Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 169

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.300 Cevap: 2.932
ibobrs - avatarı
ibobrs
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1681
ibobrs - avatarı
Ziyaretçi
yaa allahınız aşkına bana yardımcı olabiliorsanız olun internet expoılerımı açtığım da koca koca yazılar çıkıyo ve arkada sadece beyaz bir fon rengi çıkıyo aynı şey msn de de oluyo her türlü yolu araştırdım bulamadımk
Sponsorlu Bağlantılar
ekrem82 - avatarı
ekrem82
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1682
ekrem82 - avatarı
Ziyaretçi
3 aydır vista kullanıyorum, bu güne kadar bi sorun yoktu,2 haftadır sağ alt köşede güvenlik uyarısı çıkıyor,nod32 devrede olduğu halde bilgisayarınızda yüklü bi antivirus olmayabilir uyarısı veriyor ve windows defender çalıştığı halde kapalı gösteriyor, aç dediğimde ise bi işlem yapmıyor, ayrıca nod32 normal güncellemelerini de yapıyor,yani sorun güncelleme problemi değil,Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet 'tende kontrol ettim 2 side otomatik gözüküyor,yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1683
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ibobrs adlı kullanıcıdan alıntı

yaa allahınız aşkına bana yardımcı olabiliorsanız olun internet expoılerımı açtığım da koca koca yazılar çıkıyo ve arkada sadece beyaz bir fon rengi çıkıyo aynı şey msn de de oluyo her türlü yolu araştırdım bulamadımk

Bilgisayarınız trojan yemiş olabilir. Onun için antivrüs taraması yapınız.

Bir yöntemde sistemi geri yükleme yapınız önceki bir güne yönlendirin.

Alıntı
ekrem82 adlı kullanıcıdan alıntı

3 aydır vista kullanıyorum, bu güne kadar bi sorun yoktu,2 haftadır sağ alt köşede güvenlik uyarısı çıkıyor,nod32 devrede olduğu halde bilgisayarınızda yüklü bi antivirus olmayabilir uyarısı veriyor ve windows defender çalıştığı halde kapalı gösteriyor, aç dediğimde ise bi işlem yapmıyor, ayrıca nod32 normal güncellemelerini de yapıyor,yani sorun güncelleme problemi değil,Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet 'tende kontrol ettim 2 side otomatik gözüküyor,yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden teşekkürler.

Büyük bir ihtimalle Nod32 update etmiyor diyicem ama ediyor diyorsunuz güvenlik duvarını kontrol ediniz.

Alıntı
Sin_of_GoD adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm internet explorerda yeni bir hata wermeye başladı . Girdiğimde yukarda sarı bir kutucukta "Güvenlik ayarlarınız, Web sitelerinin bilgisayarınız üzerinde yüklü ActiveX denetimlerini kullanmasına izin vermiyor." yazıyor . Güvenlik ayarlarını düşürmeyi denedim ama orta seviyeden aşağı yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Bilgisayarınızda Sp2 kuruludur bunun için explorer'a girdiğinizde, yukarıda çıkan sarı kutucuğa tıklayıp "Engellenen içeriğe izin ver" diyip devam edebilirsiniz...
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Haziran 2007 18:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1684
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RozieL adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Crack sorununu çözmeyiz kurallar çerçevesi gereğince, ama dediğiniz gibi ise sizin bilgisayarınızda bir problem yok dvd'nizde sorun var başka bir dvd takıp seyrettiniz mi? ya da sizin dvd romunuz yoktur cd rom ile dvd seyredemessiniz programı olsa bile bu iki sebebten olabilir.

başka bir dvd takıpta seyrettim dvd de sorum yok tv bağlı dvd sisteminde gayet sorunsuz çalışıyor,bilgisayarımda dvd rom da var.zaten sadece dvd de değil aynı zamanda vcd filmlerde de sorun veriyor.1 hafta önceye kadar gayet güzel sorunsuz çalışıyordu,bişide silmedim pc den virüs te yok temiz pc neden kaynaklanıyor bu yardımcı olurmusunuz?power dvd yi kaldırıp yerine netten bulduğum power dvd yi de kurdum ama sorun giderilmedi Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1685
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

başka bir dvd takıpta seyrettim dvd de sorum yok tv bağlı dvd sisteminde gayet sorunsuz çalışıyor,bilgisayarımda dvd rom da var.zaten sadece dvd de değil aynı zamanda vcd filmlerde de sorun veriyor.1 hafta önceye kadar gayet güzel sorunsuz çalışıyordu,bişide silmedim pc den virüs te yok temiz pc neden kaynaklanıyor bu yardımcı olurmusunuz?power dvd yi kaldırıp yerine netten bulduğum power dvd yi de kurdum ama sorun giderilmedi Msn Sad

Burdan codec leri kurup tekrar deneyin

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=779&s=95
Sin_of_GoD - avatarı
Sin_of_GoD
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1686
Sin_of_GoD - avatarı
Ziyaretçi
o kutucuğa sağ tıkladığımda bilgi çucubuğ yardımı çıkıyor sadece.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
30 Haziran 2007       Mesaj #1687
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Sin_of_GoD adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm internet explorerda yeni bir hata wermeye başladı . Girdiğimde yukarda sarı bir kutucukta "Güvenlik ayarlarınız, Web sitelerinin bilgisayarınız üzerinde yüklü ActiveX denetimlerini kullanmasına izin vermiyor." yazıyor . Güvenlik ayarlarını düşürmeyi denedim ama orta seviyeden aşağı yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Internet Explorer'ın güvenlik ayarlarını varsayılana da mı dönderemiyorsunuz? Bunu bir deneyin. Olmadı, Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp bakın.
Sin_of_GoD - avatarı
Sin_of_GoD
Ziyaretçi
1 Temmuz 2007       Mesaj #1688
Sin_of_GoD - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler yaptm artık o hata çkmıyor.Bow
bulut_han - avatarı
bulut_han
Ziyaretçi
2 Temmuz 2007       Mesaj #1689
bulut_han - avatarı
Ziyaretçi
görev yöneticisindeki cpu yüzdesi neyi ifade etmektedr
sd de gösterilen mb miktarı ne anlama gelmektedir

bu verilerle bilgisayar performansı hakkında nasıl yorum yapabiliriz

Görev yöneticisinde işlemler bölümünü tamamen boşaltırsak bi sorunla karşılaşırmıyız teşekkürler.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Temmuz 2007       Mesaj #1690
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bulut_han adlı kullanıcıdan alıntı

görev yöneticisindeki cpu yüzdesi neyi ifade etmektedr
sd de gösterilen mb miktarı ne anlama gelmektedir

bu verilerle bilgisayar performansı hakkında nasıl yorum yapabiliriz

Görev yöneticisinde işlemler bölümünü tamamen boşaltırsak bi sorunla karşılaşırmıyız teşekkürler.

CPU yüzdesi, o işlemin ne kadar işlemci gücü kullandığını göstermektedir.
MB miktarı da yine o işlemin ne kadar bellek (RAM) kullandığını göstermektedir.

Masaüstünde herhangi bir program açık değilken CPU kullanımı %10'un altında olmalıdır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.