Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 157

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.552 Cevap: 1.773
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün bulunacağınız ortamlarda, her türlü fikirlere açıksınız. Aşk konusunda yoğun duygular yaşıyor olmanız, bazı ihtiyaçlarınızı göz ardı etmenize neden olabilir. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1562
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sponsorlu Bağlantılar
Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün bulunacağınız ortamlarda, her türlü fikirlere açıksınız. Aşk konusunda yoğun duygular yaşıyor olmanız, bazı ihtiyaçlarınızı göz ardı etmenize neden olabilir. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

PARA
5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.
Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014       Mesaj #1563
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014 Salı İKİZLER Burcu Yorumu

Arkadaşlarınızla fikir çatışmaları yaşamanız mümkün. Organizasyonlar konusunda kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyor ve sizi karşı çıkanlara tepki gösteriyorsunuz. Bugün ikna kabiliyetinizi kullanmak, işe yarayacak ve bir takım çalışmaların içinde olacaksınız. Heyecanlı ve duygulu yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1564
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kendinizi güçlü ve iyi hissederek güne başlayacaksınız. Sürdürdüğünüz işler veya belirlediğiniz ihtiyaçlar ile ilgili bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz fakat sisteminiz ile ilgili değişiklikleri yapmak size zor gelebilir. Ancak ani değişiklikler ve sizin hesaplamadığınız bazı gelişmeler sonucunda kendinizi değişen olayların içinde bulabilirsiniz. Aslında kendinizi keşfettiğiniz bir süreç içindesiniz ve içinizden yükselen özgürlük ihtiyacı davranışlarınıza yansıyor. Özellikle burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar için sürprizler zamanı...

İkizler Burcu Genel Durum
Bugün her zamanki hareketli doğanızı biraz dinginleştirebilir ve daha sabırlı bir yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Olaylara hemen müdahale etmek yerine sonuçları görmeyi beklemekte daha az zorlanacaksınız.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
İş yaşamınızda size destek olan elemanlarınızdan veya alt kadronuzdan kişilerle iletişimde kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiler, arka planda bazı işleri tamamlayarak yükünüzü hafifletebilirler.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, meslek hayatının bu devresinde çok uyanık ve son derece dikkatli davranmak durumundasın. Dost görünümlü arkadaşlarının etkisinde kalarak kolay kazanç yollarını tercih etmek gibi bir gaflete kapılmamalısın. Hak bildiğin yoldan ve samimiyetinden asla şaşırmamalısın. Bu yol seni her zaman başarıya götürecekir..

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor..
Gökyüzü duygusal konularda huzursuz bir ruh hali içinde olabileceğinize işaret etmekte. Ayrılık aşamasındaysanız ve mecburiyetlerden dolayı aynı evde bulunmak zorunda kalıyorsanız iki kere dikkatli olmalısınız. Kendinizi zarara uğratacak davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Aksi halde ciddi anlamda zor olaylarla karşılaşabilir ve tek başınıza mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. İş hayatınızda ise günlerdir yaşanan olumsuzluklar sona eriyor ve rahat bir nefes alarak olumlu gelişmelerle huzur buluyorsunuz. Bugün resmi evraklarınızla ilgili problemler yaşanabilir, bir evraklar ilgili panik yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda daha pratik ve düzenli olmanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması:Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu, bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor; hafifliyor ve huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü, zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Olumlu sonuçlar elde ediyor, büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014       Mesaj #1566
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014 Cuma İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, Ay Başak burcuna geldi seni de kararsızlıklara çekiyor. Sakin bir gün olmayabilir. Sinirlerindeki gerilim devam edebilir.
Kuruntu ve kuşkuların konuşmalarına yansıyabilir. Bugünden sonra etkilerden uzakta huzur dolu bir kaç gün seni bekliyor. Bunu bozacak hiç bir şeye izin vermemelisin. Kendini huzura bırakmalısın..

Venüs Koç'ta ilerlerken, ideallerinizden ödün vermeye hiç niyetiniz yok. Bugün yaşantınızdaki kadınlarla yapacağınız işbirlikleri önemli olacak. Öğrenme konusunda acele etmemelisiniz. Fırsatlardan faydalanma konusunda akıllıca bir tutum izliyor ve bunu politik bir şekilde yapıyorsunuz.
Gökyüzünde olumlu etkiler sizi hayatın güzel yönleri ile mükafatlandırıyor bugünlerde. Yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz, girişimlerinizi başarı ile gerçekleştirebileceğiniz enerjisi yüksek bir gündesiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu, harcamalarınız ve kişisel eşyalarınızın güvenliği olmalı. Özel yaşamınızda ise uzun süren bir beraberlik içindeyseniz ilişkinize yeni anlamlar yüklemek için sevdiğiniz insanın hoşuna gidecek aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bekar İkizler burçları sizler de bugün karşı cinsin hoş sözleri ile şımarabilirsiniz.

Günün Olumlaması:
Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir dengede. Rüya ile gerçeği ayırt ediyor, uyanık kalmayı seçiyorum. Beyazı siyaha, sevgiyi sevgisizliğe tercih ediyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Kendimi seviyor, evreni seviyor, beni yaratan yüce Allah"a tüm kalbimle şükrediyorum.

İş ve Kariyer
5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

Para

5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.
Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:
Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014       Mesaj #1567
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014 Cumartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İçinizdeki coşkulara yön vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün değişimler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamadığınız zaman,huzursuz oluyorsunuz. Beraberliğinizde karşı tarafın ilginç felsefi düşüncelerinden etkileneceğiniz bir gün. Sizden güven duygusu beklediği için ona bunu sağlamanızı bekliyor.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

PARA
5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.
Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu


Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. Ay'ın kendi evinde olması, sizi daha evcil ve sevdiklerine bağlı bir kişi yapıyor. Evinizde dostlarınızı ve arkadaşlarınızı ağırlayabilir, onlarla birlikte ortak aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. İçinizdeki coşkuları çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Kilo problemlerine dikkat edin.


İŞ VE KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir. 10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.


PARA
12-18 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.
Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014       Mesaj #1570
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

ikizler

Gezegeni : Merkür
Grup
: Hava
Uğurlu Rengi
: Sarı, açık mavi
Uğurlu Sayısı
: 5
Uğurlu Taş
: Akik, İnci
Uğurlu Gün
: Çarşamba

Sevgili İkizler saat 04.07 Ay-Akrep burcu geçişiyle Salı günümüz başlayacak. Finansal meseleler üzerinde bir hayli durabiliriz. İşimizden elde ettiğimiz gelir, eğer çalışma koşullarımıza, yaptığımız işe göre az ise, hakkımız olanı elde edemediğimizi düşünüyorsak doğal olarak bunların bir an önce halledilmesini isteriz. Sağlık kontrolleri, araştırma ve tedavi usulleri hakkında bilgilenerek bir karara varabiliriz. Eğer yeni bir işe girdiysek, iş ortamı ve iş yerindeki ilişkiler hakkında bir gözlemde bulunabiliriz.
Saat 17:21 Ay-Neptün olumlu etkileşimi, yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparak iş hayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz bu saatlerde gayet yüksek olacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar