Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 354.219 Cevap: 1.843
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #111
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük enerjiler dış dünyadaki tavırlarınızla, kararlarınızla güçlü olmak isteğinizi körükleyicidir. Davranışlarınızdaki netlik son derece belirgindir ve kendinizi en olumlu şekilde ifade etmek için güçlü dürtülere sahipsinizdir. Bugünkü enerjilerin ışığında aşk hayatınız konusunda ve her alanda detaylara önem verdiğiniz gibi, etkin bir şekilde hareket etme kabiliyetiniz olacaktır. Böylece sorunlarınızı uygun bir şekilde ele alabilir ve yavaş yavaş içinde bulunduğunuz duruma çareler üretmeye başlayabilirsiniz. Yaşadığınız tecrübenin veya şimdiye kadar olan olumsuz durumların sizi daha fazla tedirgin etmesine izin vermemeli ve bundan sonrası adına ne kendinizi ne de karşınızdaki insanı eleştirmeden, mükemmel olmasını beklemeden hareket etmeye devam etmeniz gerekiyor. Ayrıca belirli bir düzen kurabilmeniz için bugün sizi destekleyecek enerjilerden yararlanarak mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışmanız faydalıdır. Böylece hem ilişkinizde zıtlaşmaların önüne geçebilir hem de daha huzurlu bir beraberlik yaşamak adına moral gücü bulabilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar ise, yeni kuracakları beraberliğe, geçmiş olayların etkisi altında kalmadan farklı bir bakış açısıyla yanaşabilirlerse bundan sonrasında güvenli bir beraberlik yaşamaları mümkündür. Üzülmemek için belirsizlikler içeren veya kafanızın içinde soru işaretleri oluşturan kişilerden uzak durmaya çalışınız. İşinizle alakalı konularda da girişimlerde bulunmaya çalışmalı, yanınızda çalışan kişiler veya birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu ve dengeli bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, görev bilinci içinde hareket etmeyi sürdürmelisiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar kimi zaman ufak roller üstlenmenizi sağlayabilir. Bu durumda yılmayınız. Kaldı ki siz, son derece dayanıklı ve sabırlı bir insansınız. Karşılığını çabuk almasınız bile, zamanla herşeyin oturacağını bilmeniz size dayanma gücü verecektir
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #112
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar sabah 10:54-23:08 itibariyle Akrep burcunda boşluğa girecek olan Ay etkisi altında, ilişkinizi ilgilendiren konularda gerek partnerinizin gerekse sizin birbirinizi yönetmeye kalkışmanız, kuşkulu tavırlar içinde güvensizlik sergilemeniz, verdiğiniz sert kararlardan dönmemek için direnmeniz sonucunda yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Sanki her iki taraf ulaşmak istedikleri hedefleri uğruna birbirini ezip geçmeye hazır halde gibidirler. Oysaki boşluktaki etki altında durum ve hisleriniz ne olursa olsun mantıklı ve olgun yaklaşımlar göstermek esastır. Çünkü böyle zaman aralıklarında herhangi bir sorunu çözmek mümkün değildir. Bilakis problemlerin dibinde yatan asıl nedenleri keşfetmek kolay olduğundan her iki tarafın da kendini ve daha sonra ilişkisini gözden geçirmesi en doğru yol olacaktır. Öğleden sonraki enerjiler ise, iletişim ve hedeflerinizle alakalı konularda daha yenilikçi düşünmenizi ve başka yöntemler, düşüncelerle çözüm yolu bularak ilerlemeniz açısından etkilidir. Burada dikkat edilecek nokta geçmiş mevzuların üstünde durmak yerine geleceğe bakmak olmalıdır.

