Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 174

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.300 Cevap: 2.932
alico90 - avatarı
alico90
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1731
alico90 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var benim pc şimdi çok yavaşladı ve kasasını değiştirmek istiyom. fakat içindeki yazılımlar ve bilgiler çok önemli. harddiskimi benim diğer bilgisayarıma takmak istiyorum yani iki kasanın harddisklerini değiştirmek istiyom. nasıl yapılır bana detaylı anlatabilen olurmu.eğer değiştirirsemde bir şeyler yapmama gerek varmı? harddiskleri eski türden bağladım
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #1732
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alico90 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var benim pc şimdi çok yavaşladı ve kasasını değiştirmek istiyom. fakat içindeki yazılımlar ve bilgiler çok önemli. harddiskimi benim diğer bilgisayarıma takmak istiyorum yani iki kasanın harddisklerini değiştirmek istiyom. nasıl yapılır bana detaylı anlatabilen olurmu.eğer değiştirirsemde bir şeyler yapmama gerek varmı? harddiskleri eski türden bağladım

merhaba. harddiskleri değiştirdiğinde sorun olabilir. öncelikle diğer bilgisayardaki o bilgisayar üstünde bulunan donanımların driverları harddiskte yüklü olduğu için yeni bağlayacağın harddiskte de olmadığı için bi sorun yapabilir. eğer harddiskinin birisi SATA, birisi de IDE ye destek veriyor ve anakartında SATA ya destek vermiyorsa bunu değiştiremezsin. ikisi de IDE veya ikisi de SATA ysa bi sorun yok. sökülüp takılmasını biliyorsan yapabilirsin. BIOS ları da kontrol ettikten sonra (IDE arabirimleri için master ve slave ayarı) kullanabilirsin
Sponsorlu Bağlantılar
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #1733
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA.
BENİM SORUNUM ŞU:
XEROX 3119 ÇOK İŞLEVLİ YAZICIM VAR.
TARAYICIDAN TARADIĞIM METİNLERİ PDF YE AKTARIYOR AMA BEN BUNU WORD E AKTARIRKEN DEĞİŞİK ŞEKİLLE ÇIKIYOR.
NASIL DÖNÜŞTÜRME YAPABİLİRİM ACABA?
RedDark - avatarı
RedDark
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #1734
RedDark - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bi internet cafede çalışıyorum...ve cafede film arşivimiz var...biz bu film arşivini sadece izlenmesi için oluşturduk ama gelin görünki müşteriler usb ipod aracılıgı ile gelip filmleri kopyalıyolar...ve bu da bizi çok rahatsız ediyor...
Acaba bunun bi yolu varmıdır...bi pc de paylaşılanlara yada klasörlere kopyalanmaması için birşey yapılabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
alico90 - avatarı
alico90
Ziyaretçi
2 Ağustos 2007       Mesaj #1735
alico90 - avatarı
Ziyaretçi
saol
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
2 Ağustos 2007       Mesaj #1736
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RedDark adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bi internet cafede çalışıyorum...ve cafede film arşivimiz var...biz bu film arşivini sadece izlenmesi için oluşturduk ama gelin görünki müşteriler usb ipod aracılıgı ile gelip filmleri kopyalıyolar...ve bu da bizi çok rahatsız ediyor...
Acaba bunun bi yolu varmıdır...bi pc de paylaşılanlara yada klasörlere kopyalanmaması için birşey yapılabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

USB leri kilitleme programı var. onu kullanabilirsiniz. dosyalara şifre koyarsanız bişey elde edemezsin. en iyisi USB kilitleme programı. onu da google da aratırsanız hemen çıkar karşınıza
dulcinea - avatarı
dulcinea
Ziyaretçi
4 Ağustos 2007       Mesaj #1737
dulcinea - avatarı
Ziyaretçi
Meraba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bilgisayar özürlüsü olduğumdan ötürü size danışmak istedim.

Vakt-i zamanında JCreator diye bir java programı yüklemiştim. Sanırım bu programa yönelik güncellemeler oldu ve sayesinde C: diski epey doldu. Bir kez bu güncellemeleri program ekle/kaldırdan silmek istedim, sildim. Fakat sonradan yüklediğim birkaç program çalışmadı, hata verdi. Sistem geri yükleme yaptım, programlar çalışmaya başladı. Fakat bu J2SE güncellemelerini silsem (ki geri yükleme sonrasında silinmiş mi oldu yoksa eski haline döndü de duyo mu onu bilmiyorum Bilmem ama C'de yer kaplıyor.) yine aynı problemle karşılaşıcam. Bir de üstüne JCreatorı silemiyorum, uninstall kısmı hata verip duruyo.

İşeri epey karıştırdım kanımcaMooooh ama bir yardım ederseniz çok sevincem Msn Rolleyes!
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007       Mesaj #1738
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
arkadaslar alt tusum calısmıyor bu sorunumu giderecek babayiğit arıyorum klavye markası a4 tech
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Ağustos 2007       Mesaj #1739
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
dulcinea adlı kullanıcıdan alıntı

Meraba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bilgisayar özürlüsü olduğumdan ötürü size danışmak istedim.

Vakt-i zamanında JCreator diye bir java programı yüklemiştim. Sanırım bu programa yönelik güncellemeler oldu ve sayesinde C: diski epey doldu. Bir kez bu güncellemeleri program ekle/kaldırdan silmek istedim, sildim. Fakat sonradan yüklediğim birkaç program çalışmadı, hata verdi. Sistem geri yükleme yaptım, programlar çalışmaya başladı. Fakat bu J2SE güncellemelerini silsem (ki geri yükleme sonrasında silinmiş mi oldu yoksa eski haline döndü de duyo mu onu bilmiyorum Bilmem ama C'de yer kaplıyor.) yine aynı problemle karşılaşıcam. Bir de üstüne JCreatorı silemiyorum, uninstall kısmı hata verip duruyo.

İşeri epey karıştırdım kanımcaMooooh ama bir yardım ederseniz çok sevincem Msn Rolleyes!

Java güncelleştirmeleri 100 mb civarı ve kalmalarında bir sakınca yok. Her güncelleme ayrı kurulum gibi görülüyor, kaldırmamanızı öneririm.
JCreator'ı silmek için aşağıdaki aracı deneyebilirsiniz:
Windows Installer CleanUp Utility

Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar alt tusum calısmıyor bu sorunumu giderecek babayiğit arıyorum klavye markası a4 tech

Klavyenizi temizlemenizi öneririm.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
rayden - avatarı
rayden
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #1740
rayden - avatarı
Ziyaretçi
yardımlarınız için teşekkürler bana swf uzantısını yani flash videoları hem görüntülü hemde sesli olarak çeviri yapabilecek full bir program lazım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar....