaretçi
selam 1 gb (400mhz) ddr rem almak istiyorum ana kart asus p4v800 destekler mi acele yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Web Sitesine Bakın, İşlemci Hızı 800MHZ İle Destekler, Veri Yolu Hızına Bakın.
ceykay - avatarı
ceykay
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #49
ceykay - avatarı
Ziyaretçi
dostum once programlardan gırıp google bolumunden (opengl ve dırectx ıkısıde vardır/ olması lazım) dırectx sec sana bı hata mesajı gıbı bı msj verecek sonra tekrar programlardan google gır normal ıkona tıkla acılacaktır
slm........... ceykay
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2005       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muzaffer adlı kullanıcıdan alıntı

selam 1 gb (400mhz) ddr rem almak istiyorum ana kart asus p4v800 destekler mi acele yardım

Destekler ...! tüm 400 mhz ramlar anakarta slot müsait ise destekler