Saat 23:08 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay gezegeni özellikle maddi ve manevi değerlerinizle alakalı konularda duygusal ve ruhsal açıdan inancınızın güçleneceğini ve bu inancın içinizdeki kuşku ve kuruntuları gidermenizde etkili olabileceğini göstermektedir. Bu durum gündüz saatlerindeki gerginliğin azalmasında ve kendinize daha fazla güven duymanızda, sorunları aşma konusunda pozitif düşünmenizi sağlayabilir. Tabii siz arzu ederseniz bu yönde kullanabilirseniz, tam tersi durumda daha fazla abartılı tepkiler, kuşkuların artışına da neden olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #113
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün, yaşamın üzerinizdeki tüm baskısına rağmen özgür olmak isteğiniz yüksektir. Mesleki ve ailevi şartlarınızı en iyi hale getirmek ve daha sosyal olmak gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içinde faydalı birçok çözüm olduğu halde bunları hayata geçirme konusunda desteğe fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Kendinize yakın bulduğunuz her insanı içtenlikle sahiplenme arzusu duyabilir ve güçlü olduğunuz alanlarda kontrolünüzü sürekli ayakta tutmak isteyebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler olmadığı takdirde daha mutlu olacağınızı düşünürsünüz.

Günlük tempo içinde bugün, özel yaşantınızla ilgili konularda kimsenin size karışmasından hoşlanmaz, aniden abartılı bir şekilde parlayabilirsiniz. Aslında yüreğinizde hiçbir kötülük olmadığı için hemence unutabilir ve gönül alabilirsiniz. Onun içindir ki, çevrenizdeki kişilerin bu tavırlarınızın üstünde durarak büyütmesinden hoşlanmayacaksınız. Sadece anlık dürtülerin sonucu olan bu durum gün içinde birkaç kez tekrarlanabilir. Akşama doğru çok daha ılımlı hareket etmeye başlayacaksınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #114
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugünkü enerjilerin etkisi altında geri planda kalarak bazı durumları değerlendirmek niyetinde olabilirsiniz. Şöyle bir düşündüğünüzde vazgeçemeyeceğiniz kendinize ait prensipleriniz bulunmakta. Bunlara uyulmadığı takdirde veya suistimal edilmeye devam edildikçe sonunda sizin gibi birisi de patlama noktasına gelecektir. Sabır sabır nereye kadar? Doğal olarak şimdilerde yaşadığınız ilişkinin sizde bıraktığı duygular oldukça sert. Bunu pek dışarıya belli etmeniz mümkün değil. Paylaşabileceğiniz insan sayısı ise çok az. Bu nedenle bazı ayarlamalar yapma gereği duymaktasınız. İşte bugünkü etkiler altında dış dünyada farklı insanlarla iletişimde bulunmaya çalışsanız da, aslında siz yaşadığınız beraberlikte ters giden noktalar nedeniyle arayışta olacak biri değilsiniz. Hani başka biriyle birlikte olayım ve bütün bu yaşananları unutayım. Evet karşınıza çıkan bazı olanaklar var, kim olsa bunları değerlendirir. Lakin sizin isteğiniz aşktan önce başarılı olmakta yatıyor.

Ne kadar güçlü olursam hayatın bu kadar yükü altında ezilmem mümkün olmayacaktır diye düşünmektesiniz. İşte bu nedenle sabırla değişim ve dönüşüm zamanınızı bekliyorsunuz. Herşey zamana bağlı. Fakat işin enteresan tarafı artık yavaş yavaş bazı şeylerin farkındasınız. Kafanızın içinde çok şey oturmuş durumda. Yakın bir zamanda bu sabrınızın mükafatını alacağınızı hissediyorsunuz ve bu hissediş bugün dış ortamlarda kendinizi ifade ve fikirlerinizi sunma biçiminizde güvenli durmanızı ve hedeflerinizi daha net belirleyerek irtibata geçmenizi sağlayabilir. Duygusal konulara nazaran, bu durum sizi bugün moral olarak besleyebilir. Saat 23:38-Cuma 11:47 arasında, Ay gezegeninin Yay burcunda boşlukta olması dolayısıyla, yaptığınız planların maddi bölümüyle ilgili eksikleri veya yapılması gerekenleri gözden geçirmeniz yerinde olacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar ciddiyet ve temkinlilik sağlayan Ay Oğlak burcu seyri saat 11:47 itibariyle etkisini göstermeye başlayacaktır. Mantıklı yönünüzle, uyum içinde olan duygularınız sayesinde dış dünyadaki tepkileriniz gayet dingin olacaktır. Enerjinizi yönlendirme gücünüz sayesinde günlük temponuzu istediğiniz bir alana yönlendirebilirsiniz. Zihniniz berrak, algılama gücünüz yüksek ve karar verdiğiniz konularda ileriye doğru hamleler yapabilirsiniz. Çoktandır yapmayı düşündüğünüz bir eylemi başlatabilir ve hedefinize kitlenerek istediğinizi elde edebilirsiniz. İnancınız yüksek oluşu sayesinde kendinize olan güveniniz de sağlam olacaktır. Sizi görenler ne kadar sağlam ve dayanıklı bir insan olduğunuzu düşüneceklerdir.

Öğrenim hayatınız veya işinizle alakalı konularda temeli sağlam işlere imza atmak isteyebilir, düzgün projelerde yer almak isteyebilirsiniz. İleriye dönük konularda hiçbir şeyin riske atılmaması gerektiğini bildiğiniz için, sonunu göremediğiniz hiçbir olgunun içinde yer almak istemeyeceksiniz. Herşeyin çerçevesi belli olmalı ve adım atılan herşey uzun ömürlü olacaksa savaş vermeli diye düşünmektesiniz.
YaSeMeN - avatarı
YaSeMeN
Ziyaretçi
5 Mayıs 2008       Mesaj #116
YaSeMeN - avatarı
Ziyaretçi
tsk ler ben boga tamda uyuyoMsn Happy
rapstyLe - avatarı
rapstyLe
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #117
rapstyLe - avatarı
Ziyaretçi
valla dooru aynı ben Msn Grin ama cinsellikle pek alakam yok şaşırdımHahaha
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #118
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün duygularımızla birebir alakalı Ay gezegeni saat 04:35-14:00 saatleri arasında boşlukta olacağından sabah saatleri mali konularda özellikle dikkatli olmak gerekebilir. Güvenlik ihtiyacınız yoğundur ve maddi manevi kendinizi güçlü hissetmek isteğiniz yükselebilir. Bazı harcamalar yapmak durumunda kalsanız bile benim önerim dikkatli olmanızdır. Fiziksel duyularınız son derece yüksektir, bir yandan günlük işlerinizi kolayca halletmekten yanasınızdır diğer yandan başkalarının takdir ve saygısını kazanmak istersiniz. Tabii boşluktaki Ay etkisi altında risk korkusu veya değişim mevzularında tam olarak kendinizi güvende hissetmeniz zordur. Lakin bütün bunlar bu zaman dilimi içinde sizi zorlayacak ardından saat 14:00 civarında Ay Yengeç burcuna girdiğinde hem yakınlarınızla, hem de gündelik işlerinizle alakalı mevzularda kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olacaktır. Duyarlılığınız bu saatlerde yükselebilir, olaylara daha duygusal yaklaşabilirsiniz.

Tepkileriniz daha yavaşlar ve bu yavaşlamada asıl önemli olan işlere kendinizi yoğunlaştırırsanız kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Her konuda illaki doğruyu, düzgünü veya en güzeli yapmak zorunluluğu içine girmeden kendinize de zaman ayırarak günü programlarsanız eminim ki son derece huzurlu bir şekilde her işin altından kalkabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şey için hemen karar vermek uygulamak zorunda değilsiniz. Önce şöyle bir dinlenin, yapabileceklerinizi planlayın, akşam saatlerinde ise size kendinizi huzurlu hissettiren kim varsa bu anneniz, arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, dostunuz veya neşeli bir komşunuz olabilir, onlarla bir araya gelmeye çalışın.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #119
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük enerjinizin ilk diliminde 03:15-16:10 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından dikkatli olmanız gerekebilir. Daha önceden planlanan iş seyahatleriniz varsa bu dilimde gerçekleştirmenizde sorun yoktur. Cumartesi oluşu nedeniyle ailenizi veya sevdiklerinizi görmek maksadıyla rutin olarak yaptığınız aktiviteler varsa bunu yerine getirmenizde de sakınca yoktur. Yine bu etki altında duygu dünyanızla alakalı konularda yeni bir buluşma veya tesadüfen karşılaşma olursa karşınızdaki kişiyi dikkatlice gözlem altına almanız yerinde olacaktır. Ayrıca bu saat dilimi içinde parasal alışverişlere, yenilik anlamında yapılacak girişimlere, bir konu üzerinde son bir karar verme gibi durumlara dikkat etmek gerekir. Mümkünse beklemeye almak, yeniden düşünmek veya başka bir saate ertelemek yerinde olacaktır.

Boşluktaki etkinin bittiği saat itibariyle kendinize has güven duygunuzu tazelemek ve kendinizi rahat hissetmek maksadıyla, duygularınızla kimliğinizi bütünleştirmek isteği duyabilirsiniz. Bu etki altında zevkli bir ortam yaratmak ve bu ortamda sevdiğiniz insanla birlikte olmak isteğiniz yoğundur. Eğer sorunlarınız varsa elinizde olmadan duyarlı hale gelebilirsiniz eğer mutlu iseniz birlikte aşk dolu bir geceyi başbaşa geçirebilirsiniz. Kimi boğalar ise bu etki altında, özellikle aileleri veya birlikte yaşadıkları kişiye karşı üstün gelme çabası içine girebilirler. Bunun en önemli nedeni gururlarının okşanmasını istemelerindendir. Abartıya kaçmadan bunu belli bir sınır içinde yapabilirseniz sorun olmayacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #120
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün, sözel iletişiminiz, iç dünyanızdaki duygularınızla karşıtlık içinde olabilir. Her koşulda sahip olduğunuz değerlerinizi önemseyen ve kaybetmek istemeyen siz, çevrenizdeki insanların size karşı olan bazı davranışları, en yakınınızdaki insanların bile sadece işleri düştüğünde sizi hatırlamaları, belli etmesiniz de canınızı sıkmaktadır. Karamsarlık ve belki de gerçeklerden uzak kalma isteğiyle dolu olabilirsiniz. Aileniz veya kendinize çok yakın bulduğunuz kişiler sizi üzmüş ve yaralamış olabilirler. Çok değer verdiğiniz bazı kişiler veya genel olarak sosyal ilişkilerinizde iyimser davrandığınız için pişmanlık yaşıyor olabilirsiniz. Her insanın dayanacağı bir sınır olduğuna göre bugünkü enerjiler nedeniyle, agresif davranmanız mümkündür. Bu gayet doğaldır.


Bugün, aile içi ve sizin için özel önem taşıyan kişilerle aranızdaki iletişim problemi abartılı hale gelerek can sıkıcı olabilir. Bir yandan yakın bir desteğe ve korunmaya ihtiyaç duyarken, bir yandan ne kadar güçlü olduğunuzu ispat etmeye çalışabilirsiniz. Her zaman sağlam düşünmekten yana olduğunuz için, ister istemez bazı kişilerle olan bağ duygunuzun tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz, bugünkü etkiler altında her burç için zorlu bir etki mevcuttur. Mantıklı düşünmek kesinlikle faydalıdır. Kaldı ki siz, her zaman son ana kadar sabretmesini bilen özel kişilersiniz. En azından bugünkü etkilerin size yanlış kararlar verdirmesine izin vermeyiniz. a

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar