Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 172

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.387 Cevap: 2.932
ONuR_LP - avatarı
ONuR_LP
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #1711
ONuR_LP - avatarı
Ziyaretçi
YA ARKADSLAR bnm LCD 17 '' SAMSUNG MONİTÖR çizldi. acaba napabilirim bu konuda bi bilgisi olna varmı Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
illago_13 - avatarı
illago_13
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #1712
illago_13 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana olivetti 300s-f 4ışıklı webcam driveri gerkli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #1713
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nazar01 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar benim sorunum su arkadasim vista almis web camini ayarladigi halde ne onun sesi bana geliyor nede benim sesim ona variyor bana yardimci olurmusunuz kac kere silip yeniden yükledi ama olmuyor blockalmalar bakti yok ayarlar dogru dürüs lütfen yardim edin allah rizasi icin

selam. bildiğim kadarıyla vista için ses kartı driver ında sorunlar oluşuyor. vistadan kaynaklanan şeyler. ayrıca ses kartını üreten şirketler tam olarak hazır değillerdi. birden vistaya yükseltme gibi bi olay çıktı. çoğu şirketlerin driverları beta halinde. size söyleyeceğim driver ı kontrol edin veya kaldırıp yeniden kurun. ayrıca mikrofon bölümünden tam ayarlarını yapınız. sorununuzun giderilmesi dileğiyle

Alıntı
illago_13 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bana olivetti 300s-f 4ışıklı webcam driveri gerkli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bu siteden indirebilirsin:

Olivetti Personal Computers 300S-F Driver Summary
Son düzenleyen torchbearer; 15 Temmuz 2007 17:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007       Mesaj #1714
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
merblr sistem geri yükleme yapamıyorum dahası sistem geri yükleme sayfası bile acılmıyor tarih falan saçtiğimiz yer yani.. sistem geri yüklemeye girince sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz uyarısı verip acılmıyor.şimdi bana kim yardım edebilir ne yapmam gerekiyor..lütfen biraz acil bi durum
by_easterner - avatarı
by_easterner
Ziyaretçi
18 Temmuz 2007       Mesaj #1715
by_easterner - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar pc ye format atacam fakat cekirdek hatasi diyor yani bazi cekirdek hataları yuzunden kuramıyor ve cd den yukleme yaptıgım zaman normalda olması gereken yani E:C.D:sabit disc leri gostermesi lazım ken tanımıyor E C D gorunmuyor yani birini secemiyorum kaldırıp tekrtar kuramıyorum tanımıyor hard disc bozuk olsa pc yi acmaz ki pc acılıyor yani ben bişi anlamadım bilen arkadaslarımız var sa bana yardım etsin.ve sunuda belirtiyim ben calısıyorum gomiye bilirim yardım eden arkadaslardan ricam yollasınlar burda msn vermek yasaksa yonetici arkadaslardan ozur dilerim ama yardıma ihtiyacım var gormemezlikten gelinMsn HappyMsn Happy) şimdiden teşekurler
Son düzenleyen asla_asla_deme; 28 Temmuz 2007 13:57
apache1903 - avatarı
apache1903
Ziyaretçi
19 Temmuz 2007       Mesaj #1716
apache1903 - avatarı
Ziyaretçi
ben corel 12 türkçe yamasını indirdim ama nasıl başlatacağım şifre soruyo
hasanerr - avatarı
hasanerr
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #1717
hasanerr - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.ben yeniyim,sizden yardım istiyorum.windows vista yükledim ve ses ile alakalı bütün programlarınıda yükledim,fakat bir türlü ses alamıyorum.sistemde bağzı ayarlar yapacağımı sölediler ama olmadı bi türlü,yardımınız için teşekkür ederim.
coleman - avatarı
coleman
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #1718
coleman - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bi yardım edin pc actıgım da normal hızın da acılıo faka masaüstü ögeleri yaklasık 1 dakka sonra ekrana geliyor bunun sebebi ne olabilir acaba arkadaslar bi el atı verin suna
JackSparrow - avatarı
JackSparrow
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #1719
JackSparrow - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, acayip bir sorunla karşı karşıyayım. C:/WINDOWS/Fonts klasörü içerisine yapıştırdığım yazı tiplerini Microsoft Office 2003 uygulamalarında göremiyorum. Bu fontları başka bir bilgisayarda aynı şekilde C:/WINDOWS/Fonts klasörüne yapıştırdığımdaysa bu fontları Microsoft Office uygulamalarında kullanabiliyorum.

Ayrıca, Windows'un orijinal fontlarında ise Türkçe karakterle sıkıntı yaşıyorum. Daha önce kullanabildiğim bu fontlar da sıkıntı yaratmaya başladı.

Microsoft Office'i defalarca kaldırıp kurmama rağmen sorunu gideremedim. Sorunun nasıl çözüleceğini bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler...

JackSparrow
murat10 - avatarı
murat10
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #1720
murat10 - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR BENDE YENIYIM BI YARDIM EDIN VISTA KULLANIYOM INTERNET MODULUNU YANLISLIKLA SILDIM INTERNET CALISMIYOR AMA MOZILLA CALISIYOR VISTA ICIN INTERNET ARIYOM BIDE NIYE PCM YAVASLADI INTERNETTEN VIDEO IZLEDIGIM ZAMAN KESILIYOR FOTOLAR GEC ACLIYOR NE OLUR BIR YARDIM EDIN ARKADASLAR