Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 109

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.008 Cevap: 2.932
cirok - avatarı
cirok
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1081
cirok - avatarı
Ziyaretçi
formattan öncede kullaniyordum sorun yoktu...sorun formattan sonra olustu acaba cpu mu bozuldu.. yoksa baska yerdemi
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1082
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firari33 adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb ben netten çıktığım an hata raporu veriyor ve bunu kapatmaktan yoruldum, yardımcı olursanız sevinirim, tşk ediyorum..iyi çalışmalar

Netür bi hata ? Kod vs yokmu açıkça sorununuzu yazmazsanız yardımcı olmamız zorlaşacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
cirok adlı kullanıcıdan alıntı

formattan öncede kullaniyordum sorun yoktu...sorun formattan sonra olustu acaba cpu mu bozuldu.. yoksa baska yerdemi

Yanlış kurulum olabilir. Eksik driver vs vs. Kesin çözüm için bilen birinden yardım alın.
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #1083
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
bu ağ kablolarının ucuna takılan dalgalar var ya işte onları kabloya bağlarken kabloların sıralı olması gerekiyormuş.
renkler hangi sırayla diziliyor?
bi de bir pc ye takacağımız max. ram i anakartın modeline göre belirliyoruz ya hani, hangi anakarta ne kadar takabiliriz nerden ve nasıl bilicez?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Alıntı
cirok adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım aynı windows sürümünü kurduğuna emin misin?
celeron 433 vs. işlemcin varsa eğer hiç sp kullanma.
Son düzenleyen bank_ahmet; 20 Ocak 2007 18:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
enessanli1993 - avatarı
enessanli1993
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #1084
enessanli1993 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşın dediği doğru ancak bunu denersen internetin kesilebili %100

arkadaşın dediği doğru ancak bunu yaparsan internetin kesilecek %100
Son düzenleyen enessanli1993; 20 Ocak 2007 18:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1085
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm lütfen yardım msn den uzaktan yardım aldım karşıdaki girdi pc me sonra bağantı kesildi ve ben klav yemde harf tuşlarını kulnamı yorum pcem diz üstü örnek " m" harfine basıyom "0" sayısı geliyor lütfen yardım edin ...
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1086
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sky Walker adlı kullanıcıdan alıntı

slm lütfen yardım msn den uzaktan yardım aldım karşıdaki girdi pc me sonra bağantı kesildi ve ben klav yemde harf tuşlarını kulnamı yorum pcem diz üstü örnek " m" harfine basıyom "0" sayısı geliyor lütfen yardım edin ...

klavyenin ayarları değişmiş "Q" klavye yerine "F" klavye kullanıyorsun şu an onu düzeltince sorun kalmıycaktır.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1087
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sky Walker adlı kullanıcıdan alıntı

Alt + Shifte basarsanız düzelecektir. Klavye dili dönmüş sanırım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #1088
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

klavyenin ayarları değişmiş "Q" klavye yerine "F" klavye kullanıyorsun şu an onu düzeltince sorun kalmıycaktır.

OLMADIMsn Sad

Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Alt + Shifte basarsanız düzelecektir. Klavye dili dönmüş sanırım.

OLMADIMsn Sad
Son düzenleyen Blue Blood; 24 Ocak 2007 13:41 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #1089
vain - avatarı
Ziyaretçi
internet explorerde 0*62304390 adresindeki yönerge doğrulanamadı bellek okunamadı diyip hata mesajı veriyor yapmam gerekn nedir (sadce tamam butonuna basmak deil çünkü explorerde hep çıkıyor) msnden mail adresimi açtığımda yardımcı olursanız çok sevincem tşk....

selam yine ben Msn TongueMsn Happybir sorum daha var internet explorer niye komut dizi niye verir neden bir nesneyi nesne olarak görmez .tşk
Son düzenleyen vain; 25 Ocak 2007 21:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Juaqin - avatarı
Juaqin
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #1090
Juaqin - avatarı
Ziyaretçi
biliorum cok gereksiz bi konu acıorum ama benim icin onemli buradaki bircok download depositefiles sitesinden ama link a basıorum acılıo download bide buy kısmı var download diorum bi pencere acilio file:............... yazıo ama download kısmı tekrar gozukmuo
size:...............

Solerseniz sevinirim