Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 164

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.912 Cevap: 2.932
yanlız_kurt - avatarı
yanlız_kurt
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #1631
yanlız_kurt - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
serram - avatarı
serram
Ziyaretçi
12 Haziran 2007       Mesaj #1632
serram - avatarı
Ziyaretçi
me rhaba arkadaşlar benim problemim şu vistaya java ve bağlantılı programlarını yükleyemedim(örn:limwire) bana vistada çalıştırabileceğim java linki verebilirmisiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Harbii - avatarı
Harbii
Ziyaretçi
12 Haziran 2007       Mesaj #1633
Harbii - avatarı
Ziyaretçi
benim netim bisey indirir ken yada indirdikten sonra kasmaya yavaslamaya basliyo ne yapabilirim bana yardimci olurmusunuz
persephone - avatarı
persephone
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #1634
persephone - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın ve merhaba...

Benim çok temel bi sorunum var...muhtemelen biraz komik olacak ama...Bilgisayarıma format atmak istiyorum ve bu konu hakkında hiçbir fikrim, bilgim yok...nedir, nasıl yapılır? bigisayarda virüs mü var, yanlış bişey mi yükledim bilmiyorum, bu aralar kendi kafasına göre takılıyo...başlangıçta bantool diye bişey açılıyo bi 5 dk kitliyo..sonra internette bağlıyken kendi kendine sayfalar açıyo falan..bi de başlangıç menüsünün altında birtürlü silemediğim dllhost diye mi ne bişi var...bilgisayarıma kim ve ne olduğunu hatırlatmam gerekiyo sanırım...birisi bana şu format atma olayını adım adım anlatabilir mi? yalnız karşısındakinin bilgisayar özürlü bir insan olduğunu unutmadan lütfen... Msn Tongue

PS: daha önce bi yerlerde anlatıldı mı bilmiyorum...göremedim...eger varsa bununla ilgili bişi beni oraya yönlendirmeniz de yeterli olur...

Şimdiden teşekkürler...
alihaan - avatarı
alihaan
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #1635
alihaan - avatarı
Ziyaretçi
netten indirdiğimiz yazı tipini microsoft word excel...... gibi programlara nasıl kopyalaya bilirim ? yardımcı olursanız sevinirimMsn Happy
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #1636
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
persephone adlı kullanıcıdan alıntı

Günaydın ve merhaba...

Benim çok temel bi sorunum var...muhtemelen biraz komik olacak ama...Bilgisayarıma format atmak istiyorum ve bu konu hakkında hiçbir fikrim, bilgim yok...nedir, nasıl yapılır? bigisayarda virüs mü var, yanlış bişey mi yükledim bilmiyorum, bu aralar kendi kafasına göre takılıyo...başlangıçta bantool diye bişey açılıyo bi 5 dk kitliyo..sonra internette bağlıyken kendi kendine sayfalar açıyo falan..bi de başlangıç menüsünün altında birtürlü silemediğim dllhost diye mi ne bişi var...bilgisayarıma kim ve ne olduğunu hatırlatmam gerekiyo sanırım...birisi bana şu format atma olayını adım adım anlatabilir mi? yalnız karşısındakinin bilgisayar özürlü bir insan olduğunu unutmadan lütfen... Msn Tongue

PS: daha önce bi yerlerde anlatıldı mı bilmiyorum...göremedim...eger varsa bununla ilgili bişi beni oraya yönlendirmeniz de yeterli olur...

Şimdiden teşekkürler...

Aşağıdaki linki inceleyin, lütfen:

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

Alıntı
alihaan adlı kullanıcıdan alıntı

netten indirdiğimiz yazı tipini microsoft word excel...... gibi programlara nasıl kopyalaya bilirim ? yardımcı olursanız sevinirimMsn Happy

İndirdiğiniz font dosyasını "C:\WINDOWS\Fonts" klasörünün içine kopyalayın.
gizemli47 - avatarı
gizemli47
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #1637
gizemli47 - avatarı
Ziyaretçi
meraba arkadaşlar bende internet sitesi açtığımda pc hata veriyor eksiksözdizimi yazısı çıkıyor karşıma ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olacam
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #1638
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar trojan programı ne demek ? açıklıcak olan var mı acaba?Msn Thinking
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #1639
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA.
BENİM BİLGİSAYARIM DDR.
RAM EKLEMEK İSTİYORUM AMA DDR2 DENEN BİR MODEL VAR.
ACABA BENİM BİLGİSAYARDA UYUM SAĞLAR MI BU?
ASUS 1.66 GHZ İŞLEMCİ,256 RAM
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #1640
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar trojan programı ne demek ? açıklıcak olan var mı acaba?Msn Thinking

Trojan nedir? - Bilisim Kulubu&

Truva Atı ( Trojan ) nedir?