Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 235

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.835 Cevap: 2.932
roadless61 - avatarı
roadless61
Ziyaretçi
23 Mart 2008       Mesaj #2341
roadless61 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben yusuf öncelikle bize boyle bir imkan tanıyan herkese tesekkur ediyorum! :benim pc kapanırken windows bilesenleri exe falan biye bir uyarı veriyor donkkk biye acaba neden canımı cok sıktı lütfen cevap yazarmısınız şimdiden emege tesekkurler

Sponsorlu Bağlantılar
ya bilgisayar kapanırken windows bileşenleri exe diye bişey geliyo donk diye ne bu canım sıkıldı ya
tesekkurler cevaplar icin
Son düzenleyen ahmetgns; 23 Mart 2008 09:07
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008       Mesaj #2342
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Merhabalar

Sponsorlu Bağlantılar
Elimde 40gb lık bir harddisk var ve bunu 20 20 olarak 2 ye bölmüşler serviste fakat bu sefer pc çok kasılmaya başladı.Ben sadece İnternette gezdiğimden dolayı tüm diski windowsa ayırmak istiyorum yani şuan 20gb ayrılmış olan windowsa diğer 20yide eklemek istiyorum fakat bunu şuanki pc kurulumundan kayıpsız olarak yani kurulu olan programlarım silinmeden yapmak istiyorum

Not: 2.ekleyecek olduğum 20gblık disk bölümü boştur. windosw kısmından kayıp olmamasını istiyorum..

Bunun için yaptığım araştırmalarda PartitionMagic adlı program benim aradığım tarzda bi program olduğunu öğrendim fakat bunun yüklemesinde bu resimdeki sorunla karşılaşıyorum..

magicsq4

Bu sorunun çözümü yada yapmak istediğim bölünmüş harddiski birleştirebileceğim başka bi yöntem varmı

teşekkürler
Son düzenleyen BySeuS; 26 Mart 2008 00:07 Sebep: imla hatası
naughtyozi - avatarı
naughtyozi
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #2343
naughtyozi - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR ILK OLARAK HERKESE SELAM..

BENIM PC'DE SOYLE BIR SORUN VAR..
ILK BASLARDA FORMATTAN SONRA PC'DE HIC BIR SORUN YOKTU TIKIR TIKIR CALISIORDU ve aynı programlarla normal calısma vardı....
ama anlasılmayan sebeblerle pc bırden yavaslamaya normal haldeyken bıle kasmaya basladı anlayamadım format attım yıne duzeldı sonra aradan eskısı gıbı zaman zarfı gecınce yıne aynı yavaslama yıne aynı sorunlar ?

PC'DE HIC BIR PROGRAM ACIK DEGILKEN CPU KULLANIMI 95 ORANINDA PC BOSTA IKEN BILE PC PERFORMANSINDA SD KULLANIMI ISLEMCI KULLANIMI 352 MB ILE CALISIYOR ANLAM VEREMIYORUM???????????

BU KONUDA BILGISI OLAN LUTFEN YARDIMCI OLSUN NELER YAPABILIRIM DIYE..
ACILISTAKI PROGRAMLARI KAPADIM AMA BIR PROGRAM VAR HIC KAPANMIYOR

RUNDLL32.EXE BU PROGRAM HIC KAPANMIYOR ??????
BU NEDIR ACABA BILGISI OLAN YARDIMCI OLSUN?
PC KASMA SEBEBI OLABILIRMI ? NE YAPMALIYIM ARKADASLAR?????????

sızce donanım sorunu olabılırmı ama kasma olmadan once gercekten cok aktıf calısıyordu bılgısayarım herseferınde aynı..

pc de sadece kasperky 2007 yuklu
butun vırus , spy programlarıyla tarattım bısey bulmadı....

SIMDIDEN YARDIMCI OLABILECEKLERE TESEKKURLER.....
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #2344
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
naughtyozi adlı kullanıcıdan alıntı

ILK BASLARDA FORMATTAN SONRA PC'DE HIC BIR SORUN YOKTU TIKIR TIKIR CALISIORDU ve aynı programlarla normal calısma vardı....
ama anlasılmayan sebeblerle pc bırden yavaslamaya normal haldeyken bıle kasmaya basladı anlayamadım format attım yıne duzeldı sonra aradan eskısı gıbı zaman zarfı gecınce yıne aynı yavaslama yıne aynı sorunlar ?

PC'DE HIC BIR PROGRAM ACIK DEGILKEN CPU KULLANIMI 95 ORANINDA PC BOSTA IKEN BILE PC PERFORMANSINDA SD KULLANIMI ISLEMCI KULLANIMI 352 MB ILE CALISIYOR ANLAM VEREMIYORUM???????????

sızce donanım sorunu olabılırmı ama kasma olmadan once gercekten cok aktıf calısıyordu bılgısayarım herseferınde aynı..

Herşey normal diyorsan öyleyse kasayı açıp işlemciyi kontrol etmelisin. Fanı gevşemiş olabilir ya da büyük bi ihtimalle kirlendiği için ısınma problemiyle karşılaştığı için bilgisayarında gözle görülen bir performans düşüklüğü olur.

Temizlikte bir sorun yoksa donanımsal bir durum olabilir. Ancak buradan kesin donanımdandır diye bişey söylemek çok zor.
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
27 Mart 2008       Mesaj #2345
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
naughtyozi adlı kullanıcıdan alıntı

Sistemi Geri yükle işlemiyle Pc'nin performansının iyi olduğu bir tarihe geri giderek bir denemeni tavsiye ediyorum.Düzelme varsa sonradan yüklemiş olduğun programlara dikkat etmelisin.kasperky virüs programı dosyalarda gezinirken bile tarama yaptığı için performansta küçük çaplı - eğer pc'nin sistem gereksinimi yetersiz kalıyorsa yavaşlama buna bağlı olabilir.
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.
tunahantuna2003 - avatarı
tunahantuna2003
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #2346
tunahantuna2003 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benım pc arada bır flash taktıgımda trojen alıyor bu konuda trojen kapmaması için önere bılecegınız trojen temızleme veya engelleyıcı programınız varmı emegınıze şimdiden teşekkür edıyorum kullandıgım virüs programı kaspesrsky ama engelleyemıyor herhaldekı benım temızleme acmamı beklıyor
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #2347
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tunahantuna2003 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benım pc arada bır flash taktıgımda trojan alıyor bu konuda trojan kapmaması için önere bılecegınız trojan temızleme veya engelleyıcı programınız varmı emegınıze şimdiden teşekkür edıyorum kullandıgım virüs programı kaspesrsky ama engelleyemıyor herhaldekı benım temızleme acmamı beklıyor

Webroot Spy Sweeper veya Spybot ile birlikte gelen Tea Timer ı kullanabilirsin. Webroot sürekli çalışır durumda olduğu için biraz daha ön planda.
roadless61 - avatarı
roadless61
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #2348
roadless61 - avatarı
Ziyaretçi
ben buralarda daha yeniyim ya ben xp 2003 kullannıyom kapanırken bir uyarı geliyo wındovs exe kapatılamadımı diye bişe tam okuyamıyorum ozamana kadar kapanıyo yardımcı olun lutfen nedir o formatta yeni attım vallaMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn Cry
fsn60 - avatarı
fsn60
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2349
fsn60 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba benim öğrenmek istediğim şey net support kurulu olan yönetici bilgisayar açık değilken de ağdaki izlediği bilgisayarların yaptıklarını kayıt edebilirmi ve daha sonra bu pclerde yapılanları görebilirmi yoksa ana bilgisayarın açık olmasımı lazım geçmişi kayıt edebilmesi için bilgi verirseniz sevinirim iyi günler
NervouS - avatarı
NervouS
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #2350
NervouS - avatarı
Ziyaretçi
Kaydedemez diye kesin birşey söylemek istemiyorum ama benim bildiğim kadarıyla kaydedemez..