Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 232

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.008 Cevap: 2.932
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #2311
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, bilgisayarımın tarihi sürekli 2007 oluyor. bu da msn açarken hata vermesine sebep oluyor. ben nerdeyse hergün tarihi düzeltiyorum ama yine de tarih 1 yıl geriye atılıyo. sebep ne olabilir? teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2312
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, bilgisayarımın tarihi sürekli 2007 oluyor. bu da msn açarken hata vermesine sebep oluyor. ben nerdeyse hergün tarihi düzeltiyorum ama yine de tarih 1 yıl geriye atılıyo. sebep ne olabilir? teşekkürler...

BIOS u kontrol edin. BIOS u açmak için bilgisayarı yeniden başlatın ve sürekli delete tuşuna basın. Orada Advanced BIOS Settings olması gerekiyor (Award BIOS da böyle). Karşınıza mavi ekran gelecek. Orda yoksa da değişiklik yapmadan başlıklara giriş çıkış yaparak saat ve tarihi bulabilirsiniz. Yıl bölümüne geldiğiniz zaman klavyedeki + ve - tuşlarıyla ayarlama yapabilirsiniz. Buradan tarihi 2008 yapıp F10 a bastıktan sonra Y ve enter a basın.
Sponsorlu Bağlantılar

Oturum açıldığında, kısa bir süre bekledikten sonra saat ve tarih ayarlarına girerek buradan yıl değişmemişse 2008 olarak ayarlayın ve saati eşitleme yapın.

Bundan sonra messenger oturumunu açabilirsiniz.

tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2313
Ziyaretçi
Benim Sorunum Şu, Dün Öğlen Saat'lerinde Kendi Kendine Windows Güvenlik Duvarı Devre Dışı Oldu.

Kullandığım Anti-Virüs, 2.7. Sonra'dan 3.0 Kurdum Full Yaptım, 2-3 TAne Virüs'ler Silindi.

Güvenli Mod'tan Taradım Sonuç Yok.
Network Güvenli Mod'dan Taradım Sonuç Yok.
Spy Ware Taradım Sonuç Yok. SuperAntiSpyWare, Uniblue Spy Eraser.
Sistemi Geri Aldım 1 Hafta, 2 Hafta 1 Ay Sonuç Yok.
Yönetimsel Araçlar / Hizmetler / Windows Firewall / İnternet Connection Sharing (ISC)
Elle / Otomatik Yaptım Sonuç Yok.

Güvenli Mod'tan Ve Network Mod'dan
Administrator İle Oturum Açtım
Yönetimsel Araçlar / Hizmetler / Windows Firewall / İnternet Connection Sharing (ISC)

Elle Ve Otomatik Yapılmıyor Hata Veriyor.

SS Ekleyim Bari

12333cv0

Format Format Demeyin Çözümü Vardır Bu Güvenlik Duvarından Etkinleştirmek İçin Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mart 2008       Mesaj #2314
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Benim Sorunum Şu, Dün Öğlen Saat'lerinde Kendi Kendine Windows Güvenlik Duvarı Devre Dışı Oldu.

Kullandığım Anti-Virüs, 2.7. Sonra'dan 3.0 Kurdum Full Yaptım, 2-3 TAne Virüs'ler Silindi.

Güvenli Mod'tan Taradım Sonuç Yok.
Network Güvenli Mod'dan Taradım Sonuç Yok.
Spy Ware Taradım Sonuç Yok. SuperAntiSpyWare, Uniblue Spy Eraser.
Sistemi Geri Aldım 1 Hafta, 2 Hafta 1 Ay Sonuç Yok.
Elle / Otomatik Yaptım Sonuç Yok.

Güvenli Mod'tan Ve Network Mod'dan
Administrator İle Oturum Açtım

Elle Ve Otomatik Yapılmıyor Hata Veriyor.

SS Ekleyim Bari

12333cv0

Format Format Demeyin Çözümü Vardır Bu Güvenlik Duvarından Etkinleştirmek İçin Msn Happy

Burada yazanları deneyin:
After you run Microsoft Windows AntiSpyware (Beta), you have network-related problems
How-to: repair broken Windows Firewall - OSCR Help Forums
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2315
Ziyaretçi
Malesef Olmadı, 2. Link'te Verdiği Yorum'ları Okudum Sorun Çözemediler, Re-İnstall SP2 Kurmak Lazım Msn Happy SP2 Kursam Bütün Verilerim Gider mi ?_?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mart 2008       Mesaj #2316
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Malesef Olmadı, 2. Link'te Verdiği Yorum'ları Okudum Sorun Çözemediler, Re-İnstall SP2 Kurmak Lazım Msn Happy SP2 Kursam Bütün Verilerim Gider mi ?_?

Hayır. Service Pack 2 güncellemesini yeniden uygulamayı deneyin, veriler gitmez.
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2317
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
ben gecenlerde bilğisayarıma format attırdım bana yeni virüs proğramı yüklemişler eset diye bir proğram gecen gün gizli simgeleri gösteren cubugumun üzerinde kırmızı bir göz geldi acaba bilğisayarıma virüsmü geldi anlamında bu anlayamadım eyer öyleysede ben bu eset proğramından güncelleme yapamadım bu proğram üzerinden bu virüsü nasıl silebilirim bir bilğin varmı bana yardımcı olursan sevinirim proğram ingilizce bende ingilizce hiç bilmiyorum bana anlatırsan sevinirim teşekkür ederim
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2318
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

ben gecenlerde bilğisayarıma format attırdım bana yeni virüs proğramı yüklemişler eset diye bir proğram gecen gün gizli simgeleri gösteren cubugumun üzerinde kırmızı bir göz geldi acaba bilğisayarıma virüsmü geldi anlamında bu anlayamadım eyer öyleysede ben bu eset proğramından güncelleme yapamadım bu proğram üzerinden bu virüsü nasıl silebilirim bir bilğin varmı bana yardımcı olursan sevinirim proğram ingilizce bende ingilizce hiç bilmiyorum bana anlatırsan sevinirim teşekkür ederim

Daha Önce'den Bende Karşılaştım Bu Sorun'la Çünkü Anti-Virüs Güncelleştirmeyince Kırmızı Balon Çıkıyor Msn Happy

NOT: Nod32 2.7 Kullanıyorsanız Vazgeçin O Programda Güvenli Duvarı Yok ( Firewall)

NOD32 3.0 Kurmanı Tavsiye Ederim Msn Wink Sisteminiz İyi İse Kaspersky Kurun Msn Happy Karar Sana Kalmış...

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Hayır. Service Pack 2 güncellemesini yeniden uygulamayı deneyin, veriler gitmez.

Malesef Olmadı Msn Confused

errrooorrrrrnl5

Ben Windows XP Media Center Edition Kullanıyorum Ondan Kaynaklanabilirmi Msn Confused Hemde Türkçe.
Son düzenleyen tHeBruTaLiTyOfHeLL; 17 Mart 2008 16:39 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mart 2008       Mesaj #2319
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Yükleme ayrıntıları: BT Uzmanları ve Geliştiriciler için Windows XP Service Pack 2

Sistem Gereksinimleri
  • Desteklenen İşletim Sistemleri: TabletPC; Windows XP Home Edition ; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition
Ayrıca Microsoft Bilgi Bankası'ndaki 837783 numaralı “Windows XP Service Pack 2 için sabit disk gereksinimleri” makalesine bakın.
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2320
Ziyaretçi
Malesef Olmadı Msn Sad Yine Aynı Hata Veriyor, Bu Dosyayı İndirmiştim Aynı Sanırım Msn Confused