Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 164

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 399.181 Cevap: 1.843
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014       Mesaj #1631
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014 Pazar BOĞA Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Onların fikirleri size ilginç gelebilir fakat, söz vermeden iyice düşünmelisiniz. Çünkü, daha sonra geriye dönüşleriniz çok zor oluyor. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmamalı ve kendinize saygı duymalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1632
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sponsorlu Bağlantılar
Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Onların fikirleri size ilginç gelebilir fakat, söz vermeden iyice düşünmelisiniz. Çünkü, daha sonra geriye dönüşleriniz çok zor oluyor. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmamalı ve kendinize saygı duymalısınız.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.
Sevgili Boğa, geçmişten gelen haberler var. Merkür ve Satürn anlaşamıyorlar. Eski ilişkilerin yüzünden bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bu arada daha cömert olmaya çalışmalısın. İş hayatında beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Ancak tecrübeli kişilerin yardımıyla bunlarında üstesinden gelmeyi başaracaksın.

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz bencil davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.
Gökyüzü, iş ve yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden ve içinde bulunduğunuz hızlı tempodan dolayı endişeli bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Panik yapmayın, her şey kişisel gelişiminizi sağlamak ve başarılı olmanız yönünde yaşanan olumlu etkilerden ibaret. Bugün iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Neticelendiremediğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuzu daha fazla geliştirmeli ve olayları, planlarınızı daha geniş bir perspektiften değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda huzur ve güven duygusunu yaşamaya başladığınız şanslı günlerdesiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumda bana güç veren ve beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyorum. Yarınlarıma güvenle yürüyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014       Mesaj #1633
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu

Düşüncelerinde hızlı gelişen ve bir an önce yaşama geçirmeniz gereken bir sürece girmiş bulunmaktasınız. Bazı işlerinizi ertelemekle çok şey kaybedebilirsiniz. Bugün, işyerinizde sizi bekleyen yoğun bir çalışma temposu var. Partnerinizin düşüncelerini direk söylemesi olumsuz bir şekilde karşı çıkmanıza neden olabiliyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1634
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Yeni projeler yapabilir ve fikirlerinizi güzel bir biçimde ifade edebilirsiniz. Üzerinizde baskı duygusu uyandıran bazı durumlar olsa bile kendinizi iyi hissedecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için dikkatinizi yapmanız gereken konulara odaklayacaksınız. Patronlarınız ile aranızdaki ilişkiler sizi zorlasa bile sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. Bu arada sizi korkutan konulardan uzaklaşın ve olumlu düşünün. Böylece sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve hoş teklifler ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu Genel Durum
Kendinizi ön plana çıkarma arzusu duyabilirsiniz. Bunu sosyal ortamlarda başarabilirsiniz. Sohbetiniz son derece keyifli, görünüşünüz tüm gözleri üzerine çekecek kadar zarif olacaktır.

Boğa Burcu Kariyer Durumu
Durgun olacağınız bir gün geçirebilecekseniz de, önemli bir grup önünde konuşma veya sunum yapmak sizi canlandırabilir. Bununla ilgili beklenmedik bir fırsat, bir sosyal toplantıda doğabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1635
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğa, iyi niyetli davranışlarının karşılığını alabailirsin. Seni şimdiye kadar yanlış anlayanlar yanıldıklarını fark ederek af dileyebilirler. Onları bağışlamaktan çekinmemelisin. Senin gibi Venüs etkisindeki sevgiye değer veren birinin yapacağı da budur. Sevdiğinle birlikte olmak için fırsat kovalayabilirsin..

Merkür ve Güneş burcunuzda ilerlerken, Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz..
Gökyüzü bugün, eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak maddi sıkıntılara karşı tedbirli davranmanız için uyarıyor sizleri. Birlikte olduğunuz insanın iyi niyetinden faydalanmaya çalışan kişilere karşı tavrınızı belli etmelisiniz. Sevdiğiniz insanı da kendine daha fazla zarar verdirmemesi için uyarın. Birlikte hareket etmeyi başarıp kararlı tavırla içinde bulunduğu takdirde, gelebilecek her türlü zararın önüne geçebileceksiniz. İş hayatınızda ise hiçbir görüşmenizi ertelemeden hareket etmeli, her türlü görüş ve öneriyi dikkate alarak kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması:Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu ve bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum, kimin düşmanım olduğunu biliyorum. Gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyorum. Yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla, huzurla nefes alıyorum. Görmediğim, göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014       Mesaj #1636
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014 Cuma Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğa, Ay ile Neptün karşı karşıya geldiler. Bu durumda endişelerin korkuların artabilir. Gönül sorunlarını çözüme kavuşturmak istiyorsan gururundan fedakarlık yapmalısın. Sonunda mutluluk varsa bu sana ağır gelmemeli. Zamanında gurur meselesi haline getirmen hata olmuş. Hatanın neresinden dönülse kardır zaman geçmiş değil.

