Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 160

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 380.772 Cevap: 1.809
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014       Mesaj #1591
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014 Pazar KOÇ Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün duygularınızı bastırmak ve içselliğinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Bazı detaylar yüzünden zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Arzulamadığınız işlerden soyutlanmak için, bahaneler bulmak istiyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1592
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün duygularınızı bastırmak ve içselliğinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Bazı detaylar yüzünden zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Arzulamadığınız işlerden soyutlanmak için, bahaneler bulmak istiyorsunuz.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.
Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014       Mesaj #1593
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu

Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz ve çelişkili yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Ortak fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızın size önerilerini önemsemelisiniz. Bazen bireysellikten zarar görebiliyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1594
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Biraz gergin olabilirsiniz fakat bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak için elinizden gelen gayreti gösterebilirsiniz fakat gelişmeler beklediğiniz gibi olmayabilir. Aceleci davranmayın ve çevrenizdeki kişilere karşı sabırlı davranın. Özellikle güçlü kişiler veya başarılı olduğunu düşündüğünüz kişiler ile güç mücadelesinde bulunmayın. Sürprizler isteklerinizin değişmesine neden olabilir. Bu arada siz de çevrenizi şaşırtabilirsiniz ve yakınlarınızın beklemediği davranışlarda bulunabilirsiniz. Akşama doğru moralinizi yükselten gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

Koç Burcu Genel Durum

Üzerinde tasarrufta bulunma hakkını tamamen kendi elinizde tuttuğunuz malvarlıklarınızla ilgili düşünceleriniz olabilir. Bir mülkün satışı, kiralanması veya sigortalanması gündeme gelebilir.

Koç Burcu Kariyer Durumu
İleride detaylandırılacak bir plan için genel bir çerçeve belirlemeye çalışsanız da, sürekli olasılık üretip daha kesinleşmemiş detaylara takılabilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya özen gösterin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1595
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koç, duygularını frenleyerek biraz daha mantığınla hareket etmeyi başaramadığında mükemmel bir fırsatı kaçırabilirsin. Aşk konusunda ki romantik değerlendirmelerin belki normal karşılanabilir ama iş konusunda yüzde yüz realist olmaya mecbursun. Herkesi de kendin gibi dürüst zannetmekten de vazgeçmelisin.

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz..
Gökyüzü bugün iş hayatınızın bir hayli önem kazandığına dikkat çekmekte. İşinin uzmanı kişilerden alacağınız öneri ve destekle kendinize olan güveninizi birleştirecek, önemli girişimler elde edecek ve gelen her şansı akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi anlamda da hızlı gelişmelerle ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Koç"lar, eski bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Korkmadan, aşkın rüzgarına kapılabilirsiniz. Kalp kırıklıklarınızı unutturacak ruh eşi, her an kalbinizin kapısından içeri girebilir. Evli Koç"lar ise eşinizden gelecek duygu dolu sözler ilişkinizi daha da kuvvetlendirecektir.

Günün Olumlaması:Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor. Ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime ve eşime sevdiklerime sarılıyorum
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014       Mesaj #1596
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014 Cuma Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koç, aşırı heyecanlı ve sabırsız birisin. Burcun başında doĞduysan her şeye hazırlıklı olmalısın. tüm yorgunluğunu üzerinden atmak amaçlı program yapmalısın. Yeni işlere girişmek için iyi bir zaman olmayabilir. Süregelen yarım kalmış işleri tamamlamalısın.. Seni için için üzen bir sorun kendiliğinden çözüme kavuşacak..

Venüs burcunuzda ilerliyor. Duygusal yaşantınızla ilgili değişimler söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda hoş ve anlamlı bir hava içindesiniz. Kişiliğiniz ve kendinizle ilgili yeniliklere açıksınız. Çevrenizdeki kişilerin daha renkli ve ilginç olmasına dikkat ediyor ve macera yaşama hissine kapılıyorsunuz..
Bugün iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, size destek verecek insanların dikkatini çekerek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Bugün tüm pozitif enerjinizi bu konularda cesur bir şekilde kullanmalısınız. Finansal anlamda uzun zaman önce yaptığınız işler, size hızlı bir şekilde kazançlar sağlamaya başlıyor. Bu dönem yatırımlar için düşünmeli, araştırmalar yapmalı ve paranızı nasıl değerlendireceğinizi netleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz, bugün hırçın davranışlarını sözlerine yansıtabilir ve kalbiniz incinebilir. Duygusal tepkiler vermeden sakinleşmeyi bekleyin ve hislerinizi en yalın hali ile ifade edin.

