Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 275

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.599 Cevap: 2.932
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2741
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Dosyalarınızı aldıktan sonra biçimlendirin harici hard diskinizi (Dosya sistemi : NTFS olsun ve Hızlı biçimlenmesin ve Sıkıştırmayı etkinleştirme kutuçuklarını işaretlemeyiniz) Kaspersky i 30 günlük deneme sürümü yapın günceleştime yapıp restart atın pc ve sonra virüs taraması yapın bulması lazım virüsü yine bulmadıysa hdd yi biçimlendirin dediğim gibi sonradan mp3 lerinizi çektiğiniz cd lerden tekrar hdd ye atınız..Kolay gelsin rica ederiz bu arada bende tşk ederim. (9 GB demiştinz yanlış hatırlamıyosam 2 Dvd eder zaten.)
Sponsorlu Bağlantılar
tutuklu - avatarı
tutuklu
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2742
tutuklu - avatarı
Ziyaretçi
Şu an hazırda dvd cd olmadığı için mecbur laptopta yedeklemeye çabalıyorum.Çabalıyorum diyorum çünkü kopyalamama ancak parça parça izin veriyor.tamamen hepsini bi anda kopyalamıyorMsn CryBi ara biter umarımMsn HappyBu gece bunları kopyalarken ölmez de sabaha kalırsam ,diğer dediğinizi de yarın uygulayacağım

Sponsorlu Bağlantılar
Bu mp3ler benim için çok önemli idi.Bu şekilde de olsa onları geri alabildiğim için çok mutluyum.Tekrar çok teşekkür ederim
BLL - avatarı
BLL
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2743
BLL - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarım normal yoldan kapanmıyor..Nedenini tam olarak çözemedim..Başlat > Bilgisayarı Kapat > Kapat işlemini yaptığım zaman normal şekilde kapanıyor gibi gözüküyor fakat tam kapanırken yeniden başlıyor.. Yada beni nevi " bilgisayarım kapat yoluyla reset atıyor. " Regedit vs.. bölümünden yapmaya çalıştım "0 iken 1" yada "1 iken 0" yapmıştım. Sadece 1 kerelik normal şekilde kapandı..2 kez kapatmayı denediğimde sorun aynı şekilde dewam etti..Bunu nasıl düzeltebilirim?Msn Cry
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2744
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
- Sistemi geri yükleyiniz düzelmezse,
- BIOS Ayarlarını fabrika ayarlarına döndürünüz,
- Bilgisayarıma sağtıklayınız-özellikler-gelişmiş-başlangıç ve kurtarma ayarları.Burda bulunan kutucuklar işaretli olacaktır..
- Bilgisayarınız da virüs olmadığına emin olunuz.Kolay gelsin..
BLL - avatarı
BLL
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2745
BLL - avatarı
Ziyaretçi
- BIOS Ayarlarını fabrika ayarlarına döndürünüz

Bu ayarları nasıl yapabilirim? adım adım gösterebilirseniz çok memnun kalırım..
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
2 Ağustos 2008       Mesaj #2746
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
BLL adlı kullanıcıdan alıntı

- BIOS Ayarlarını fabrika ayarlarına döndürünüz

Bu ayarları nasıl yapabilirim? adım adım gösterebilirseniz çok memnun kalırım..

İlgili Konuya Bakınız Tıklayın
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
dedeosmanli - avatarı
dedeosmanli
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2747
dedeosmanli - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar alpyug kardeşimin sıkıntısı bende de var Allahını seven yardım etsin yav.....

" slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler.. "

Bu sorunu çözebilen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
BLL - avatarı
BLL
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2748
BLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı

İlgili Konuya Bakınız Tıklayın

teşekkür ederim her ikinizede Msn Happy
war10ck_Cem - avatarı
war10ck_Cem
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2749
war10ck_Cem - avatarı
Ziyaretçi
mrb.ben ekran kartımı güncelledim fakat öncedn çlşan oyunarın bazıları çlşmıo bazıları çlşıo.bide internet sayfaları donarak inio sayfanın altına.yanlış bi sürücü güncellemisi yüklemiş olabilirmiyim yoksa doğru güncellemeyi yükledimde yapmam gerekn bişeyimi eksik yaptım?
bide bu güncellemeyi nasıl kaldırıcam?güncelleme yptğm klasöre girdim uninstaller yaptım fakat kaldırmadı güncellemye .
lütfen yardımcı olun şimdiden tşk ediyorum =)
Son düzenleyen war10ck_Cem; 2 Ağustos 2008 18:44 Sebep: ekleme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2750
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
war10ck_Cem adlı kullanıcıdan alıntı

mrb.ben ekran kartımı güncelledim fakat öncedn çlşan oyunarın bazıları çlşmıo bazıları çlşıo.bide internet sayfaları donarak inio sayfanın altına.yanlış bi sürücü güncellemisi yüklemiş olabilirmiyim yoksa doğru güncellemeyi yükledimde yapmam gerekn bişeyimi eksik yaptım?
bide bu güncellemeyi nasıl kaldırıcam?güncelleme yptğm klasöre girdim uninstaller yaptım fakat kaldırmadı güncellemye .
lütfen yardımcı olun şimdiden tşk ediyorum =)

ekran kartınızın modeli nedir?