Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 158

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 309.312 Cevap: 1.773
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014       Mesaj #1571
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014 Çarşamba İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sponsorlu Bağlantılar
Esprili zekanızı ve yeteneklerinizle birleştirerek, etkileyemeyeceğiniz kişi yok. Bugün, girişimci yapınızla dikkat çekecek ve çevrenizden yoğun bir ilgi göreceksiniz. Çevrenizde bazı kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabilirsiniz. Maddi konularda karşı tarafın alternatif tekliflerine hazır olmalısınız. Değişimler gündemde olacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014       Mesaj #1572
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
İlginç fikirlere açık bir gün. Ay Aslan'da ilerlerken, çevrenizdeki sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunmanızı yaparken, duygusal davranıyor, sizinle aynı fikirde olmayan insanları eleştiriyorsunuz. Coşkularınızdaki artışları en yakın dostlarınızla paylaşma ihtiyacı içindesiniz fakat onları aramak yerine aranmayı bekliyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014       Mesaj #1573
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014 Cuma İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kendinize olan güveninizin yükseldiği bir dönem ve elinizi çabuk tutun. Uygulamak istediğiniz planları ertelemeyin ve fikirlerinizi geliştirmek için çalışın. Özellikle projelerinizi uygulamak için uygun koşulların meydana geldiği bir dönemdesiniz. Sevdikleriniz sizi destekliyor. Dostlarınızın önerilerini gözden geçirebilirsiniz ve çok çeşitli fikirler ile karşılaşabilirsiniz. Farklı fikirler kafanızı karıştırabilir fakat sürpriz gelişmeler sizi kaygılarınızdan uzaklaştıracak ve kendinize olan güveniniz yükselecek. İlginç çözümlerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz ve yapıcı bir tutum içinde bulunabilirsiniz.

İkizler Burcu Genel Durum
Yaşayacağınız gelişmeler, sizi motive edecektir. Artan yaratıcılığınız sorunlara etkin çözümler getirmenizi sağlayabilir. Sanatsal ifade yollarına da yönelebilir, sanatla bağlantılı bir uğraşınızda gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İnsanlar bugün sizi spekülatif girişimler konusunda ikna etmeye çalışabilirler. Kolay ve hızlı getiri sağlama düşünceleri aklınızı çelmesin. Siz yolunuza sıkı çalışarak devam edin. Bugünlerde riskli hiçbir girişimde bulunmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1574
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu

Bugün, yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek ve güzel konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Akıl almaya ihtiyacınız var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1575
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu

Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel çekiciliğinizle dikkat çekiyorsunuz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor. Karşılıklı bir şekilde fikir alış verişi içinde olacak, disiplin duygularınızı kullanacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #1576
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu

Maddesel konularda istikrarlı olamadığınız için, karamsarlık yakanızı bırakmıyor. Bugün, düşüncelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamanıza rağmen ayrıntıcı ve duygusal yönlerinizin belirginleşmesi, işinizin seyrini yavaşlatabilir.. Olaylara daha pratik bakmanız gerektiğini unutmamalı ve hızlı sonuç almaya çalışmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1577
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, Ay Neptün kavuşumundan ters etki almaktasın. Bu sebeple ruhsal açıdan karmakarışık duygular içinde olabilirsin. Kendini yorgun ve bıkkın da hissediyorsan kısa bir seyahat yapabilirsin. Bu geziden sonra hayatını değiştirecek kadar önemli bir haber alacaksın. Birkaç gün şaşkın şaşkın gezeceksin.Bugün, yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek, ve güzel konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Akıl almaya ihtiyacınız var..
İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi ve manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Korkmayın, her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler burçları ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken, sevginin hakim olduğu ilişkilerde ise aşkın gücü kazanacak.

Günün Olumlaması:Korkularımdan, kaygı ve tereddütlerimden tüm cesaretimle uzaklaşıyorum. Kimsenin beni benden almasına, beni bana yabancılaştırıp değerlerimden uzaklaştırmasına izin vermiyorum. İnançlarımdan aldığım güçle ayağa kalkıyorum. Dağılan kalbimin her bir parçasını aşkla toparlıyor, aşkla yeniden doğuyorum.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1578
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 21 MAYIS 2014

Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. İlişkilerinizle ilgili problemleri çevrenize anlatabilirsiniz ve arkadaşlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Duygusal karmaşadan uzaklaşıp yapmanız gereken pratik işlere veya projelerinize odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Aşk konusunda kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat arkadaşlarınız ve yakın çevreniz ile iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız ve idealleriniz değişiyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1579
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, Ay Balık burcundan geçiyor ve maddi değerler geride kalıyor. Senin için maddenin kıymeti yok. Elindeki parayı harcarken dikkatli olmuyor sonrada sıkıntıya giriyorsun. Tam da bu sırada maddi konuda hoş bir sürprizle karşılaşacak ve çok sevineceksin. Her zaman kararlı olamıyorsun ama bugün kararlısın. Bu kararlılıkla istediğinizi elde edebilirsiniz..
Ay bugün kariyer evinizden geçiyor. Profesyonel çabalarınız yumuşak bir ışıkla aydınlanıyor sevgili İkizler. Ancak mistik Neptün de işe karıştığı için kafanız karışabilir ve kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Hayallerinizin çıtasını yükseğe koyun, ne kadar çok şeyi kafanızda canlandırırsanız o kadarını başarırsınız.
Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranışlarınız, partnerinizi zor durumlarda bırakıyor. Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşıyor ve kişiliğinizde ikilem yaratıyor. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok..
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan İkizler burçları ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyorum. İsteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece aşk hayatımız eski tadına kavuşuyor. İlişkilerde daha rahat olacağız. Kendimize güveneceğiz. İsteklerimizi elde edebileceğiz. Arkadaşlık etmek, sanatsal faaliyetlerde bulunmak, sahnede yer almak, kendinizi nezaketle kabul ettirmek kolaylaşacak. Hobilerinize yöneleceksiniz. Hedefler belirleyeceksiniz. Güzellik ve çekicilik bir hayli yükselecek. Aktiviteler hoşumuza gidecek. Geleceğe ait kararlar almayı, ilişkilerde ortaklaşa hareket etmeyi isteyeceksiniz.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Yeni bir proje veya yapmayı istediğiniz yenilik anlamında bir çalışma varsa, kolaylıkla ilerlersiniz. Problemli durumlar varsa bunlar üzerinde fikirlerinizi dile getirerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Değişime açık, zeki ve yenilikçi oluşunuz insanların ilgisini çekmenizi, arzularınızı elde etmenizi sağlayacaktır.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu sizi aktif hale getiricidir. Maddi konulardan genel durumunuza kadar her şeyi yoluna koymak için harekete geçersiniz. İki tane olumlu görünüm var. Bunlar girişim anlamında ve mali konularda umut vericidir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1580
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sosyal yönünüzün bugün ağır basması ile değişik ortamlarda bulunmak ve değişik sanatsal faaliyetlere katılmak isteyeceksiniz. Hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Orijinal fikirlerinizin bu dönemde de devam etmesi büyük bir şans. Çünkü konuşma ve yazma yeteneğinizin de bu dönemde iyi çalışması ile birlikte, güzel ve verimli işler yapabileceksiniz. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak. Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bugün oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz. Eğer bir sevdiğiniz varsa, aynı olay onun için de geçerli olacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar