Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 237

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.381 Cevap: 2.932
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #2361
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
hmmm eywallah onu yapabiliyoruz ama ustune tiklayinca direk acilis icin bi yontem yokmu ki??? neyse yada bole idare edecez artik cok sagolasin sanada zahmet olduMsn Wink
tesekkuru bir borc bilirimMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #2362
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynısı bende de oluyor kardeşim araya benim vize sınavları sıkıştı icabına bakamadım bi bitsin hallettikten sora hatırlatırsan bana hallederiz

Sponsorlu Bağlantılar
Ama büyük ihtimal Xp onarım yapmayla halledeceğim
safkan35 - avatarı
safkan35
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #2363
safkan35 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar...

Öncelikle olayı kısa bir özetliyeyim. Bilgisayara sadece C'ye format attım harddiski biçimlendirirken %86 da takıldı 1 - 1,5 saat kadar falan bekledim. ama hiç bir tepki göstermedi, öylece kaldı. Bende reset attım makinaya ve sonra makinanın ekran kartını, harddiski yanmış. Ayrıca anakartında yanıp yanmadığını bilmiyorum. Harddiskte de önemli bilgilerim var. Bende başka bi makineye taktım harddiski ve okudu. Ama sadece D'yi okudu C'de ise bozuk uyarısını aldım. O an onu yedekliyecek imkanlarım olmadığı için sonra yaparım dedim ve çıkardım. Sonra tekrar bağladığımda ise harddiski okutamadım yani görmedi, hata verdi. Şimdi ise ne yaptımsa okutamadım. Bana bi yardım ederseniz, yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden yapacağınız yardımlara teşekkür ederim...

Harddisk : Samsung SV0411N (40 gb)
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
4 Nisan 2008       Mesaj #2364
dinazor1962 - avatarı
selamlar alttaki mavi serite explorer ,msn ve cok kullanilan masa ustundeki cift tiklama ile acilan kisa yollari, tek tikla calismasi icin alttaki mavi serite nasil kisa yol acilacak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
4 Nisan 2008       Mesaj #2365
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
yaff benım sorunum internet expleri açıyorum ama kendi şeçtiğim anasayfa terine boş sayfa geliyor en az 10 kere denedim ama bi türlü anasayfa açılmıyor yardım plss.
sniffyworm - avatarı
sniffyworm
Ziyaretçi
4 Nisan 2008       Mesaj #2366
sniffyworm - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

hyr beni yanlışş anladınız kendi kendine restart atmıyor direkt kapatıyor.neyse artık bilgisatrcılarla işi halaladecem tüm uğraşlarınız için teşekkürler teknixs.

Aynı sorunu geçen hafta ben de yaşadım. Ve halen çözebilmiş değilim. Neyseki ghostu vardı sistemin de oradan yükledim geri. Sistem normalde hiç kendi kendine kapanma yapmıyor şimdiye kadar defalarca da format atıp xp kurdum ve hiçbir sorun yaşamamıştım. Ve benim laptop da Fujitsu-Siemens. Çözüm bulabildin mi acaba...?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
5 Nisan 2008       Mesaj #2367
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar alttaki mavi serite explorer ,msn ve cok kullanilan masa ustundeki cift tiklama ile acilan kisa yollari, tek tikla calismasi icin alttaki mavi serite nasil kisa yol acilacak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Hızlı Başlat ta görmek istediğiniz ve masaüstünde yer alan program ikonunun üstünde farenin sol tuşunu tıklayıp tuşa basılı tutarak aşağıdaki bölüme getirin ve orada dikey kalın siyah bir çubuk çıktığında farenin tuşunu serbest bırakırsanız işlem hallolmuş olur.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
5 Nisan 2008       Mesaj #2368
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Hızlı Başlat ta görmek istediğiniz ve masaüstünde yer alan program ikonunun üstünde farenin sol tuşunu tıklayıp tuşa basılı tutarak aşağıdaki bölüme getirin ve orada dikey kalın siyah bir çubuk çıktığında farenin tuşunu serbest bırakırsanız işlem hallolmuş olur.

ilgine tesekkur ederim ama mavi seritte beklerken maus baska yere kayiyor (sabitken istem disi yukari dogru) ve olmuyor denemeye devam edecegim tekrar tesekkurler
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
5 Nisan 2008       Mesaj #2369
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

evet azmin elinden hic birsey kurtulmaz once alttaki mavi seritte sagi tiklayip arac cubuklarini ve yeni arac cubugunu tiklayip dediklerini yaptim zafer benımMsn Winksaat 06.08 tekrar tesekkurler

ne demisler bilmemek degil ogrenmemek ayiptir diye ama bir daha bilmedigim bir cihazi alip basima dert etmeyecegim (bilgisayar gibi)
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Nisan 2008       Mesaj #2370
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
xIIIxLincolnxIIIx adlı kullanıcıdan alıntı

yaff benım sorunum internet expleri açıyorum ama kendi şeçtiğim anasayfa terine boş sayfa geliyor en az 10 kere denedim ama bi türlü anasayfa açılmıyor yardım plss.

Bir program Giriş sayfasının değiştirilmesini önlüyor olabilir. Çalışan programlara bakın (saatin yanındaki programlar mesela).

Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

evet azmin elinden hic birsey kurtulmaz once alttaki mavi seritte sagi tiklayip arac cubuklarini ve yeni arac cubugunu tiklayip dediklerini yaptim zafer benımMsn Winksaat 06.08 tekrar tesekkurler

ne demisler bilmemek degil ogrenmemek ayiptir diye ama bir daha bilmedigim bir cihazi alip basima dert etmeyecegim (bilgisayar gibi)

Dediğiniz şeyi burada anlattığınız şekilde nasıl hallettiğinizi anlayamadım ama "C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" konumuna eklediğiniz kısayollar Araç çubuğunun Hızlı Başlat bölümünde gösterilir. Bu yolla da yapabilirdiniz.