Alıntı
hasanerr adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar.ben yeniyim,sizden yardım istiyorum.windows vista yükledim ve ses ile alakalı bütün programlarınıda yükledim,fakat bir türlü ses alamıyorum.sistemde bağzı ayarlar yapacağımı sölediler ama olmadı bi türlü,yardımınız için teşekkür ederim.
daha önce de böyle bi sorun için bi arkadaşa yardım mahiyetinde bi cevabım olmuştu. windows vista yükleyenlerde genelde böyle bi sorun baş gösteriyor. ses kartı üreticileri tam olarak hazır olmadığı için (vistaya driver üretmekte sorun yaşanıyor.hala beta driverlar var) böyle bişeyle karşılaşabiliyorsunuz. ya tam olarak ayar yapmanız gerekli yada ses driver ını kurarken çok dikkatli okumalısınız. veya en akıllısıysa windows xp kullanmak şu anda vista herşeye tam hazır olmadığından dolayı
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba, bilgisayarım birkaç dakikada bir açılıp kapanmaya başladı. kendiliğinden resetleniyor. bu olay bugün başgöstermeye başladı. sebebi ne olabilir? yardımcı olur musunuz? teşekkürler...
sebebi donanımsal olabilir veya yazılımsal olabilir. tam olarak ne yaptıktan sonra böyle olduğunu belirtirseniz daha açıklamalı yardım edebilirim. yani programdan kaynaklanan bişey yaptığında ondan dolayı bişey olabilir yapmadıysanız. RAM, CPU (işlemciden) veya ekran kartından kaynaklanıyordur. ayrıca BIOS u kontrol etmeniz gerekiyor. orda yanlış bişey yapılmış olabilir. CPU çarpanıyla ilgili olarak Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim pc de power dvd yüklü fakat anlamadığım bi sebepten dolayı çalışmıyor.filmi takıyorum programı açıyorum fakat ekran kapkara arka fonda ses var ama görüntü yok.daha önce pc de izlediğim filmleri göstermiyor,flash playerlerin hepsi yüklü ve you tube dahil bütün video sitelerinde çalışıyor fakat pc de power dvd de çalışmıyor.ayrıca nero ile denedim onda da açmadı cd sağlam fakat bu neden kaynaklanıyor.yardımcı olurmusunuz?power dvd yi ben yüklemedim pc yi aldığımda vardı ve çok memnundum nasıl düzelebilir bu?
codeclerini kontrol et. kullanmıyorsan en sağlam olanı K-Lite Codec Pack i kurmanı tavsiye ederim. ondan sonra sorunsuz izleyebilirsin