Hedeflerinizi konusunda ısrarcı bir tutum içinde olmanız, size uzun vadede çok şey kazandırabilir. Mars Burcunuzda geri hareketi yaptığı için, bilinçaltınızdaki duyguların sizi ısrarcı yapması size güzel bir performans kazandırabilir fakat hırslı yapınızı özgürce kullandığınız zaman başarınız daha belirgin oluyor.
Gökyüzü sabah saatlerinde mesai arkadaşlarınızla tartışmalar içine girmemeniz için uyarıyor sizleri. Birtakım gizli olayların iç yüzünü kavrayabilirsiniz, sessiz kalın ve bırakın insanlar sizi kandırdıklarını zannetsinler. Akşama doğru kendi yaptıkları oyunun içinde kalmanın şaşkınlığı ile bozguna uğramış olacaklar. Doğru olan her zaman kazanır, bunu aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise evli Boğa"lar, sabrınız, fedakarlığınız eşinizin engin sevgisini daha da arttıracak. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa"lar, bugün dışarıdan gelen etkilere karşı dikkatli davranın.

Günün Olumlaması:
Dünyanın sayısız nimetlerinden bollukla, bereketle faydalanıyorum. Her güne sağlıkla uyanıyorum. Ruhumu inançla, aşkla besleyerek günü en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Üretiyor, kazanıyor ve başarılı oluyorum.

İş ve Kariyer

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

Para

5-11 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.
Sevgili Boğa, geçmişten gelen haberler var. Merkür ve Satürn anlaşamıyorlar. Eski ilişkilerin yüzünden bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bu arada daha cömert olmaya çalışmalısın. İş hayatında beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Ancak tecrübeli kişilerin yardımıyla bunlarında üstesinden gelmeyi başaracaksın.

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz bencil davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.
Gökyüzü, iş ve yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden ve içinde bulunduğunuz hızlı tempodan dolayı endişeli bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Panik yapmayın, her şey kişisel gelişiminizi sağlamak ve başarılı olmanız yönünde yaşanan olumlu etkilerden ibaret. Bugün iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Neticelendiremediğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuzu daha fazla geliştirmeli ve olayları, planlarınızı daha geniş bir perspektiften değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda huzur ve güven duygusunu yaşamaya başladığınız şanslı günlerdesiniz.

Günün Olumlaması:
Ruhumda bana güç veren ve beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyorum. Yarınlarıma güvenle yürüyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1637
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, harcamalarınız konusunda farklı bir duyum içindesiniz. Çevresel ilişkilerinizle ilgili harcamalarınız masraflarınızın artmasına neden olacaktır. Eski dostlarınızdan alacağınız haberler, duygusal anlamda size motivasyon sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz bir gün içindesiniz. Çevrenizden destek sağlayacaksınız.

İŞ VE KARİYER

PARA

Günün Olumlaması:Ruhumda bana güç veren ve beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyorum. Yarınlarıma güvenle yürüyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014       Mesaj #1638
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014 Pazar BOĞA Burcu Yorumu

İşinizde yüksek bir performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı tarafa hissettirme konusunda baskılı davranacaksınız. Bugün sevdiğiniz kişiyle kalabalık bir ortamda bulunabilirsiniz. Onun isteklerini yerine getirdiğiniz zaman, sizde mutlu oluyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1639
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları ortaya çıkarıp dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Çekici yönlerinizle çevrenizde güzel bir hava estiriyorsunuz. İştahınızı artabilir dikkatli olun.

İŞ ve KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

PARA
12-18 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014       Mesaj #1640
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

boga

Gezegeni
: Venüs
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi
: Pembe, mavi, krem
Uğurlu Sayısı
: 6,4
Uğurlu Taş
: Zümrüt
Uğurlu Gün
: Cuma

Sevgili Boğalar saat 04.07 Ay-Akrep burcu geçişiyle Salı gününe uyanıyoruz. Bu enerji, partnerimiz, iş ortağımız veya genel olarak insanlarla olan paylaşımlarımızı, ilişkilerimizi derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Biz, kendimize göre nasıl düşünüyorsak, başkalarının da kendine göre düşünceleri var. Bize garip gelse de, hatta bazı kişilere içten içe kızsak da sınırlarımızı bilmemizde yarar var. Bu enerji, bir ilişkinin tekrar canlandırılması, bir ortaklığın mercek altına alınması, pürüzlerin birlikte ayıklanması, düzeltilmesi anlamında önem taşıyor. Miras paylaşımı, finansal gelirin ortaklaşa bölüşülmesi, mahkeme ve yasal yollardan gelen para akışı, bankalarla alakalı konular gündem maddemizde yer alabilir.
Saat 17:21 Ay-Neptün ile olumlu görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göre şekillendirme arzunuzu işaret eder. Aşkı delice arzularsınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmaya da çalışırsınız.