Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 222

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.782 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #2211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, google yı ana sayfa yapmaya çalışyorum ama bir türlü olmuyor. araçlar/internet seçenekleri / genel bölümündekileri de denedim fakat açılış sayfasını değştiremiyorum. her exploreri tıkladığımda -adres silindi- diye bir sayfa açıyor. bir türlü değiştiremiyorum. acil yardımcı olur musunuz? teşekkürler..

sayın hanfendi bilgisayarınızda bi takım zararlılar mevcut ister antivirüs ister sistem geri yükleme ister format istediğinizden birini seçin Msn Inlove
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen NeutralizeR; 7 Şubat 2008 23:28 Sebep: Adres silindi
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #2212
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı

sayın hanfendi bilgisayarınızda bi takım zararlılar mevcut ister antivirüs ister sistem geri yükleme ister format istediğinizden birini seçin Msn Inlove

hımmm.. tüühh Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
uğraşalım bakalım Msn Sad(
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
7 Şubat 2008       Mesaj #2213
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Bazen de bir antivirus yazılımı da değiştirmeyi engelliyor olabiliyor. Benim başıma gelmişti. Ayarlarına girip, açılış sayfası korumasını devre dışı bırakmıştım, o zaman değiştirebilmiştim. Aklınızda bulunsun yani.
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #2214
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar. internet seçeneklerinden geçmişi siliyorum. fakat baktığımda bazen silinmemiş oluyor
çoğu zamanda siliniyor ama adres çubundan silinmiyor. daha doğrusu ertesi gün silinmiş oluyor. ben girdiğim siteleri hemen ve toplu silmem için ne yapmalıyım
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Şubat 2008       Mesaj #2215
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar. internet seçeneklerinden geçmişi siliyorum. fakat baktığımda bazen silinmemiş oluyor
çoğu zamanda siliniyor ama adres çubundan silinmiyor. daha doğrusu ertesi gün silinmiş oluyor. ben girdiğim siteleri hemen ve toplu silmem için ne yapmalıyım

Bu program işinizi görür:
CCleaner - Sistem Bakım/Onarım/Optimize Programı
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Twister - avatarı
Twister
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #2216
Twister - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Windows Media Player'ın bir özelliği vardı,sağ alt köşede saatin içinde bulunduğu kutunun bitiminde sol tarafta onu küçülterek veya tamamen görünmez yaparak dinlemeye devam ettirebiliyorduk.Bu özelliği nasıl aktif hale getirebiliriz?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Şubat 2008       Mesaj #2217
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Twister adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Windows Media Player'ın bir özelliği vardı,sağ alt köşede saatin içinde bulunduğu kutunun bitiminde sol tarafta onu küçülterek veya tamamen görünmez yaparak dinlemeye devam ettirebiliyorduk.Bu özelliği nasıl aktif hale getirebiliriz?

Varsayılan olarak Windows Media Player serilerinin (en azından 9 ve 10'da) system tray'e küçültme özelliği yok. Bu programı kullanarak bunu yapabilirsiniz: http://minimize2tray.com/faq.html
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
bektas88 - avatarı
bektas88
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #2218
bektas88 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisyar sürekli kendiliğinden restart atıyor

ve sürekli donuyor

bunun sebebi ne olabilir..
Twister - avatarı
Twister
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #2219
Twister - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar elimde Windows XP cd'si var;ancak ben bu cd'nin boot edilip edilemeyeceğini bilmiyorum.Acaba bu cd'nin boot edilip edilemeyeceğini BIOS'a girmeden öğrenebilir miyiz?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Şubat 2008       Mesaj #2220
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Twister adlı kullanıcıdan alıntı

Sistem tepsisinde tek bir düğme olarak gösteremezsin (NeutralizeR'ın dediği gibi harici yöntemler kullanmazsan) ama dediğin gibi sistem tepsisinin hemen yanında kısa bir çubuk olarak gösterebilirsin. Görev çubuğunun üzerinde sağ tıkla>Araç çubukları>Windows Media Player'ı işaretle. Şimdi Media Player'ı simge durumuna küçülttüğün zaman, WMP görev çubuğunda tek bir düğme yerine, işlevsel bir çubuk halini alır.

Tamamen görünmez şekilde müzik çaldırmak istiyorsanız, eminim bir sürü program vardır ama Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live kullanıyorsanız, iki tane script görmüştüm, tamamen görünmez oldukları halde, müzik çalıyorlardı, onları da kullanabilirsiniz: MsXLabs'ın Messenger Plus! Live Scriptleri konusunda ya da Messenger Plus! Live - Scripts Database adresinde böyle bir script arayabilirsiniz.