Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 158

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.399 Cevap: 1.809
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #1571
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu - 11 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün detaylara takılıp kalmadan hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Her şeyin zor tarafınızı olumsuz yanını görmeden güzel ve keyifli yanlarını görmeye ve dikkatinizi bu alanlara yöneltmeye çalışın. Bu sayede gün sizing için keyifli aynı zaman da maddi konularda bereketli geçecektir. Bugün hiç beklemediğiniz bir iş teklifi alabilir yaptığınız işte popülerliğinizi arttıracak önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Cesur olun ve fırsat kapınızı çalmışken Kabul edip yeni bir başlangıç için ilk adımı atın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar ilgisini sizden esirgemeyen duygularını tüm netliği ile ifade eden bir aşığın karşısında ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1572
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda hızlı gelişmeler olduğuna işaret etmekte. Parlak zekânızı kullanmanız gereken bir gündesiniz yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir. Devam eden bir işinizin son bulması özel yaşamınızda ki insanın hayatınızdan çıkıp gitmesi gibi. Her son yeni bir başlangıçtır ilkesinden yola çıkın ve gelişmelere müdahale etmeden sakinlikle karşılamaya özen gösterin. Yaşamınızda sizi yoran size engel olan her şey çıkıp gidecek ve siz yeni enerjilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz harika deneyimler yaşayarak gücünüze güç katacaksınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1573
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Finansal konularda yaşanacak olumlu gelişmelerle rahatlayacak ve düşüncelerinizi hayata geçirebilecek imkanlarla karşılaşabileceksiniz. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. İş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Sorunlu bir işte çalışıyorsanız; İşten ayrılma gibi durumlar gözünüzü korkutmamalı eski arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bekar Koç’lar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile değil mantığınızla da hareket etmelisiniz ki üzüleceğiniz durumların önüne geçebilin…

Günün Olumlaması: Her düştüğümde zorlandığımda beni ayağa kaldıran yaşama tutunduran kutsal Aşk’a şükürler olsun. Her nefeste Aşk’ı soluyor her adımda Aşk’la yürüyorum. Eşimi Aşk’la seviyor ruhumu ruhu ile tamamlıyorum. Aşk’la seviliyor Aşk’la gelişiyor Aşk’la ebedi mutluluğu yaşıyor ve yaşatıyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
14 Nisan 2014       Mesaj #1574
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
14 Nisan 2014

Gökyüzü bugün kendinize zaman ayırmanız ve zihin ve bedeninizi dinlendirmeniz için harekete geçiriyor sizleri. Kişisel bakımınıza zaman ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Bugün sosyal ortamlarda bulunarak yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yaşamınızda her türlü yeniliğe açık olmalısınız. Kendinize olan güveninizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Gezegenler olumlu enerjileri ile sizleri desteklerken kararlarınızı netleştirerek kendinize bir hedef belirlemeli ve bu yönde cesur adımlar atarak ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014       Mesaj #1575
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014 Cuma KOÇ Burcu Yorumu
Duygularınızda gözle görülen bir coşku mevcut. Herkes tarafından ilgiyle takip ediliyorsunuz. Sosyal yaşamınızı ön plana çıkarmaktan hoşlanıyor ve girişimciliğinizin desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün katılacağınız davetlerde ve bulunacağınız ortamlarda neşeli hareketlerinizle ilgi çekmeyi başaracaksınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Nisan 2014       Mesaj #1576
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
19 Nisan 2014

Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yoğun olacağına işaret etmekte, Rüyalarınız ve sezgilerinizin yolunuzu aydınlatan ışık gibidir adeta. Bir çok sorunun cevabını bulabileceğiniz ve isteklerinizi netleştirerek rotanızı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Koç’lar, Eşinizin size olan sevgisini tüm benliğiyle ifade etmesi hissettirmesi ile moral bulacaksınız. Beraberliği olmayan Koç’lar ise bugün dışarı çıkın ve karşı cinsin ilgisine duyarsız kalmayın.

Günün Olumlaması: Doğan her günle sağlıkla nefes alıyor şifa bularak gençleşiyorum. Bilinçaltımda yer eden tüm korkularımdan olumsuz düşüncelerimden arınarak her anımı en güzel haliyle yaşamayı seçiyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Nisan 2014       Mesaj #1577
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
20 Nisan 2014 Pazar - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Koç Burcu

Aldığınız kararlarla çevrenizi şaşırtmış olabilirsiniz. Hatta dış görünümünüz ve değişen tarzınız ile dikkat çekeceksiniz. Bu arada maddi baskılar yüzünden manevi konulara ilgi duyabilirsiniz. Ruhsal konular, kişisel gelişime yönelik seminerler ve gençlik, güzellik, sağlık konularında teknolojinin en son yeniliklerini takip edebilirsiniz. Bu arada güçlü ve etkileyici kişiler ilginizi çekebilir ve hatta sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz. Ancak birdenbire başlayan aşk maceraları sizi derinden etkileyebilir ve fikirleriniz tamamen değişebilir. Davetler, keyifli organizasyonlar ve çevre gezilerine çıkmak sizi rahatlatacak.

Koç Burcu Genel Durum

Bugün düşüncelerinize odaklanmanız sizin için yararlı olabilir. İstek ve beklentilerinizi daha net belirleyerek ileriki günlerde kendinizden emin şekilde hareket etmeye başlayabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün sakin tutumlar benimsemek faydalı olacaktır. Hayal gücünüzü ve yoğun isteklerinizi mantığınızla dengelemeye çalışın. Değerlendirmeleri soğukkanlılıkla yapın.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Nisan 2014       Mesaj #1578
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
21 Nisan 2014 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu

Bugün olaylar pratik bir şekilde yaklaşıyor ve somut çözümler arıyorsunuz. Güçlü enerjiniz sayesinde birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna etmeyi başaracaksınız. Her zamanki aceleci tavırlarınızdan eser yok ve kısa vadede geriye dönüşü olmayan hatasız işler başarmak istiyor, ortak paylaşımlara önem veriyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014       Mesaj #1579
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Eğer aranızda bir problem varsa, nedenlerini çözmek için uygun bir gün. Düşüncelerinizi birbirinize daha rahat bir şekilde aktaracaksınız Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
23 Nisan 2014       Mesaj #1580
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
23 Nisan 2014 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu

Başlatacağınız çalışmalarda kendinizi ispat etme çabaları içinde olabilirsiniz. Gücünüzün onaylanmasını istiyor ve birçok aktivitelerin içinde yer alıyorsunuz. Partnerinizin size olan ilgisinden olumlu etkileneceksiniz. Onun doğal davranışları, sizi için övünç kaynağı olabilir. Bugün maddesel kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar