Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 167

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.370 Cevap: 2.932
esrarengizk - avatarı
esrarengizk
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1661
esrarengizk - avatarı
Ziyaretçi
ustam benim 4+1 ses sistemim var: ama yalnızca ikisinden ses çıkıyo yardımcı olabilirmisin
Sponsorlu Bağlantılar
Buzsoft - avatarı
Buzsoft
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1662
Buzsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sevil28 adlı kullanıcıdan alıntı

vista kullanmaya başladım ve a4 tech 635 kamera kurulumu yaptım ama vısta uyumlu olmadığı için kamera çalışmadı. internetten vısta uyumlu drıverı indirdim fakat programı kaldırmam gerekiyor ama setupDLL.cpp (409) dosyası bulunamadığı için programı kaldırmıyor. kaldırmak için başka bir program da denedim ama olmadı yine aynı hatayı veriyor güvenli kiptende denedim yine olmadı ve işim dolayısıyla kameraya ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim . lütfennn...

eski programızı tekrar kurarak eksik olan dosyayı yeniden olusturmus olursunuz ve daha sonra uninstall yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
esrarengizk adlı kullanıcıdan alıntı

ustam benim 4+1 ses sistemim var: ama yalnızca ikisinden ses çıkıyo yardımcı olabilirmisin

ses kartının 4.1 desteği varmı? ve ses sistemin çıkış jack' ı nasıl ?
Son düzenleyen Buzsoft; 23 Haziran 2007 02:06 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
esrarengizk - avatarı
esrarengizk
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1663
esrarengizk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Buzsoft adlı kullanıcıdan alıntı

eski programızı tekrar kurarak eksik olan dosyayı yeniden olusturmus olursunuz ve daha sonra uninstall yapabilirsiniz.

ses kartının 4+1 desteği var::

ve hoperlör çıkışında 2 beyaz 2 kızmızı çıkış var:: beyaz lardan ses geliyo kırmızılarden gelmiyo:: 4 unden ses çıkması gerekmıyomu

yardımcı olursan çok sewinirim kardeşim
Buzsoft - avatarı
Buzsoft
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1664
Buzsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
esrarengizk adlı kullanıcıdan alıntı

ses kartının 4+1 desteği var::

ve hoperlör çıkışında 2 beyaz 2 kızmızı çıkış var:: beyaz lardan ses geliyo kırmızılarden gelmiyo:: 4 unden ses çıkması gerekmıyomu

yardımcı olursan çok sewinirim kardeşim

kırmızılarla beyazların yerini değiştip denersen ses sisteminin çıkışlarında veya hoparkörlerde sorun olup olmadıgını anlayabiliriz.

ses sistemi ile pc arasındaki kablo tekmi?
esrarengizk - avatarı
esrarengizk
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1665
esrarengizk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Buzsoft adlı kullanıcıdan alıntı

kırmızılarla beyazların yerini değiştip denersen ses sisteminin çıkışlarında veya hoparkörlerde sorun olup olmadıgını anlayabiliriz.

ses sistemi ile pc arasındaki kablo tekmi?

ses sistemi ile pc arasında tek kablo var ama iki kollu birisi siyah birisi yeşil:: ben yeşil i yeşil yere ,siyahıda maviye takıyorum:: hopaerlörlerde sorun yok :: yalnızca beyaz girişlerden ses valabiliyorum ondanda 2 tane var:::
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
23 Haziran 2007       Mesaj #1666
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
XP'nin kendi tanıdığı sürücüyle kullanıyorsan, Ses Efektleri ve Ses Aygıtları'na girip ordan Ses Ayarları sekmesinde Hoparlör Ayarları bölümünde Gelişmiş'e tıklayarak ses düzeni olarak Dört Yönlü Hoparlörler'i seç. Benimki bu şekilde olduğu halde Windows sesleri sadece ön hoparlörlerden veriliyor. Ama Windows Media Player'ı açtığım zaman ve bir oyun oynarken 4 hoparlör de çalışıyor.

Bir de yeşil ucu subwoofer'da Ön (Front) tarafa takıp Siyah ucu hiç bağlamazsan 4 hoparlör sadece ön hoparlör sinyalleriyle çalışır. FPS1500 burda öyle en azından. Ama bu durumda arka hoparlörleri gerçekten arka hoparlör olarak kullanamazsın. Aslında yeşille siyahı yerlerine takıp biraz önce Windows Ses düzeninden girdiğimiz yerde iki hoparlör olarak seçersen, o zaman arka hoparlörler de çalışabilir. Ama gerçek arka sesi mi verir, yoksa önlerle beraber mi ön sesleri mi verir bilemiyorum.
gzd_gzd - avatarı
gzd_gzd
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #1667
gzd_gzd - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler bişey sorucam

bilgisayarla ilgili pek bişey anlamıyorum o yüzden bu sorunun sebebini de anlayamadım

bilg açtığımda arka plan dışında hiçbişey gözükmüyo
menüler falan olmuyo

ancak 1-2 sefer restart ettiğimde düzeliyo

ne yapmam gerektiği hakkında fikri olan var mı acaba
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Haziran 2007       Mesaj #1668
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
gzd_gzd adlı kullanıcıdan alıntı

iyi günler bişey sorucam

bilgisayarla ilgili pek bişey anlamıyorum o yüzden bu sorunun sebebini de anlayamadım

bilg açtığımda arka plan dışında hiçbişey gözükmüyo
menüler falan olmuyo

ancak 1-2 sefer restart ettiğimde düzeliyo

ne yapmam gerektiği hakkında fikri olan var mı acaba

Sisteminizde spyware yüklüdür. Foruma yazmış olduğunuz mesajda da spam sitesine link bulunmaktaydı. Kaspersky Anti-Virus 6 yükleyip sisteminizi zararlı kodlardan temizleyin.

Kaspersky Anti-Virus 6.0 free trial download
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hoyrat92 - avatarı
hoyrat92
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #1669
hoyrat92 - avatarı
Ziyaretçi
benim dell optiplex gx 260 marka bir bilgisayarım var ve bende 256 ram var bu bana yetersiz geliyor yeni bir ram alacağım alacağım ram olarak şunu düşündüm sizce uygunmu
Kingston 512 MB 667 MHz DDR2 Ram

ve sorum şu DDR, SD, DDR2 arasında ne gibi bir fark var bir uyum sorunu yaşarmıyım?
teşekkürler
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #1670
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
s.a arkadaşlar yeni bi pc toplıcam ekran kartını onboard 224 almayı düşünüyorum en fazla 3-5 tane oyun oynarım (cs,2007falan) onboard 224 mb lik bi vga fx 520 128 mb dan daha iyi performans verirmi vermezsede cs yi falan sorunsuz oynayabilirmiyim

pardon fx 520 diil geforce fx 5200
Son düzenleyen mustafaakca; 24 Haziran 2007 23:29 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi