Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 239

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.330 Cevap: 2.932
devil34 - avatarı
devil34
Ziyaretçi
8 Nisan 2008       Mesaj #2381
devil34 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayarda oturum açar açmaz pc donuyor.mause başlata getirdiğim zaman kum saati çıkıyor.ancak görev yöneticisinden explorer.exe kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor.bu 4. format atışım 2 günde ama hala düzelmedi.pc nin bütün parçalarını söküp çıkardım ama hala aynı sorun.yardım edermisiniz sorun ne
Sponsorlu Bağlantılar
Pedro - avatarı
Pedro
Ziyaretçi
8 Nisan 2008       Mesaj #2382
Pedro - avatarı
Ziyaretçi
mrb pc ye nasıl format atılır ve atılırken izlemem gerekn yollar ve karşılaşacağım önemli vurgular nelerdir?. ayrıca hiç format atmadım atmak için yetkim labilirmi teknik destek almam şartmı? işletim sistemi farkedermi yani vista kulanıyorum Xp ye farklı vistaya farklı format atılırmı mantık olarak standart format olur ama ben yinede belirtmek istedim.. yardımcı olursanız sevinirim...
Sponsorlu Bağlantılar
KRALL - avatarı
KRALL
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2383
KRALL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
devil34 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bilgisayarda oturum açar açmaz pc donuyor.mause başlata getirdiğim zaman kum saati çıkıyor.ancak görev yöneticisinden explorer.exe kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor.bu 4. format atışım 2 günde ama hala düzelmedi.pc nin bütün parçalarını söküp çıkardım ama hala aynı sorun.yardım edermisiniz sorun ne

arkadasşım bu problem genelde Xp cd sinde bi sorun oldugunda cikar yani kurulum biter ama bilgisayar acildigin garip bir sekilde donukluklar yapar baslata tıklayamassın internet explorer acildigi an hata verir baska bi xp cdsi ile dene sorunun cözüleceğine inanıyorum

Alıntı
Pedro adlı kullanıcıdan alıntı

mrb pc ye nasıl format atılır ve atılırken izlemem gerekn yollar ve karşılaşacağım önemli vurgular nelerdir?. ayrıca hiç format atmadım atmak için yetkim labilirmi teknik destek almam şartmı? işletim sistemi farkedermi yani vista kulanıyorum Xp ye farklı vistaya farklı format atılırmı mantık olarak standart format olur ama ben yinede belirtmek istedim.. yardımcı olursanız sevinirim...

Senin soruna gelince arkadasım vista ve xp format atmak ayni sadece Xp cdsini bilgisayarına takıp bios tan açılış bölümünü cd sürücü olarak belirlemen veya F8 - F11 - F12 tuşlarına basarak açılış sürücüsünü seçebilirsin Msn Happy
Geri kalan işlemi windowsun talimatlarıyla halledeceğine inanıyorum vista dada bu söylediklerim geçerli Msn Grin
devil34 - avatarı
devil34
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2384
devil34 - avatarı
Ziyaretçi
tşkler inş. olur yarın başka cd ile format atmayı deniyeceğim
hakan0340 - avatarı
hakan0340
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2385
hakan0340 - avatarı
Ziyaretçi
AD-AWARE Yİ GÜNCELLEYEMİYORUM NEDENİ NEDİR ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
screamforce - avatarı
screamforce
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2386
screamforce - avatarı
Ziyaretçi
Format atamıyorum pc ye Format atma işlemine başlarken.
aw2hllww.sys dosyasını C:\$WIN-NT$.BT\aw2hllww.sys üzerine kopyalanırken bir hata oluştu dosya eksik sistem yöneticisine başvurun diye bir pencere cıkıyor

bundan bir şey anlamadım ? Format atamıyorum. Güvenli modda denedim olmadı

bilgisi olan varmı??
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2387
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

