Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 285

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 963.507 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #2841
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cevap veriyorum eee 5
Sponsorlu Bağlantılar
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #2842
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
E şıkkı yani 5. şık Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
shekil_87 - avatarı
shekil_87
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #2843
shekil_87 - avatarı
Ziyaretçi
çok tşk. ederim torchbearer yardmların içinMsn Happy
onurayk - avatarı
onurayk
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #2844
onurayk - avatarı
Ziyaretçi
slm ben masaüstünde sağ tuş yapıp özellikler dediğimde "sistem yöneticiniz Görüntü denetim masasını devredışı bırakmış ." diye bir ileti alıyorum.Denetim masasından da denedim bir sonuç almadım.Ne yapmalıyım lütfen yazar mısınız?Şimsiden teşekkürler...
hiaxisheytann - avatarı
hiaxisheytann
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #2845
hiaxisheytann - avatarı
Ziyaretçi
selamün aleyküm

seğerli forum yöneticileri bana yardımcı olursunuz diye geldim
benim toshiba L10 notbukum war canawar gibi çıktı maşş. ama bi sorun war tab tuşu yanlız bozuldu garantiye gönderdim serwis kabul etmedi yeni bir klawyede 100 ytlden fazlaya patlıyor
benim yapmak istediğim tab tuşunu tab tuşunuun altındaki shift tuşuna taşımak acaba bu mümkünmü nede olsa 2 tane şift tuşu war ben tab tuşunu çok kullanıyorum benim için büyük bir eksikli eğer yardımcı olabilirseniz çok sewinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beni hi_axi_sheytann hotmail adresinden bilgilendirirseniz sevinirim

tab tuşunun işlevini shift tuşuna taşıyabilirmiyim nasıl yapabilirim pc im toshiba L 10
en kısa zamanda cewap bekliyorum

bunu bikaç gün önce yazmıştım bi arkadaş bana yardımcı olmaya çalıştı ama beceremedim

ben söyle bir program arıyorum Win Xp de klavyedeki tuşları değiştirmeye yarayan bir program. Örneğin numlock da bulunan virgülü nokta yapacak, tab tuşuyla shift tuşunun yerini değiştirebilecem bir program gibi tabi Xp de çalışması şart eğer öyle bişe warsa bana indirme linkini gönderebilirmisiniz pc den fazla anlamıyorum sizlerin yardımına ihtiyacım war şimdiden teşekkürler
ejosulo - avatarı
ejosulo
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #2846
ejosulo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben internet geçmişini siliyorum sonra başka bi siteye giriyorum geçmişe bakıyorum eski ziyaret ettiğim siteleri gösteriyo bu geçmişi tamamen nasıl silebilirim
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #2847
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ejosulo adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben internet geçmişini siliyorum sonra başka bi siteye giriyorum geçmişe bakıyorum eski ziyaret ettiğim siteleri gösteriyo bu geçmişi tamamen nasıl silebilirim

Hangi tarayıcı mozilla mı.?
huseyin1842 - avatarı
huseyin1842
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #2848
huseyin1842 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadşlar.internete giriyordum yaklaşık yarım saat ayrıldım geldiğimde bilgisyar kitlenmişti.bende yeniden başlat dedim.bilgisayar açılmadı.daha sonra bir sayfa geldi önüme aşagıdaki gibi;
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ur computer.
if this the first time you have seen this stop error screen, restart your computer ,if this appears again follow these steps.
check to be sure you have adequate disk space .if a driver is identifed in the stop message disable the driver or check with the manifactured for driver update.try changing video adapters.
check with ur hardware vendor for any BİOS updates.disable bios memory options such as caching or shadowing if u need to use safe mode to remove or disable compenent,restart your computer ,press f8 to select.
advanced start up options and them select safe mode .
teknical information.
.......
arkadaşlar vista kullanıyorum.ve geri yükleme de yapmamıştım .f8 bastığımda bir sürü seçenek çıkıyor.hepsine bastım denedim hiç biri eskisi gibi çalışmasını sağlayamadı.bazı seçenekler hiç açmadı bilgisayarı.
ne yapmam gerekiyor acil yardım.
arkadaşlar format atmamı söylediler ama bende cd ler filan yok .nasıl yapacam .satın alırken cd tşkkkfilan vermediler. ne yapmam gerekiyor .bilgisayarı eski haline nasıl getirebilirim.
tşkk
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #2849
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
huseyin1842 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadşlar.internete giriyordum yaklaşık yarım saat ayrıldım geldiğimde bilgisyar kitlenmişti.bende yeniden başlat dedim.bilgisayar açılmadı.daha sonra bir sayfa geldi önüme aşagıdaki gibi;
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ur computer.
if this the first time you have seen this stop error screen, restart your computer ,if this appears again follow these steps.
check to be sure you have adequate disk space .if a driver is identifed in the stop message disable the driver or check with the manifactured for driver update.try changing video adapters.
check with ur hardware vendor for any BİOS updates.disable bios memory options such as caching or shadowing if u need to use safe mode to remove or disable compenent,restart your computer ,press f8 to select.
advanced start up options and them select safe mode .
teknical information.
.......
arkadaşlar vista kullanıyorum.ve geri yükleme de yapmamıştım .f8 bastığımda bir sürü seçenek çıkıyor.hepsine bastım denedim hiç biri eskisi gibi çalışmasını sağlayamadı.bazı seçenekler hiç açmadı bilgisayarı.
ne yapmam gerekiyor acil yardım.
arkadaşlar format atmamı söylediler ama bende cd ler filan yok .nasıl yapacam .satın alırken cd tşkkkfilan vermediler. ne yapmam gerekiyor .bilgisayarı eski haline nasıl getirebilirim.
tşkk

Bilgisayarı açarken güvenli modda başlatın ve oturum açtığınızda Ekran kartı driver'ını kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve oturumu normal olarak açmayı deneyin. Bunu yapmak için Başlat > Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Açılan listeden driver'ı kaldırın.
onurayk - avatarı
onurayk
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #2850
onurayk - avatarı
Ziyaretçi
slm ben masaüstünde sağ tuş yapıp özellikler dediğimde "sistem yöneticiniz Görüntü denetim masasını devredışı bırakmış ." diye bir ileti alıyorum.Denetim masasından da denedim bir sonuç almadım.Ne yapmalıyım lütfen yazar mısınız?Şimsiden teşekkürler... Msn SadLütfen özelden msj atın.Atmazanız da canınınz saolsun buraya yazınMsn Happy...