Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 9

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 967.745 Cevap: 2.932
Luscinia - avatarı
Luscinia
Ziyaretçi
14 Kasım 2005       Mesaj #81
Luscinia - avatarı
Ziyaretçi
Sayın modum hercahi; dosyaları indiriyorum, sağo... bikaç sorum daha olacak...
1) Bunu kurarken (directx9) diğer directx leri silecek miyim? sileceksem nasıl sileceğim?
Sponsorlu Bağlantılar

2) directx 9 u yüklerken Antivirüs prog. kapatırım o kolay, ama SP2 yi nasıl devre dışı bırakacağım?

Yardımcı olursan sevinirim... Teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı

Sayın modum hercahi; dosyaları indiriyorum, sağo... bikaç sorum daha olacak...
1) Bunu kurarken (directx9) diğer directx leri silecek miyim? sileceksem nasıl sileceğim?

Sponsorlu Bağlantılar

2) directx 9 u yüklerken Antivirüs prog. kapatırım o kolay, ama SP2 yi nasıl devre dışı bırakacağım?

Yardımcı olursan sevinirim... Teşekkürler...

Soru 1'e cevap > hayır silinmeyecek yazımda var otomatik güncellenme olur..

Soru 2'ye cevap > varsa dedim sp2 şayet varsa iki yolla ulaşabilirsiniz > yol 1 > alt barda saatin yanında polis armasına benzer yeri tıklayın açılan ufak pencerede off / kapalı durumuna alın > pencereye onay verin sizden bazen tehlikeli / riskli bir iş yaptığınıza dair mesaj gelir boş verin devam edin
yol 2 > başlat > denetim masası > güvenlik ikonu > aynı işleme devam

burda dikkat edilecek kısım işleminiz tamamlanınca gene geri dönüp güvenlikleri açmanız önerilir > sitede benim yüklediğim tüm dosyalar güvenlidir güvenle kullanabilirsiniz fakat her dosya güvenli olmayabilir indirdikten sonra çeşitli arçllarla taramanız önerilir > sanal her türlü tehlikeye açık bir konudur hatırlatırım > kolay gelsin > saygılar
Luscinia - avatarı
Luscinia
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #83
Luscinia - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler modum, güven konusunda zaten tereddütümüz yok... ellerine, emeklerine, yüreğine sağlık...
rockysamet - avatarı
rockysamet
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #84
rockysamet - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim bilgisayar çok sesli çalışıyor inanmıyacaksınız ama gerçek...Öncede böyle değildi yardımcı olursanız sevinirim....

Msxlabs&Msxlabs
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rockysamet adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar benim bilgisayar çok sesli çalışıyor inanmıyacaksınız ama gerçek...Öncede böyle değildi yardımcı olursanız sevinirim....

Sesli çalışmak...?? tabiyatı ile fanlardan gelen ses vardır zira çalışırken sesi onlar üretir diğer parçalar zaten solid stad denilen hareketsiz parçalardır H.D.D hariç > kasayı bir benzin istasyonuna yağlama servisine götür aç kapaklarını ve vatandaş uzak olma kayıdı ile düz hava sıksın ( yakın değil uzaktan ) sesler düzeldi düzeldi yoksa başta power suply olmak kayıdı ile diğer fanların yatakları bozulmuştur > yok H.D.D'den sesler geliyor ise ( gacır gucur can çekişiyormuş gibi ) maalesef hard diskiniz boğazın serin sularına gark edip yenisini alın zira herkesin bilmediği en hassas konu bir programdan kurtulmanın yolunu "formattır" kavramı yüzünden aşırı diskteki çızıklardır > kolay gelsin
34_BLADE_34 - avatarı
34_BLADE_34
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #86
34_BLADE_34 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yardım please...! Msn Sad
Windows media playerda izlediğim klipler ve filimler artık tepe taklak çıkıyor aynı video ları birlikte aç diyip winampla açtığımdada ters görünüyor...Msn Sad

Bi türlü düzeltemedim bu durumu anlayan arkadaşlar videoları tepe taklak izlemekten kurtarıcak bir arkadaş varmı...Msn Sad
olccay - avatarı
olccay
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #87
olccay - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim de bi arkadaşın cafesi var orda google ve gmail bazen acılıyor bazende acılmıyor google tolbarı yüklerimde onu millete anlatamam ki ben bunlara format attim ama yinede olmadı ne yapacam bende bilmiyorum bana yardım edinn bende bilgisayarcıyım ben bırakacam artık bu cafe yüzünden bu mesleği Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
olccay adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar benim de bi arkadaşın cafesi var orda google ve gmail bazen acılıyor bazende acılmıyor google tolbarı yüklerimde onu millete anlatamam ki ben bunlara format attim ama yinede olmadı ne yapacam bende bilmiyorum bana yardım edinn bende bilgisayarcıyım ben bırakacam artık bu cafe yüzünden bu mesleği Msn Happy

Bu işler adamı deli eder değil mi sayın kardeşim ama sorunu çözemesen tabii ki sorunu çözdün mü keyflenirsin :... sözü geçen olay senden kaynaklı değil 1 milyon sefer format atsan sadece hdd yi çızmasına neden olursun o kadar :... anlatımından anladığım server sorunudur ben şahsi makinamada ara sıra rastlarım bu duruma hatta Google Notifer programı olduğu halde açmaz ( bu program sana göre değildir yoksa tavsiye ederdim zira açık bırakır inboxu ve sürekli makinayaı açıp kapaman lazım boşuna deneme ) veya açar inboxu kısa süre sonra server sorunu olduğunu rapor eder :... umarım anlatabildim olay sendeki makinalardan değil server olayıdır :.. zaten gmail beta sürümdür yanii deneme aşamasındadır o yüzden de bu tip olaylar kaçınılmazdır :.. sen gene de mesleği bırakma ha ne dersin > sağlıcakla kal hep bizle kal > saygılar kolay gelsin
WampireS - avatarı
WampireS
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #89
WampireS - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar yardım please...! Msn Sad
Windows media playerda izlediğim klipler ve filimler artık tepe taklak çıkıyor aynı video ları birlikte aç diyip winampla açtığımdada ters görünüyor...Msn Sad

Bi türlü düzeltemedim bu durumu anlayan arkadaşlar videoları tepe taklak izlemekten kurtarıcak bir arkadaş varmı...Msn Sad

MerhabaLar , Sanırım Windows Medio PLayerş in İçindeki Keysung Dosyası SiLinmiş , İndırmede Siteden KaynakLanan Sorun OLuyor Bazen SiLip Tekrar YükLersen Sorun KaLkıcaktır...SeLametLe
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
16 Kasım 2005       Mesaj #90
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bırı yardım etsın bunu nasıl sıle bılırım sureklı karsıma cıkıyor daha yenı format attım dakka 1 gol bır bıdaha format atmak ıstemıyorum hemen ne yaptıysam sılemedeım galıba messenger plus dan bulastı yardım plsMsn Cry z1