SEVGİLİ BUZ KALP VE TOCBARER!
TEŞEKKÜR EDERİM.
BEN ASLA OYUN İÇİN KULLANMAYACAĞIM MASA ÜSTÜ PC. DE.
BUNUN DIŞINDA ALACAĞIM GENİŞ EKRAN LCD VE 500 GB HARİCİ HDD İLE DAHA ÇOK FİLM İZLEMEK VE İNTERNETİN HIZLI OLDUĞU BİR PC ALMAK İSTİYORUM.
MAĞAZALARDAN MARKA ALMAK İSTEMİYORUM.
ESNAFLARDAN TOPLAMA OLACAK GALİBA.
DEDİĞİM GİBİ FİYAT 1000 YTL OLACAK.
ŞİMDİ HANGİ PARÇA VE ANAKART OLMALI?

Yinede oyun oynayabileceğin özellikte..

Kasa, monitör, hdd eklemedim onlar senin isteğinle şekillenir.. Bu pc seni bayağı götürür. Üzerinde oynamalar yaparsan daha tatlı bişey orataya çıkarırsın

Anakartlar GIGABYTE P35DS3L BEARLAKE LGA775 DDR2 - 112USD
İşlemciler INTEL C2DUO E4500 2.2GHz LGA775 2MB 800MHz - 137USD
Hafıza(RAM) Ürünleri KINGSTON 2 GB 667MHZ DDR2 PC - 57USD
Ekran Kartları ASUS EAH 2600PRO HTDI 512MB DDR2 PCI. EXP - 99USD

alternatif..

Anakartlar MB ASUS P5LD2 VM SE 1945GL775 DDR2 6670 PCE VGA
İşlemciler CPU PD INTEL 2.8GHz 800MHz 2X1MB DUAL CORE (D820)
Hafıza(RAM) Ürünleri KINGSTON 2 GB 667MHZ DDR2 PC
Ekran Kartları VGA 256 MB HIS ATI X1300 DDR2 ICEQ TURBO

Yazmayı unutmuşum fiyatlar indirim görmemiş hali. İnternetten baktığım sen alırken %3-4 civarı düşer bunların fiyatı.. Örneğin 99$ lık ekran kartını 89 a alman mümkün..
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2388
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
screamforce adlı kullanıcıdan alıntı

Format atamıyorum pc ye Format atma işlemine başlarken.
aw2hllww.sys dosyasını C:\$WIN-NT$.BT\aw2hllww.sys üzerine kopyalanırken bir hata oluştu dosya eksik sistem yöneticisine başvurun diye bir pencere cıkıyor

bundan bir şey anlamadım ? Format atamıyorum. Güvenli modda denedim olmadı

bilgisi olan varmı??

İlk olarak kullandığın cd yi değiştir.. Muhtemelen cdden kaynaklanıyodur..

Çözüm olmadıysa biraz bilgi vermen lazım SP2 li bi cd ilemi yapıyosun kurulumu ?

Unutmadan..
Enteresan.. Güvenli modda format nasıl atılıyo çok merak ettim.. Bi ara detaylı anlatırsın artık.. .)))
screamforce - avatarı
screamforce
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2389
screamforce - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

İlk olarak kullandığın cd yi değiştir.. Muhtemelen cdden kaynaklanıyodur..

Çözüm olmadıysa biraz bilgi vermen lazım SP2 li bi cd ilemi yapıyosun kurulumu ?

Unutmadan..
Enteresan.. Güvenli modda format nasıl atılıyo çok merak ettim.. Bi ara detaylı anlatırsın artık.. .)))

Güvenli moddo acmayı denedim olmadı sp2 li bir cd ile yapıyorum. Başka nasıl bir bilgi istiyorsun ??
Cyber Snake - avatarı
Cyber Snake
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #2390
Cyber Snake - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarını msdos modunda açıyorsun, sonrasında ' c: > format > format ' yazarak bilgisayarındaki c sürücüsünü formatlıyorsun, hemen arkasından açılırkenki sistem menusune geliyorsun,' CMOS features' dan driver 1 olarak ' CD-ROM ' seçiyorsun ve yükleme cd sini koyuyorsun ve seni yonlendirdiği şekilde devam ediyorsun.. bu akdar basit.