Günün Olumlaması:
Bir annenin çocuğunu sevdiği gibi seviyorum yaşamı. Ruhum, kalbim bembeyaz bir ışığın içinde. Aydınlığın içinde olmanın mucizelerini yaşıyorum. Deneyimlerimden kazandığım olgunluğu en yüce hali ile günüme yanstıyorum. Ardı ardına açılan kısmet kapılarından içeri süzülüyorum. Payıma düşen bolluğu, bereketi, aşkı, sağlığı, parayı, zenginliği ve huzuru sevgi ile kabul ediyorum

İş ve Kariyer
5-11 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

Para

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.
Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:
Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1597
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çevresel ilişkilere çok önem vereceksiniz. Mantığınızı kullanabileceğiniz bir takım girişimciliğiniz ön plana çıkarken, fikirleriyle bağdaşabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Ay'ın bulunduğu konum,değişim konusunda dikkatli olmanızı isterken, kararlarınızda farklılıklar göstereceğinizi vurguluyor.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.
Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014       Mesaj #1598
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014 Pazar KOÇ Burcu Yorumu


Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz ve uzak kaldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya telefonla görüşebilirsiniz. Onlar, değişik organizasyonlarında sizin de bulunmanızı isteyebilirler. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1599
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Eğer aranızda bir problem varsa, nedenlerini çözmek için uygun bir gün. Düşüncelerinizi birbirinize daha rahat bir şekilde aktaracaksınız Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

12-18 Mayıs haftası: İletişim ve işbirliğinin, dilden çıkan her sözün dikkatli ve akıllıca edilmesi gereken bir haftaya adım atıyoruz. Hem kendi değerlerimize hem de başkalarının görüşlerine saygı göstermek lazım. İyi niyetin, ortaklaşa düşünmenin, aynı dünyada yaşadığımız gerçeğinin göz ardı edilmemesinde yarar var. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, haberleşme ve bilgilenme anlamında gayet yararlı. Girişimlerde bulunarak, ticari, ulaşım, satış-pazarlama, eğitim, medya ve yayıncılık faaliyetlerinde bulunarak, dil öğrenerek, kendimizi geliştirerek hızlı bir biçimde işlerimizi yoluna koyacağız.

PARA
12-18 Mayıs haftası: Bu hafta, paranın ve bizim için kıymetli olan her şeyin hayatımızdaki anlam ve önemi üzerine düşüneceğiz. Ne olursa olsun, yaşadığımız ve öğrendiğimiz dersleri unutmayacağız. Çünkü bu dersler bize maddiyatın ne kadar önemli olduğunu öğrettiği için dikkat edeceğiz. 10 Mayıs tarihinde maddi konularda biraz nakit paraya ihtiyaç duyabiliriz. Bir şeyler yapmak isteriz ancak elimizdeki yetersiz olabilir. Bankalarla alakalı konularda hesabımızı bilelim. Ortaklaşa paralar, miras, hisse payları, kredi borçları anlamında bilinçli olmak durumundayız.
Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..
Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014       Mesaj #1600
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Koç (21 Mart - 19 Nisan)

koc

Gezegeni
: Mars
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi
: Ateş kırmızısı
Uğurlu Sayısı : 9
Uğurlu Taş
: Pırlanta, yakut
Uğurlu Gün
: Salı

Sevgili Koçlar saat 04.07 Ay-Akrep burcu seyri ile Salı gününe adım atıyoruz. Bireysel çıkarlarımızı her ne kadar gözetsek de, başkalarıyla uzlaşmayı da bilmemiz gerekebilir. Çünkü tek başımıza karar vermek istediğimizde birileri karşı çıkabilir veya uyarıları dikkate almak icap edebilir. Bizden farklı düşünen eşimiz, iş ortağımızın fikrini şöyle bir almakta yarar vardır. En azından ne düşündüklerini öğrenebiliriz. Kredi başvurularımıza yanıt geldiğinde öncelikle ödeme şartlarını ve piyasanın durumunu şöyle bir gözden geçirmekte yarar vardır.
Saat 17:21 Ay-Neptün olumlu görünümü, moral kazandırıcı, rahatlatıcı bir esinti gibidir. Günün bu saatlerinde hem derinlikli düşünürsünüz hem de yaratıcı tarzda çalışırsınız. İlham ve sezinleme gücünüz bir hayli yükselir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar