Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 198

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.086 Cevap: 2.932
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
20 Ekim 2007       Mesaj #1971
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar benim sorunumda bu

Sponsorlu Bağlantılar
ben internet explorer 7 kullaniyorum ve bir gun internet explorer calismaz oldu. ama modem calisiyor. simdi ne yapmam gerekiyor. yardimlarinizi bekliyorum (CEVAPLARINIZI OZEL MESAJDAN YAZIN LUTFEN)

saygilarimla
iyi calismalar

Sorunuzu Daha Acıklayıcı Yazarsanız Size Yardım Edebiliriz.

Birde Bu Tarayıcı Deneyınız Ana Sayfa | Mozilla Europe

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Ekim 2007       Mesaj #1972
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ryakop adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,
Benim sorunum şu; kullandığım hdddeki bir sorun nedeniyle onunla pcyi açamadım ve yenisini takıp yeni bir sistem kurdum. eski hddye format atmadım, dosyalar aynen duruyor. ama çalışmadığı için kurtaracaklarımı outlook'un dışarı verme işleviyle alamadım.

Sponsorlu Bağlantılar
öncelikli olarak adres defterini ve mümkünse mailleri nasıl kurtarabilirim.
outlook 2003 sürümü kullanmaktayım.
Saygılar...

Eski HDD yi bilgisayara takıp da içine girdikten sonra aşağıda yer alan adresteki dosyaları kopyalayıp yeni HDD deki aynı klasöre yapıştırırsanız sorununuz hallolur. Eğer dosyaların isimleri tutmuyorsa eski HDD deki adres defterindeki dosya ismini yenisiyle aynı yapıp kopyala yapıştır yapın.

Adres:
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum adı\Application Data\Microsoft\Address Book

BuGLeR - avatarı
BuGLeR
Ziyaretçi
20 Ekim 2007       Mesaj #1973
BuGLeR - avatarı
Ziyaretçi
Herkeze iyi akşamlar öncelikle... Böyle bişeyle ilk defa karşılaştım bi türlü cözemiyorum şuan pc'imde oturuyorum ama hiçbirşey yapamıyorum internete girebiliyorum masaüstündeki resimlerime bakabiliyorum ama ne belgelerime nede programlarımı nede bilgisayarıma tıkladıgımda acılıyor( Hiçbir HATA fln'da vermiyor tıkladıgımda acılmıyor öylece duruyor) . Bu nasıl bişeyy nası cözebilirim bi yardımcı olurmusuz ..

Şimdiden tşkler..Msn Cry
ryakop - avatarı
ryakop
Ziyaretçi
20 Ekim 2007       Mesaj #1974
ryakop - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Eski HDD yi bilgisayara takıp da içine girdikten sonra aşağıda yer alan adresteki dosyaları kopyalayıp yeni HDD deki aynı klasöre yapıştırırsanız sorununuz hallolur. Eğer dosyaların isimleri tutmuyorsa eski HDD deki adres defterindeki dosya ismini yenisiyle aynı yapıp kopyala yapıştır yapın.

Adres:
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum adı\Application Data\Microsoft\Address Book

cevap için teşekkür ama o adreste address book diye bir şey yok malesef. outlook diye bi klasör var ama onda da pek bir şey yok, ordaki dosyaları denedim bi işe yaramadı.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Ekim 2007       Mesaj #1975
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

cevap için teşekkür ama o adreste address book diye bir şey yok malesef. outlook diye bi klasör var ama onda da pek bir şey yok, ordaki dosyaları denedim bi işe yaramadı.

Kişi Listesi olarak daha önce hangi uygulamayı kullanıyordunuz? Yani Windows'un standart uygulaması olarak kendi adres defterini kullanır (Outlook'unda adres defteri bulunur). Ancak daha sonra siz bunu isterseniz outlook yaparak kullanabiliyorsunuz. Daha öncekinde de outlooksa oradan bulabilirsiniz ancak. Hangi oturum ismini kullanıyorsanız (Yönetici olarak) o isimde oluşturur adres defterindeki isim listelemesini. Internet Explorer üstünde sağ tıklayıp özellikleri diyin ve üst sekmelerden programlar sekmesine gelin. Orada alt bölümde kişi listesi yer alır. Buraya bakarak daha önce hangi uygulamayı kullandığınızı hatırlayabilirsiniz belki de.
ryakop - avatarı
ryakop
Ziyaretçi
21 Ekim 2007       Mesaj #1976
ryakop - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Kişi Listesi olarak daha önce hangi uygulamayı kullanıyordunuz? Yani Windows'un standart uygulaması olarak kendi adres defterini kullanır (Outlook'unda adres defteri bulunur). Ancak daha sonra siz bunu isterseniz outlook yaparak kullanabiliyorsunuz. Daha öncekinde de outlooksa oradan bulabilirsiniz ancak. Hangi oturum ismini kullanıyorsanız (Yönetici olarak) o isimde oluşturur adres defterindeki isim listelemesini. Internet Explorer üstünde sağ tıklayıp özellikleri diyin ve üst sekmelerden programlar sekmesine gelin. Orada alt bölümde kişi listesi yer alır. Buraya bakarak daha önce hangi uygulamayı kullandığınızı hatırlayabilirsiniz belki de.

ben outlooktan ayrı bir adres defteri olduğunu bilmiyodum, outlook'unkini kullanmışımdır. firefox'u aynı biçimde kurtardım ama outlookta işe yaramadı, ayrı bir yerde mi saklıyor acaba?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Ekim 2007       Mesaj #1977
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben outlooktan ayrı bir adres defteri olduğunu bilmiyodum, outlook'unkini kullanmışımdır. firefox'u aynı biçimde kurtardım ama outlookta işe yaramadı, ayrı bir yerde mi saklıyor acaba?

Application Data'ların içinde bulabilirsiniz yedeklerinizi (Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data ve Kullanıcı Adı\Application Data altındaki Microsoft klasörlerinin içinde yer alan Outlook klasörlerinden birinde. Şu anda bilgisayarımda Outlook kurulu olmadığı için sağlıklı bir cevap veremiyorum). Dosya uzantısının da .csv olması gerekiyor. Yanlış hatırlamadığım kadarıyla
ferithan - avatarı
ferithan
Ziyaretçi
22 Ekim 2007       Mesaj #1978
ferithan - avatarı
Ziyaretçi
cep telefonundan leptopla internete bağlanacam ama yapamıyorum resim anlatırmısınız çünkü bunu bilkmeyen bir suru insan var tesekurler
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
22 Ekim 2007       Mesaj #1979
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ferithan adlı kullanıcıdan alıntı

cep telefonundan leptopla internete bağlanacam ama yapamıyorum resim anlatırmısınız çünkü bunu bilkmeyen bir suru insan var tesekurler

Dediğiniz şey tek bir resimli anlatımla anlatılacak kadar basit değil. Biraz şahsi gayretlerle halletmeniz gerekiyor. Çünkü telefon ve operatörlere göre değişiyor. Cep telefonunuzun kullanma talimatı, varsa cep telefonunuzla uyumlu PC Suite programı (muhtemelen telefonu aldığınızda bunu size verirler), operatörünüzün websitesinin Internet bağlantıları sayfaları, ve Windows Yardım&Destek Merkezi'nin yardımıyla halledebileceğinizi düşünüyorum. Yapmanız gereken temel şeyler:

1- Cep telefonunu bilgisayara bağlama (Kablosuz olarak Kızılötesi, Bluetooth ve hatta çok süper bir telefonunuz varsa Wireless b/g bile olabilir [wireless b/g ile bağlanarak çevirmeli bağlantı kurabilir misiniz emin değilim], ya da kablolu olarak USB üzerinden)

2- Cep telefonunu bilgisayara Çevirmeli Modem olarak tanıtma (çoğunlukla Windows XP bunu otomatik olarak tanıyor, olmazsa en geç PC Suite yazılımını bilgisayara kurup telefonu bağladığınızda tanır)

3- Cep telefonunuzun GPRS ya da Edge (daha da geliştirdiler mi bilmiyorum) bağlantı ayarlarını yapma (Operatörün websitesi burada lazım olacak)

4- Windows'un Çevirmeli Bağlantı sihirbazı ile numarayı çevirmek (Windows yardımında bu numaranın genellikle *99# olduğu yazıyor, ama mesela Sony Ericcson'un tanımladığı numara biraz daha farklı (Burada da cep telefonunuzun kullanma kılavuzu lazım olacak)

Hadi kolay gelsin...
Son düzenleyen ahmetgns; 22 Ekim 2007 17:59
AshLeyyy - avatarı
AshLeyyy
Ziyaretçi
23 Ekim 2007       Mesaj #1980
AshLeyyy - avatarı
Ziyaretçi
pcde sürekli bi donma ve kasma oldu yeni format atıp getirdi arklar y
nde sorun var ses sisteminde sanırım dj programlarımı çalıştırıyorum ve yayın esnasında ses sorunu yaşıyorum sesimin gitmeigini söylüyorlar hiçbir şekilde düzeltemedim nasıl duzeltebilir beni bu konuda bilgilendirseniz sevinirim