Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 168

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.354 Cevap: 2.932
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #1671
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arkadaşlar yeni bi pc toplıcam ekran kartını onboard 224 almayı düşünüyorum en fazla 3-5 tane oyun oynarım (cs,2007falan) onboard 224 mb lik bi vga fx 520 128 mb dan daha iyi performans verirmi vermezsede cs yi falan sorunsuz oynayabilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar
pardon fx 520 diil geforce fx 5200

sonuçta onboard bir ekran kartı. Gerekli tüketimi ram'dan karşılayacak. yüklenebileceği kadar ram 'ın varsa neden olmasın.

ancak ekran kartı tüm ram ı kullanırsa . sanal bellek e yazılacak ve hdd 'de ileride problemler yaşayabilirsin. yada oyundan donmalar v.s. 2007 'gibi oyunlar oynamadım ancak Counter Strike (CS) 32 Mb 'lık bir ekran kartında sorunsuz oynanabiliyor. hatta kişisel pc 'm 512 mb ekran kartına saip fark bile yok diyebiliriz. grafikler belli ve tatmin edici bir özelliği olmadığından 16 'lık kartta bile çalışabilir.
darkblue - avatarı
darkblue
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #1672
darkblue - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle selam
bir dostumdan pdf formatında bir dosya aldım .ama sonradan bir şüpeye düştüm acaba bu dosyadan benim pc de yaptığım herşey ona gidebilirmi.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #1673
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, bilgisayarım birkaç dakikada bir açılıp kapanmaya başladı. kendiliğinden resetleniyor. bu olay bugün başgöstermeye başladı. sebebi ne olabilir? yardımcı olur musunuz? teşekkürler...
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #1674
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim pc de power dvd yüklü fakat anlamadığım bi sebepten dolayı çalışmıyor.filmi takıyorum programı açıyorum fakat ekran kapkara arka fonda ses var ama görüntü yok.daha önce pc de izlediğim filmleri göstermiyor,flash playerlerin hepsi yüklü ve you tube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor fakat pc de power dvd de çalışmıyor.ayrıca nero ile denedim onda da açmadı cd sağlam fakat bu neden kaynaklanıyor.yardımcı olurmusunuz?power dvd yi ben yüklemedim pc yi aldığımda vardı ve çok memnundum nasıl düzelebilir bu?Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #1675
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
darkblue adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle selam
bir dostumdan pdf formatında bir dosya aldım .ama sonradan bir şüpeye düştüm acaba bu dosyadan benim pc de yaptığım herşey ona gidebilirmi.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Eğer o Aldığınız dosyanın içinde casus yazılım varsa yaptıklarınız karşıdakine aktarılır mail yoluyla pc nizi taratın bir casus yazılım yüklenmişse bulunur

bahsettiğim casus yazılımlar trojen vs.

tavsiye anti virüs progu. kasper sky
yako18 - avatarı
yako18
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #1676
yako18 - avatarı
Ziyaretçi
PC DE CD ROM SİLİNDİ YANLISLIKLA NE YAPMAMIZ LAZIM TSK LER
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #1677
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
[quote=cimcimem;539747]arkadaşlar benim pc de power dvd yüklü fakat anlamadığım bi sebepten dolayı çalışmıyor.filmi takıyorum programı açıyorum fakat ekran kapkara arka fonda ses var ama görüntü yok.daha önce pc de izlediğim filmleri göstermiyor,flash playerlerin hepsi yüklü ve you tube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor fakat pc de power dvd de çalışmıyor.ayrıca nero ile denedim onda da açmadı media player de ise ilk küçük ekran olarak gösteriyor ekranı kapla yani tam boy olarak deyinde yine görüntü gidiyor.cd sağlam fakat bu neden kaynaklanıyor.yardımcı olurmusunuz?power dvd yi ben yüklemedim pc yi aldığımda vardı ve çok memnundum nasıl düzelebilir bu?Msn Sad arkadaşlar bi de sanırım crack dosyası silinmiş çünkü netten aynı proramı indirip kurmaya çalıştığımda crack dosyası bozuk diyor,ya da pc de bi özellik gitmiş crack dosyasıı açmıyor.lütfen yardımcı olun nasıl düzelir buMsn Sad
Son düzenleyen cimcimem; 26 Haziran 2007 13:03 Sebep: mesajlar birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #1678
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[quote=cimcimem;540885]
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim pc de power dvd yüklü fakat anlamadığım bi sebepten dolayı çalışmıyor.filmi takıyorum programı açıyorum fakat ekran kapkara arka fonda ses var ama görüntü yok.daha önce pc de izlediğim filmleri göstermiyor,flash playerlerin hepsi yüklü ve you tube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor fakat pc de power dvd de çalışmıyor.ayrıca nero ile denedim onda da açmadı media player de ise ilk küçük ekran olarak gösteriyor ekranı kapla yani tam boy olarak deyinde yine görüntü gidiyor.cd sağlam fakat bu neden kaynaklanıyor.yardımcı olurmusunuz?power dvd yi ben yüklemedim pc yi aldığımda vardı ve çok memnundum nasıl düzelebilir bu?Msn Sad arkadaşlar bi de sanırım crack dosyası silinmiş çünkü netten aynı proramı indirip kurmaya çalıştığımda crack dosyası bozuk diyor,ya da pc de bi özellik gitmiş crack dosyasıı açmıyor.lütfen yardımcı olun nasıl düzelir buMsn Sad

Öncelikle Crack sorununu çözmeyiz kurallar çerçevesi gereğince, ama dediğiniz gibi ise sizin bilgisayarınızda bir problem yok dvd'nizde sorun var başka bir dvd takıp seyrettiniz mi? ya da sizin dvd romunuz yoktur cd rom ile dvd seyredemessiniz programı olsa bile bu iki sebebten olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #1679
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yako18 adlı kullanıcıdan alıntı

PC DE CD ROM SİLİNDİ YANLISLIKLA NE YAPMAMIZ LAZIM TSK LER

Aygıt yöneticisinden cd romunuzu aktif hale getirebilirsiniz.
Sin_of_GoD - avatarı
Sin_of_GoD
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1680
Sin_of_GoD - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm internet explorerda yeni bir hata wermeye başladı . Girdiğimde yukarda sarı bir kutucukta "Güvenlik ayarlarınız, Web sitelerinin bilgisayarınız üzerinde yüklü ActiveX denetimlerini kullanmasına izin vermiyor." yazıyor . Güvenlik ayarlarını düşürmeyi denedim ama orta seviyeden aşağı yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..