Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 236

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.452 Cevap: 2.932
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2351
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim tekrar bi sorunum var anlayanlar ilgilenirse sevinirim... benim pc acilista;

Sponsorlu Bağlantılar
kavo.exe-Application Error

the instruction at "0x10011f66" referenced memory at "0x000000ff". The memory could not be "read". click OK to terminate the program.

hep bu hatayi veriyor eksik olan ne yada yapmam gereken ne yardimci olursaniz sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2352
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
amvo.exe hatasına benziyor son zamanlar çıkan trojandan kaynaklanıyor ve sana bellek hatası verdirttiriyor antivirüsünü güncelle veya değiştir fakat antivirüsün temizlediği zaman o trojanı bu seferde disklere girememe problemi oluyor aynı usb disklere olduğu gibi bunuda xp yi onararak aşabilirsin veya benim gibi bilgisayar bileşenleri dizinine C:// yazarak girebilirsin hadi kolay gelsin..
Sponsorlu Bağlantılar
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2353
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

amvo.exe hatasına benziyor... bilgisayar bileşenleri dizinine C:// yazarak girebilirsin hadi kolay gelsin..

tesekkur ederim de bu dedigini nasil yapacagim???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2354
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu dediğim eğer hard disklerin açılmadığı durumda giriş yöntemi sadece yani virüsleri temizlersen böyle bi sorun çıkartabilir sana işletim sistemin
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2355
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bu dediğim eğer hard disklerin açılmadığı durumda giriş yöntemi sadece yani virüsleri temizlersen böyle bi sorun çıkartabilir sana işletim sistemin

bikac virus buldum sildim ama hala ayni hatayi vermeye devam ediyor...Msn Cry
sagol kardes...

baska cozum onerisi olan varmi
silience - avatarı
silience
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2356
silience - avatarı
Ziyaretçi
atı 256 ekran 512 ddr ram 60 gb hd alt köşede ünlem amblemi çıktı bende tıkladım benim windowsun sayfasına aktardı orda bişeye tıkladım ve çıkış yapmak istedim olmadı contune vardı ben-de mecburen tıkladım şimdi siyah ekranda yazılar çıkıyo format atmak istiyorum ancak mavi ekran gelmiyo yazılımım orjinal widovs 98 cd takılı açıp kapıyorum ancak yine mavi ekran gelmiyo nasıl yapabilirim

xp kullanıcısıyım pc çöktü mavi ekran gemiyo orjinal cd sini takıyorum ekrande remove yazıyo siyah ekranda format ekranı gelmiyo yardımcı olabilicek varsa sevinirim
Son düzenleyen ahmetgns; 29 Mart 2008 23:29 Sebep: Cevaplarınızı kısa süre sonra değiştirmek istediğinizde, düzenleyebiliyorsanız düzenleyiniz.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #2357
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
silience adlı kullanıcıdan alıntı

atı 256 ekran 512 ddr ram 60 gb hd alt köşede ünlem amblemi çıktı bende tıkladım benim windowsun sayfasına aktardı orda bişeye tıkladım ve çıkış yapmak istedim olmadı contune vardı ben-de mecburen tıkladım şimdi siyah ekranda yazılar çıkıyo format atmak istiyorum ancak mavi ekran gelmiyo yazılımım orjinal widovs 98 cd takılı açıp kapıyorum ancak yine mavi ekran gelmiyo nasıl yapabilirim

xp kullanıcısıyım pc çöktü mavi ekran gemiyo orjinal cd sini takıyorum ekrande remove yazıyo siyah ekranda format ekranı gelmiyo yardımcı olabilicek varsa sevinirim

ATI ekran kartıyla ilgili yaptığınız ve soruna sebep olan işlemi anlayamadım. Ama tahminen diyebilirim ki ekran kartı çözümlenemeyen bir hata verdi ve bu hatanın da raporunu Microsoft un Crash... diye bir sitesine gidip etraflıca bir iletim sunuyor. Bu iletim raporuna çok fazla ilgi göstermemiş olabilirsiniz. Neyse bundan sonra yapılanları söyleyeceğim ama biraz daha yardım etmeniz gerekiyor.

XP kullanıcısıyım demişsiniz ancak Windows 98 in dahil olduğunu görüyorum burada. Siz tam olarak hangisini yüklemek istiyorsunuz?

BIOS dan First Boot Device ı CD-Rom olarak ayarlayıp kaydedin ve sistem yeniden başlarken CD yi takınız.

Ayrıca sorununuzu kısaca anlatmışsınız ama karışık bir durum var. Kesinleştirme gibi bir durum yaparsanız cevabımda bir kesinlik olacaktır.
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
30 Mart 2008       Mesaj #2358
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
tunahantuna2003 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benım pc arada bır flash taktıgımda trojen alıyor bu konuda trojen kapmaması için önere bılecegınız trojen temızleme veya engelleyıcı programınız varmı emegınıze şimdiden teşekkür edıyorum kullandıgım virüs programı kaspesrsky ama engelleyemıyor herhaldekı benım temızleme acmamı beklıyor

Kullandığın Kaspersky Anti Virüs (KAV) programı ise doğrudur. Fakat birde Kaspersky İnternet Güvenliği (KİS) adı altında programı var onu kullanmanı tavsiye ederim.Çözüme ulaşmak için diğer programlar Spyware Doctor,Trojan Romever

Alıntı
fsn60 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba benim öğrenmek istediğim şey net support kurulu olan yönetici bilgisayar açık değilken de ağdaki izlediği bilgisayarların yaptıklarını kayıt edebilirmi ve daha sonra bu pclerde yapılanları görebilirmi yoksa ana bilgisayarın açık olmasımı lazım geçmişi kayıt edebilmesi için bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

Öncelikle yönetici bilgisayar kapalı ise programın faaliyetini yapması olanaksız gibi fakat PC uyku moduna alınmış olabilir.Çünkü ağ bağlantısı Yönetici bilgisayar üzerinden yapıldığı için internet'e bağlanılması olanaksız olacaktır.

Alıntı
roadless61 adlı kullanıcıdan alıntı

ben buralarda daha yeniyim ya ben xp 2003 kullannıyom kapanırken bir uyarı geliyo wındovs exe kapatılamadımı diye bişe tam okuyamıyorum ozamana kadar kapanıyo yardımcı olun lutfen nedir o formatta yeni attım vallaMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn Cry

Aşağıdaki link'te Windows XP'de kapatma sorunlarını gidermek için kullanabileceğiniz kaynaklara başvurulmaktadır.

Windows XP'de kapatma sorunlarının giderilmesine yardımcı olan kaynaklar
Son düzenleyen ahmetgns; 30 Mart 2008 15:07 Sebep: Kısa aralıklarla yazılmış cevaplarınız birleştirildi.
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #2359
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

redline kardes bugun dedigin aynen oldu virusu bulup tamamen temizledim ve dedigin gibi harddisklerin icine giremiyorum su senin basettigin seyi nasil yapabilirim bi tarif edermisin???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #2360
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma girdiğin zaman yukarda bulunduğun yerin dizini yazar hani C ye girdiğin zaman C:// yazarya aynı onun gibi tabi sen o disklere giremediğin için bu dizini sen yazıp enter a basarsan C ye gider ok yani o dizine şunu yazıp enter a bas;

C:\

farklı diskler için disk ismini değiştirmen yeterli sadece disklere girmek için yapıyor bunu bunları yazıp diske girersen daha önüne o şeyleri çıkarmaz...