Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 100

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.315 Cevap: 2.932
torture123 - avatarı
torture123
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #991
torture123 - avatarı
Ziyaretçi
valla bukadar hızlı yazmanız şaşırttı beni saolun yinede
Sponsorlu Bağlantılar
britneyTweety - avatarı
britneyTweety
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #992
britneyTweety - avatarı
Ziyaretçi
slm benim sorunum sık kullanımlarda nerden geldiğini bilmediğim adresler var silemiyorum... önceki sayfalarda da bir ark. sorunu buydu sonırım ona sadece bir sayfa gösterilmiş bende orda olan Ad-aware ve Spybot bende var ama bir türlü silinmiyo Koruma olarak da Avast kullanıyorum ...ne yaptıysam olmadı başka bir yöntemi var mı acaba yardım ederseniz çok sevinirim... iii geceler
Sponsorlu Bağlantılar
kontecau - avatarı
kontecau
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #993
kontecau - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben bilgisayarı acıorum bilgisayar acılıo ve donuo hiç bir sey gelmio ama
hiç bir sey gelmio derken bütün simgeler gelio ama pc donuo

ctrl-alt-del yapınca
kullanıcılar bölümüne giriom orda admin var o admin oturmunu kapat diorum sonra yine admin cıkıo ona tıklıyorum bilgisayar calısııo sorunum cözülürse cok sevinirmMsn Sad
eLmA_$eKeR! - avatarı
eLmA_$eKeR!
Ziyaretçi
22 Aralık 2006       Mesaj #994
eLmA_$eKeR! - avatarı
Ziyaretçi
adszge4

ya ben bi sf.ya geçtiğimde bu hatayı alıorum hatta şuandada aldım kapata bastığımda msxlabs kapanıooo Hysteric Crying

gönderdiğim resmi pcnize kaydedersenis net görebilirsiniz hatayı Msn Embarrassed
Son düzenleyen eLmA_$eKeR!; 22 Aralık 2006 18:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #995
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben yanlışlıkla start çubuğundaki kısayollardan msn messengerimı sildim acaba onu nasıl onu geri getirebilirim oraya bileniniz war mı???
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #996
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı

adszge4

ya ben bi sf.ya geçtiğimde bu hatayı alıorum hatta şuandada aldım kapata bastığımda msxlabs kapanıooo Hysteric Crying

gönderdiğim resmi pcnize kaydedersenis net görebilirsiniz hatayı Msn Embarrassed

Gerekli işletim sisteminizi seçerek alttaki linkten ie7 yi bilgisayarnıza install ediniz..
Internet Explorer 7: downloads

Alıntı
SwEeTyGiRl adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben yanlışlıkla start çubuğundaki kısayollardan msn messengerimı sildim acaba onu nasıl onu geri getirebilirim oraya bileniniz war mı???

sürükle Bırak ile tekrar yerleştirebilirsiniz..

örnek resim:

too1166869711

masa üstünden messenger 'ı mausenin sol tuşu ile oraya taşıyın tekrar yerleşicektir.
kontecau - avatarı
kontecau
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #997
kontecau - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kontecau adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar ben bilgisayarı acıorum bilgisayar acılıo ve donuo hiç bir sey gelmio ama

ctrl-alt-del yapınca
kullanıcılar bölümüne giriom orda admin var o admin oturmunu kapat diorum sonra yine admin cıkıo ona tıklıyorum bilgisayar calısııo sorunum cözülürse cok sevinirmMsn Sad

arkadaslar ne olur yardım edin su sorunu cözelimMsn Embarrassed
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #998
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kontecau adlı kullanıcıdan alıntı

ctrl-alt-del yapınca

kullanıcı hesaplarınızda 1 sorun var sanırım..

Başlattan > denetim masasını seçin

ona11166874535

Açılan sayfadan kullanıcı hesaplarını seçin ve burdan yeni 1 oturum oluşturun diğerlerini kaldırın..

ona21166874632
eLmA_$eKeR! - avatarı
eLmA_$eKeR!
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #999
eLmA_$eKeR! - avatarı
Ziyaretçi
senin windows skinin siyah çok hoş yhaaa onu nerden indirebilirim ben ? Msn Embarrassed
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1000
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı

senin windows skinin siyah çok hoş yhaaa onu nerden indirebilirim ben ? Msn Embarrassed

Msn Happy Msn Happy Msn Happy

kendi modifiyelerim hariç vista skinssini download etmek için;

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/15945-pcnizi-vistaya-donusturun-vtp-6-0-rc1.html?highlight=vista