Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 162

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.337 Cevap: 1.843
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #1611
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
11 Nisan 2014 Cuma - Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Olaylara farklı açılardan bakacak ve hayal gücünüzü harekete geçiren konulara ilgi duyacaksınız. Sanatsal faaliyetler ve sanatçıların bulunduğu ortamlar keyfinizi yerine getiriyor. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve girişimde bulunmak için harekete geçeceksiniz. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanlar hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapabilir ve başarılı olabilirler. Günün ilerleyen saatlerinde hoş fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor.

Boğa Burcu Genel Durum

İlişkilerle ilgili konular kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizle, özellikle de yakın arkadaşlarla iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar olması mümkündür. Yeterince açık olabilirseniz sorun doğmayacaktır.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, düşünmeniz gereken daha kısa vadeli planlar olabilir. Bunlara da zaman ayırmalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1612
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde koruyan kollayan tavırlarınızla ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda akan sular durur sizler için. Bugün’ de öyle bir gün. Onlardan birinin zor durumda kalması ya da onları hedef alan sözlerle karşılaşabilirsiniz. Tepkiniz öylesine büyük ve güçlü olacak’ ki buna yeltenenler derslerini oldukça iyi alacaklar. İş hayatınızda ise şanslı bir gün maddi gelirlerinizde oluşan artışı iyi değerlendirmeli gerçekçi yatırımlarda bulunarak paranızı değerlendirmelisiniz. Har vurup harman savurmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak yüreğinizden.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1613
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Bugün; Fiziksel ve ruhsal olarak son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız kişisel girişimler hedeflerinize dair planlamalar için harika bir gündesiniz. İşinizle ilgili var olan problemlerin üzerine gitmeli istekleriniz konusunda ısrarcı davranmalısınız. Fikirlerinize muhalefet edilse dahi pes etmeyin ve bildikleriniz konusunda mücadele edin sonunda kazanan siz olacaksınız. Evli Boğa’lar kızgınlıklarınızı içinizde biriktirmeden hareket edin birlikte olduğunuz insan tavırlarınızdan rahatsızlıklarınızı anlayamıyorsa duygularınızı içinizde bastırmayın ve kırıcı olmayan bir üslup içinde ifade edin. Bekar Boğa’lar aniden gelişen olaylar yaşamınıza yeni insanların girmesine sebep olabilir…

Günün Olumlaması: Düşüncelerimi kontrol edebilmenin şükründeyim. Zihin kontrolümü ele aldım ve bilinçaltımda oluşan gereksiz tüm düşüncelerimden arınıyor, Kimsenin beni öz değerlerimden uzaklaştırarak başkalaştırmasına izin vermiyorum. Düşünüyor üretiyor yenileniyor ve isteklerimi belirleyerek bu yolda kararlılıkla ilerliyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
14 Nisan 2014       Mesaj #1614
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
14 Nisan 2014

Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü kuvvetli olacağına işaret ediyor. Yaşadıklarınız konusun da kararlar almak zorunda iseniz sezgilerinize başvurmalısınız. Olayların içinden çıkamayacakmış hissetseniz bile sezgileriniz sizin için en doğru kararları işaret edecektir. Siz yeter ki görmesini duymasını bilin. Bugün yaşananlar sizlere ne kadar olumsuz gibi görünse de ilerleyen günlerle birlikte rahatladığınızda yaşananların olması gerektiğini anlayarak şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise biraz kendinizi düşünmeli ve fedakarlığın tek taraflı olmadığının farkına varmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014       Mesaj #1615
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014 Cuma BOĞA Burcu Yorumu
Başlangıç yapmayı planladığınız konularda titiz davranarak sistemli yapınızın getirdiği sorumluluk duygusunu içinizde taşıyorsunuz. Seçimleriniz yaparken, başkalarının fikrini almaktan hoşlanmadığınız bir gerçek. Hatalarına sahip çıkmasınız da iyi bildiğiniz için, gerçekler sizi asla korkutmuyor. Bugün, sabırlı olmayı yeğliyorsunuz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Nisan 2014       Mesaj #1616
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
19 Nisan 2014

Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor, Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suiistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzda ki kararlık davranışlarınızda ki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyor, Kalp kırıklıklarımı olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı dinç ve huzurluyum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Nisan 2014       Mesaj #1617
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
20 Nisan 2014 Pazar

Günlük Burç Boğa Burcu Boğa Burcunun Genel Özellikleri


Burçlar kuşağında Boğa burcu insanı genelde sıcak kanlı, arkadaşları ve cevresindekiler ile iyi geçinen, sevecen ve çalışkan insanlardır. Ayrıca Boğa Burcu insanı alındangır. Duygularını dışa vurmaktan çekinen bir yapıları vardır. Boğa burcu insanı genellikle sakin olsalarda sinirlendikleri zaman hırçın ve oldukça tehlikeli olabilmektedirler. İŞ konusunda hedeflerine ulaşmak için var güçleri ile çalışmayı severler. Her zaman önlerinde bir hedef mevcuttur. Ne istediğini bilen ve bunu elde edebilmek için elinden geleni yapabilecek bir yapıları vardır. Sinirlendikleri zaman tehlikeli olabilselerde aşık olduklarında oldukça sadık ve sevdiği insana bağlanan bir karakteri vardır.

Boğa Burcu Erkeği

Boğa Burcu erkekleri onunla ilgilenilmesinden oldukça keyif alır. Evcimen olmakla birlikte kendi rahatlarınada düşkündürler. Bu düşkünlükleri uğruna paralarını seve seve harcarlar. Genellikle anlayışlı, kibar ve başkalarının duygularına önem veren bir yapıları vardır. İnsanları anlayabilmek ve onları cözebilmekten de büyük keyif alırlar. Boğa burcu erkeğinin aşklarıda oldukça tutkulu geçer. Partnerini kolayca etkileyebilir. Karşı cinsin fiziksel özelliklerine de önem verirler. Boğa burcu erkeği anlayışlı olsada sinirlendirildiği zaman oldukça sert olabilecekleri unutulmamalıdır.

Boğa Burcu Kadını

Boğa Burcu Kadınının uysal, sakin ve sessiz bir yapısı vardır. Genellikle rahat tavırları olsada boğa burcu erkeği gibi sinirlendikleri zaman hırçın olabilmektedirler. Bu gibi durumlarda dikkatli olmak gerekir. Boğa burcu kadını insanlara çok güvendiği ve olayları oluruna biraktığından dolayı büyük sorunlarla karşılaşabilmektedir. Aşk hayatlarında da bu durumdan etkilenmeleri kaçınılmaz olacaktır. Boğa burcu kadını genelde lüks ve konforu sever. Eğer sırılsıklam aşık olurlarsa bu huylarından vazgeçebilmektedirler. Boğa burcu kadını aile kurmayı ve çocukları duygusal yapılarından dolayı çok sever.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Nisan 2014       Mesaj #1618
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
21 Nisan 2014 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu

Seçici davranışlarınız yüzünden birçok iş fırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmeniz mümkün değil. Cesur bir kişiliğiniz var fakat bazı engeller canınızı sıkabiliyor. Aşkta romantizm söz konusu.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014       Mesaj #1619
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu

Bugün çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları ortaya çıkarıp dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Çekici yönlerinizle çevrenizde güzel bir hava estiriyorsunuz. İştahınızı artabilir dikkatli olun.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
23 Nisan 2014       Mesaj #1620
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
23 Nisan 2014 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortak işbirliği içine gireceksiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz. Çevrenizi kırmaktan çekindiğiniz için, bugün duygularınızı belli bir seviyede olmasına dikkat ediyor ve dengenizi hiçbir nedenle bozmak istemiyorsunuz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar