Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 102

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.182 Cevap: 2.932
kod7 - avatarı
kod7
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1011
kod7 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba benim hd nin ordan ses geliyor ekran da dosya indirme ve ya çıkartma durumunda aracubuktan kastım ses geliyor kısa tonda her inmede ve çıkmada arada birde tık tık tık diye de geliyor ram dasorum olabilirmi?
Sponsorlu Bağlantılar
kesim - avatarı
kesim
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1012
kesim - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben de yeni bir oyun yükledim oyunu biraz oynadım ama daha sonra oyunuhiç açmamaya bşaladı bunun nedeni nedir acaba oyun ilgisayara uyumlu herşey tamam daha oyunu hiç açmıyor yardım ederseniz sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
sajo - avatarı
sajo
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1013
sajo - avatarı
Ziyaretçi
ya bana en son model bi kasa özelliyi yazarmısın bütün ek takılan özellikleriyle birlikte fiyatıda yazarsan sevinirim-ben sajo
mustafadogus - avatarı
mustafadogus
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1014
mustafadogus - avatarı
Ziyaretçi
selam arkdaşlar ben uzaktaki bir pc nin dvr kamera baglantısını kurma istiyorum yanı kameraları izlmek istiyorum bana yardımcı olabılırmısınız lütfen....
ayay58 - avatarı
ayay58
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #1015
ayay58 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ayay58 adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABALAR . ÖNCELİKLE BÖYLE GÜZEL BİR SİTEYİ YAPANLARI KUTLUYORUM.TEŞEKÜR EDERİM .HAKİKATEN COK GÜZEL.ELLERİNİZE SAĞLIK. BENİMDE BİR SORUNUM VAR KİMSE ÇÖZEMEDİ.KISACA YAZAYIM BELKİ BİR BİLEN VARDIR DİYE.SORUNUM ŞU.PHİLİPS MARKA BİR VEPCAM ALDIM.KISA BİR SÜRE CALIŞTI YANİ BİR HAFTA KADAR.SONRA B SAYARI YAVAŞLATTI.DAHA SONRADA CALIŞMAZ OLDU.YANİ KAMERA BAŞKA PROĞRAMLARLA CALIŞIYOR DİYO.AMA CAMERA CALIŞMIYOR FORMAT ATTIK OLMADI 2 SERVİSE GÖTÜRDÜM ONLARDA BULAMADI SORUNU CAMERAM BAŞKA B SAYARLARDA COK İYİ CALIŞIYOR AMA BENİM B SAYARDA CALIŞMIYOR.BAŞKA CAMERALARDA BENİM BİLGİSAYARIMDA COK İYİ CALIŞIYOR. YANİ BÖYLE ŞEY GÖRMEDİK DEDİLER SERVİSLER BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM YARDIM EDEN BİLEN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM. EMAİL ADRESİM AYAY58@HOTMAİL.COM

yardımmmmmmmm

imdatttttttttttt
yeni aldığım vep cam bir süre calıştı ama şimdi calışmıyor pc destek servislerine götürdüm bir şey bulamadılar vep camı servisine yollladım bir şeyi yok dediler ancak benim pc calışmıyor başkasında normal calışıyor bilen varsa bana mail atarsa cok minnettar kalırım ayay58@hotmail.com
Son düzenleyen ayay58; 25 Aralık 2006 02:20 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #1016
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kesim adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben de yeni bir oyun yükledim oyunu biraz oynadım ama daha sonra oyunuhiç açmamaya bşaladı bunun nedeni nedir acaba oyun ilgisayara uyumlu herşey tamam daha oyunu hiç açmıyor yardım ederseniz sevinirim

Grafik ayarlarını kontrol edin.

Alıntı
sajo adlı kullanıcıdan alıntı

ya bana en son model bi kasa özelliyi yazarmısın bütün ek takılan özellikleriyle birlikte fiyatıda yazarsan sevinirim-ben sajo

Gold Computer burdan istediğiniz kasa özelliklerine bakabilir fiyatlarını takip edebilirsiniz.

Alıntı
ayay58 adlı kullanıcıdan alıntı

yardımmmmmmmm

imdatttttttttttt
yeni aldığım vep cam bir süre calıştı ama şimdi calışmıyor pc destek servislerine götürdüm bir şey bulamadılar vep camı servisine yollladım bir şeyi yok dediler ancak benim pc calışmıyor başkasında normal calışıyor bilen varsa bana mail atarsa cok minnettar kalırım ayay58@hotmail.com

Kameranın driverinı yeniden kurun. Kamerayı bilgisayarınızdan sökmeyin bazı kameralarda makinadan söküldükten sonra algılanmama gibi sorunlar sıkça yaşanır. Bu gibi durumlarda driver yeniden yüklenince sorun ortadan kalkar. Makinada donma ve kasılamaya neden olur.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #1017
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kod7 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba benim hd nin ordan ses geliyor ekran da dosya indirme ve ya çıkartma durumunda aracubuktan kastım ses geliyor kısa tonda her inmede ve çıkmada arada birde tık tık tık diye de geliyor ram dasorum olabilirmi?

hdd'nizde ciddi bir problem olmuş'a benziyor. bu ses genelde harddisk'te meydana gelen düşme vurma sarsıntı gibi problemler ile ortaya çıkan disk çizilmesine bağlı olan 1 okuma hatası.

hdd 'nin üzerindeki okuyucu iyne bu çiziklerden birine takılıyor ve tık tık tık diye ses çıkartıyor. bir bilgisayarcı ile temasa geçmenizi öneririm.

Alıntı
sajo adlı kullanıcıdan alıntı

en son model diye birşey yoktur. ayırıcağınız bütçeyi yazın size bilgisayar önerelim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2006       Mesaj #1018
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şımdı ben mp3 çalrımı pc ye takıyorum mp3 çalarımın dosyalarına gırıyorum bı bakıyorum dosyalar kayıp bom boş gosterıyo ama normalde muzık dosyası var klasorlerıde gızlemedım bunun nede nı ne olabılr sızce ? pc den mı yoksa mp3 ten mı kaynaklanıyor bıde dun takmıştım bugun oldu yanı bıde bı kaç kere daha aynı hatayı vermıştı yanı tşk ederım
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
26 Aralık 2006       Mesaj #1019
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HumeruS adlı kullanıcıdan alıntı

şımdı ben mp3 çalrımı pc ye takıyorum mp3 çalarımın dosyalarına gırıyorum bı bakıyorum dosyalar kayıp bom boş gosterıyo ama normalde muzık dosyası var klasorlerıde gızlemedım bunun nede nı ne olabılr sızce ? pc den mı yoksa mp3 ten mı kaynaklanıyor bıde dun takmıştım bugun oldu yanı bıde bı kaç kere daha aynı hatayı vermıştı yanı tşk ederım

müzik dosyası mp3 playerinizde gizlenmiş klasör olarak duruyor olabilir resimdeki adımları izleyerek görünür hale getirin..

stxg1

1stem8
alimuyan - avatarı
alimuyan
Ziyaretçi
26 Aralık 2006       Mesaj #1020
alimuyan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar, firefox ve explorer açıldığında bir reklam penceresi açılıyor ve beni gıcık ediyor. acaba registry de bir yerden bunu kaldırmanın yolu var mıdır???