Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 171

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
b_ulas_ici - avatarı
b_ulas_ici
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #1701
b_ulas_ici - avatarı
Ziyaretçi
hocam bende vista home basic var

Sponsorlu Bağlantılar
ve şu anda pc hata weriyor

senden ricam mümkünse şu anda buna çözüm bulalım

hata şu:vcl50.bpl bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.

ben panda antivirüs ten şüpheleniyorum,çünkü silemiyorum.alakalı olabilir mi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #1702
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
b_ulas_ici adlı kullanıcıdan alıntı

hocam bende vista home basic var

Sponsorlu Bağlantılar
ve şu anda pc hata weriyor

senden ricam mümkünse şu anda buna çözüm bulalım

hata şu:vcl50.bpl bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.

ben panda antivirüs ten şüpheleniyorum,çünkü silemiyorum.alakalı olabilir mi

Download Et indirdiğin dosyayı aşağıda belirtilen yere kopyalaman yeterli

C:\WINDOWS\System32\
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #1703
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar ya ben bilgi sayarda oyun oynuyodum birden sattin orda vir ari lafe geldi bilgisayarinizin memorysi az dedi deden boyle birsey olmustur
class68 - avatarı
class68
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #1704
class68 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkaşalar, bilgisayarımda MSI anakart mevcuttur. Şu an bilgisayar açılmıyor. Power düğmesine bastığımda sadece ekrana V Class yazan bir sayfa geliyor başka hiç bir işlem yapmıyor ne klavye çalıyor ne başka bişey yardımcı olursanız sevinirim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Temmuz 2007       Mesaj #1705
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
class68 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkaşalar, bilgisayarımda MSI anakart mevcuttur. Şu an bilgisayar açılmıyor. Power düğmesine bastığımda sadece ekrana V Class yazan bir sayfa geliyor başka hiç bir işlem yapmıyor ne klavye çalıyor ne başka bişey yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartınızın pilini çıkarıp kısa bir süre bekledikten sonra yeniden takın. Sisteminizi başlatmayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #1706
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
sa arkadaşlar daha öncede bilgisayar toplayacaktım sistemi yazmıştım almadım ama bu sefer alıyorum inş tabii sizde onaylarsanız sistem şu pentium d , asus anakart (modeli bilmiyorum ama ii bişe) , 1 gb ram , 80 gb hdd, 224 mb onboard gma 950 vga fiyatı tam 500 ytl
yuso - avatarı
yuso
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #1707
yuso - avatarı
Ziyaretçi
selam arkdaşlar benim bi sorum olacak yerel disc c: ye giremiyorum birlikte aç çıkıyor nasıl düzeltebilrim bi kaç kişiye sordum format çek dediler ama daha kısa bi yolu varsa söylerseniz sevinirim
fk1905 - avatarı
fk1905
Ziyaretçi
13 Temmuz 2007       Mesaj #1708
fk1905 - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum oyun oynarken bilgisayaraın bir süre sonra takılmaya başlaması buda sinir ediyor insanı bir türlü oyunlarda istediğim performansı yakalayamıyorum bunu nedenleri nedir acaba bilgisi olan varsa yardım lütfen , pc özellik olarakta kötü olmamasına rağmen yinede donuyor özellikler : p ,4 80 gb harddisk , 1 gb ram , 256mb radeon 9550 ekran kartı yardımlarınızı bekliyorum
yuso - avatarı
yuso
Ziyaretçi
13 Temmuz 2007       Mesaj #1709
yuso - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarın ii ama oyun alırken sor bu özellikleri kadırır mı die belki oyundan yapar hepsinden yapıyosa bilmem ama büyük ihtimal ağır oyunlar alıyosundur ondandır yani
nazar01 - avatarı
nazar01
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #1710
nazar01 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar benim sorunum su arkadasim vista almis web camini ayarladigi halde ne onun sesi bana geliyor nede benim sesim ona variyor bana yardimci olurmusunuz kac kere silip yeniden yükledi ama olmuyor blockalmalar bakti yok ayarlar dogru dürüs lütfen yardim edin allah rizasi icin